ASM Hydrasynth - Desktop

Polyphonic Wave Morphing Synthesizer

Varenr: 1137198
ASM Hydrasynth - Desktop Polyphonic Wave Morphing Synthesizer
9 875,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
31.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Hydrasynth Desktop / Rack har den samme flotte lydmotoren som Hydrasynth -tastaturet. Lydmotoren er en lyd og nbsp; designere drømmesynth samt et utøvende musikere ideal. Lydmotoren er designet for maksimal fleksibilitet. Samtidig designet vi brukergrensesnittet på en måte for å la deg redigere lappen raskt med en minimal mengde personsøk og mange arbeidsflyt -snarveier.

?

Bruke en avansert Wavetable syntesemotor, 3 oscillatorer, doble bølgemutatorer og 2 filtre som kan konfigureres i serie eller parallell, er tonegenerasjonsmulighetene uovertruffen.

 

som for ytelsesfunksjonene , Hydrasynth Desktop / Rack har 24 polyfoniske trykkputer slik at du kan spille enheten uten å måtte koble til et tastatur eller annen kontroller. Ved å bruke flere pad -layoutmodus samt hurtig tilgang til skala -modus, er Hydrasynth Desktop / Rack enkel å lage musikk på.  Hydrasynth Desktop / Rack kommer med rackører, slik at du kan montere den i en standard 19"  rack.

Produktinformasjon

Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei