Alesis Debut Kit

Varenr: 1143815
Alesis Debut Kit Alesis Debut Kit Alesis Debut Kit Alesis Debut Kit Alesis Debut Kit Alesis Debut Kit Alesis Debut Kit Alesis Debut Kit Alesis Debut Kit Alesis Debut Kit Alesis Debut Kit
3 222,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Alt du trenger for å begynne å tromme nå

å spille trommer har aldri vært mer tilgjengelig! Vi introduserer debutsett av Alesis, et komplett elektronisk trommesystem i en boks. Dette er ikke noe leketøy - debutsettet kommer med absolutt alt du trenger å begynne å tromme med en gang. For det første er det trommene i seg selv-(4) 6-tommers justeringshode-trommer som føles bra uten noe av støyen som følger med gummi e-trommelputer. Hver av de (3) inkluderte cymbalene har en stor 10-tommers spilleflate, slik at du aldri går glipp av en takt. THEKICK DRUM og HI-HAT kontrolleres av responsive fotpedaler som kan rulles opp og legges bort og ikke i bruk, og den justerbare trommetronen og hodetelefonene gir komfort for spillere av Allages. Nevnte vi at trommestikker også er inkludert? Debutsettet er den perfekte pakken for anyaspirerende trommeslager.

Elektroniske trommer som høres bra ut

i hjertet av debutsettet er den funksjonsfylte lydmodulen. Den inkluderte lydmodulen har 10 klassiske og moderne klingende trommesett forhåndsinnstillinger, tilpasset designet av Alesis. Disse settene inneholder 120 individuelle trommelyder og bruker Intelligent Dynamic Articulation ™ -teknologi for å gi utrolig lydistisk lyd og spillbarhet. Lydmodulen kan kobles til et eksternt lydsystem oramplifier som Alesis Strike AMP 8 (selges separat) ved hjelp av stereo ¼-tommers utganger, eller du kan plugge hodetelefonene for virkelig stille og privat praksis. Debutsettets lydmodul har også integrerte trommetrener, inkludert 30 play-along-spor, samt spesialdesignede rytmicexercises for å bidra til å bygge og forbedre ferdighetene dine. I tillegg er det en?--Tommers aux-inngang som gjør det mulig Melodiske for å gi deg 60 gratis leksjoner for din PC eller nettbrett. Melodics ™ er en app som hjelper deg med å forbedre timingen, utvide trommesammen og gjør det morsomt og effektivt. Melodiske leksjoner får deg til å spille med en gang og gir øyeblikkelig tilbakemelding slik at du vet nøyaktig hva du skal jobbe med neste gang. Melodikk er den beste måten å bygge dine musiske ferdigheter.

Funksjoner

  • (4) 6-tommers justerbare netttrommer
  • (3) 10- Inch Cymbals
  • Basstrommel og hi-hat gulvpedaler
  • • Sturdy metall monteringsstativ
  • DM-Lite trommemodul med 10 sett og 120 lyder
  • Koble til en datamaskin- eller musikkspiller for Play-Along
  • Drum Throne, pinner, hodetelefoner og kabling inkludert
  • Melodics Learning Software inkludert