Arturia Drumbrute Impact

Analog trommemaskin

Varenr: 1121600
3 185,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Gjør deg klar til å møte en annen type brute. En trommemaskin med holdning, Drumbrute Impact er en vanedannende morsom, øyeblikkelig tilfredsstillende beatprodusent med en biffete, unik stemme. Med fantastiske ytelseskontroller, suveren tilkobling og analoge lyder som vil gi musikken din en kraftig, visceral energi.

Aggressive analoge lyder

Sett fokuset på" Brute", Drumbrute Impact har 10 høyenergi, raffinert , punchy analoge lyder. Den bruker" farge" Lydformere for å introdusere unike effekter per instrument for en viss tonalvariasjon. Øk det harmoniske innholdet, legg til litt stasjon, snap eller sprekk ved å trykke på en knapp, eller opprette automatiserte endringer ved å opprette en" farge" sekvens. Hvis du vil at trommene dine skal presse enda hardere, er det en innebygd forvrengning med trommeloptimalisert knase. Drumbrute Impact er en trommemaskin for musikere og produsenter som ønsker rå kraft og fantastisk tone, og kompletterer den renere klingende broren: Drumbrute.

Instinktiv sekvensering

Deling av den samme prisvinnende, premie-kampsekvenseringsarkitekturen til originalen Drumbrute, du vil elske den enkle, morsomme og intuitive sequencer i trommelfolk. Lag komplekse fasing av polyrhytmer og rette, dunkende rytmer; Registrer en finger-drummende ytelse; slå i et trinnsekvensert mesterverk; Alt er en glede. Bruk berøringsstripen for å lage noen sanntids glitchy, Beat-repeter-sammenbrudd, krydder et enkelt instrument eller hele mønsteret ditt med et dedikert' tilfeldig' Knott, og tilsett litt synkopasjon og spor med' swing' Funksjon.

vanedannende praktisk moro

Gå vekk fra dataskjermer, ta farvel med undermenn og hopp inn i verden av taktil tilfredshet. Koble til det andre utstyret ditt, synkroniseres og lag litt musikk den gamle skolen. Med et stort utvalg av synkroniserings- og tilkoblingsalternativer, vil du være i stand til å koble deg opp og syltet med praktisk talt alle andre synth-, sequenser eller midi-aktiverte instrument. Lagre mønstrene dine, kjett dem sammen og lag fulle sanger og live -sett. Drumbrute Impact er et massivt klingende, kreativitet som gir drivstoff, med uanstrengt arbeidsflyt og fantastiske ytelseskontroller.

Funksjoner:
  • 10 Analoge lyder i ditt ansikt:  høye innvirkningstrommelyder, inkludert en Brystbekkende spark, to ansiktsslappende snarer, hei og lave toms, en zingy cymbal, searing hatter, en massiv FM-synthlyd og en koseklok 64 trinn.
  • Polyrhythm:  sett unike mønsterlengder for hvert instrument.
  • looper:  for glitchy beat-repeteats.
  • rulle:  Legg til per instrument trommelfyll.
  • sanger:  kjede opptil 16 mønstre, lagre opptil 16 sanger.
  • Swing:  legg litt spor til rytmen din, enten globalt eller per trommel.
  • Tilfeldighet:  legg til uforutsigbare variasjoner i mønsteret ditt.
  • Utgangsforvrengning:  rik, spesielt uttrykt forvrengning på utgangen for å legge til litt skitt når du trenger det, og omgå når du ikke er Raktisk hvilken som helst maskinvare- eller programvareinstrumenter, sequencers eller grensesnitt med MIDI, klokke eller usb.
  • 5mm hodetelefonutgang.
  • Metronom:  fjernet fra hovedutgangen når hodetelefoner er tilkoblet , slik at du hører det og ikke publikum.
  • Gruppeutganger:  4 ekstra utganger for å sende sparket, snares, hei hatter eller FM-ene lyd ut separat for etterbehandling.
  • Color:  unik for trommelvertepåvirkning," Color" kan aktiveres per instrument, eller per trinn. Farge legger overdrive til sparket, får snarene til å snappe og sprekke, og begeistrer hattene, toms og FM -lyden.
  • Inkludert programvare:  Arturia Midi Control Center