Akai MPD226

Usb Padkontroller

Varenr: 1082994
Akai MPD226 Usb Padkontroller Akai MPD226 Usb Padkontroller Akai MPD226 Usb Padkontroller
2 517,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Velg ditt våpen: Å bygge videre på suksessen til originalen, den funksjonsfylte MPD2-serien gir deg fantastisk kreativ musikalsk ammo med tykk fett bakgrunnsbelyst MPC-pads, forbedrede kontroller og nybundet programvare

OK, det var en høy ordre. Vi innrømmer det. Folk elsket de originale MPD -ene så mye at vi ikke ønsket å rote med suksess.

Men det gjorde vi.

MPD2 -serien er et produkt av over seks år med detaljert kundeforskning og tilbakemeldinger fra brukeren. Vi spurte hva du ville, og vi lyttet nøye. Vi tok det du fortalte oss og gjorde det til den mest dyktige og brukervennlige linjen med PAD-kontrollere Akai Professional har utviklet seg til dags dato.

 

Nitty-Gritty

MPD226 er en midi-over-USB-pad-kontroller som er perfekt for produsenter, programmerere, musikere og DJ-er. Den intuitive blandingen av MPC -kontroller og teknologier netting med enkel USB -tilkobling for å bringe følelsen av klassisk beat til å lage en verden av datamusikkproduksjon.

 

Opplev forskjellen

P>

Først trappet vi opp spillet vårt ved å legge til nye, ultrasensitive tykke fete MPC -pads, og skapte en utrolig responsiv brukeropplevelse. MPD226 har et utvidet kontrollsett med fire knotter, fire fadere, fire knapper anordnet i tre banker for 36 totale kontroller mot 12 på MPD26. Dette vil gjøre det mulig for deg å maksimere lyden din og gi deg økt kontroll over effekter.

MIDI-informasjon sendes over plug-and-play USB-grensesnittet for bruk på Mac eller PC, og eliminerer behovet for å installere drivere .

 

godbiter

Sammen med den forbedrede funksjonaliteten har vi lagt til iOS -kompatibilitet ved å bruke kameratilkoblingssettet (solgt separat) og inkludert over $ 400 i gratis programvare. Titler inkluderer: Akai Pro MPC Essentials, Big Bang Drums og Big Bang Cinema fra Sonivox, Ableton Live Lite og Preset. Den nevnte forhåndsinnstilte redigeringsprogramvaren lar deg glede deg over intuitiv kontrollredigering rett fra frontpanelet til MPD226.

Vår MPD2 -serie markerer en viktig utvikling av PAD -kontrolleren. Mange års forskning og tilbakemeldinger fra kunder har ført direkte til noen av de mest dyktige PAD -kontrollerne vi noensinne har utviklet. Disse MPD-ene er den perfekte broen mellom kreativiteten din og det datamaskinbaserte studioet.

 

MPC 2.0 Upgrade Ready (valgfritt)

Vi er glade for å kunngjør at den kritikerroste MPC-programvaren 2.0-oppgraderingen nå er tilgjengelig for kjøp for MPD-en din, og forbedrer muligheten og funksjonaliteten fra det inkluderte MPC Essentials. 

MPC Software 2.0 er en nyskapende produksjonssuite som kombinerer 128-track sekvenseringsevne, sanntids strekk, klipplanseringsfunksjonalitet, avansert MIDI-redigeringsevne, VST-kompatibilitet i kontrollermodus, drift som en frittstående applikasjon på Mac & PC, avansert prøvetaking & Lydredigering/innspillingsfunksjonalitet, sømløs DAW -integrasjon, en redesignet GUI, Ableton Link -kompatibilitet og mye mer. Enten du søker frihet fra datamaskinbasert musikkproduksjon, eller søker etter den perfekte kontrolleren for DAW-sentrisk kreativ utforskning, gir MPC Software 2.0 den ultimate i adaptiv kreativ allsidighet.

Nøkkelfunksjoner

< Ul>
  • 16 Tykke fett RGB Opplyst hastighet og trykkfølsomme MPC-pads
  • 64 Tilordnbare pads tilgjengelig via 4 banker
  • 4 Tildelbare fadere, 4 Tilordnbare Q-link-knotter, 4 Tilordnbare Q-Link-knapper
  • 36 Tilordnede kontroller tilgjengelig via 3 banker
  • Klassisk MPC-merknad Repect, MPC Swing, 16 Level, Full Level and Tap Tempo
  • 30 forhåndsinnstillinger Totalt, med konfigurasjoner for mest populære DAWS
  • iOS -kompatible ved hjelp av kameratilkoblingssettet (solgt separat)
  • midi inn og ut knekt for å kontrollere eksternt gir
  • dedikert Transportkontroller
  • Inkluderer Ableton Live Lite, Akai Pro MPC Essentials, Sonivox Big Bang Cinematic Percussion og Big Bang Universal Drums