Yamaha P-125 stagepiano svart

Varenr: 1110439
6 831,-
-+
4 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Yamaha P-125 er et kompakt digitalpiano som kombinerer enestående ytelse med en brukervennlig minimalistisk design. Dette instrumentet er enkelt å bære med seg og er alltid lett tilgjengelig slik at du kan oppleve gleden ved å spille piano på dine premisser.

 

Slank, dynamisk og kraftig:
P-125 bygger på den store suksessen fra forgjengeren og har enda flere funksjoner som hjelper deg å vokse med musikken din. Den produserer den dynamiske høykvalitetslyden og naturlige berøringsresponsen som forventes fra Yamaha-pianoene i et slankt instrument.

 

En moderne klassiker:
Den beskjedne utformingen av P-125 ble laget med tanke på brukertilgjengelighet. Med målet om å være så brukervennlig og tilgjengelig som mulig, er alle elementene i P-125 designet for å holde spilleren fokusert på oppgaven. Den minimale lysrefleksjonen fra den sammenhengende overflaten, og den diskrete høyttalerdesignen arbeider sammen for å oppnå en vakker og elegant finish.

 

Yamahas unike Pure CF Sound Engine er resultatet av over et århundre med akustisk pianohåndverk kombinert med avansert teknologi og ekspertise.

Yamaha er industriledende innen digital pianoteknologi, og du kan høre dette i lyden fra digitale pianoer som bruker Pure CF-motoren. P-125 inkluderer lyden fra det anerkjente Yamaha CFIIIS 9' konsertflygelet trofast gjengitt, noe som gir utrolig dynamikk og ekspressivitet og gjør Pure CF-utstyrte digitale pianoer verdige Yamahas navn.

 

Et (GHS) 88-tangenters pianoklaviatur gir et tyngre preg i den lave enden og lettere berøringen i høye enden for å etterligne det akustiske pianoet.

 

Autentisk pianofremføring:
Det forbedrede toveis høyttalersystemet frembringer en ekspansiv pianolyd i begge spilleretninger. Dette gjør det mulig for spilleren å glede seg over et rikt lydbilde akkurat som om du satt foran et akustisk piano.


Optimal lyd:
Den nye "Table EQ" -funksjonen gjør det mulig for spilleren å opprettholde optimal akustikk, så selv om du spiller på en hard, flat overflate, kan du få best mulig lyd.

 

Bassgang og trommeslag er i takt:
P-125 har bass- og trommespor innebygd for å hjelpe deg å holde takten. Det er en rekke rytmemønstre å velge mellom, avhengig av stemningen du er ute etter. Fra rock til ballader: Bruk disse rytmene for å legge til et morsomt element når du øver, eller bare bruk dem som en virtuell trommeslager til konsertene dine.

 

Enkel håndtering ved hjelp av appen Smart Pianist!
Smart Pianist-appen lar deg styre de mange funksjonene som er inkludert i Yamahas digitale pianoer direkte fra smarttelefonen din. Stemmer, rytmer og andre innstillinger kan velges mens du ser på skjermen, slik at det er enkelt å glede seg over nye funksjoner.

 

Du kan også lagre favorittinnstillingene dine for å hente dem raskt når som helst. Du kan se akkordene på lydspor direkte i din iPhone eller på iPad. Finn nye måter å glede deg over P-125 ved å bruke smarte funksjoner som bare et moderne digitalt instrument kan tilby.

 

Sofistikert design!
Den beskjedne utformingen av P-125 ble laget med tanke på brukertilgjengelighet. Med målet om å være så brukervennlig og tilgjengelig som mulig, er alle elementene i P-125 designet for å holde spilleren fokusert på oppgaven. Den minimale lysrefleksjonen fra den sammenhengene overflaten og den diskrete høyttalerdesignen arbeider sammen for å oppnå en vakker og elegant finish.

 

Pianoet leveres med notestativ, strømkabel og pedal/fotbryter.

Produktinformasjon

Ant tangenter 88