Yamaha Genos2

Arranger Workstation

Varenr: 1194378
Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation Yamaha Genos2 Arranger Workstation
49 995,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Yamahas nye flaggskip innen arranger keyboards flytter grensene for hva som tidligere har vært mulig. Genos2 inkluderer den legendatiske DX7 FM-teknologien, Ambient Drums og Steinberg's anerkjente REVelation Reverb. Med Style Dynamics Control er du i full kontroll over energien og dynamikken til alle 800 preset-stylene som ligger inne. Dette gir en ny dimensjon til Styles. Genos2 har også en ny, mer lyssterk og anti-refleksiv skjerm.

 

  • FSX Keyboard med 76 tangenter med touch-respons og forbedret aftertouch
  • 1990 stemmer og 75 trommesett/SFX kits
  • Ekstra FM tonegenerator
  • 384-toners polyfoni (128 for Preset AWM-stemmer, 128 for Expansion AWM-stemmer og 128 for FM-stemmer)
  • 800 Styles (720 Pro, 69 Session, 11 Free Play)
  • Nye Ambient Drums
  • Ny Style Dynamics Control
  • Ny 9" (800x480) TFT VGA touchskjerm med anti-refleksjon og dobbel lysstyrke kontra Genos
  • VA Sub-LCD (Live Control View) med lys/mørk-modus
  • LED-indikatorer på kontrollknotter og slidere
  • REVelation Reverb fra Steinberg
  • 4 EQ-presets for eksterne høyttalere (HS7, HS8, Stagepas600, Stagepas1K)
  • Bluetooth audio
  • USB Lydkort
  • HDMI-utgang

 

Over 1900 voices og 800 styles

Med over 1900 høykvalitets voices og 800 styles med One Touch-innstilling som dekker en stor bredde av sjangre, så får du umiddelbar inspirasjon til å spille dine favorittlåter, eller til å skape noe nytt. Over 200 Styles er helt nye for Genos2, samtidig som eksisterende styles blir oppgradert med nye voices og effekter, inkludert FM tonegenerator. Resultatet er en high-end, profesjonell produksjon.

 

En av de viktigste lydbankene for en keyboardist er pianolydene. Yamaha har ikke bare lagt inn nye pianosampler, men også reprosessert gamle pianolyder med mye høyere kvalitet. CFX, Yamaha sitt flaggskip grand piano, har nå flere dynamiske lag, 88 tangenters samplinger og dobbel lengde på samplene sammenlignet med forgjengeren. Du finner også Character Grand, som er basert på et godt innspilt tysk piano fra 1980-tallet. Det gir en mer edgy, men avrundet, sound som er perfekt for både pop og jazz. U1 Upright er øverste hylle blant Yamaha-pianoer og gir en moderne sound til pop-låter. Er det en mer cinematisk sound du er på jakt etter, kan du prøve den nye Felt Piano-lyden.

 

SA2 voices er fortsatt kremen når det gjelder spillbarhet og realisme, og gir deg artikulasjon du ikke finner i andre keyboard-instrumenter. Det er også mye annet å velge blant i Genos2. Du finner blant annet fulle orkesterlyder, men også mer etniske lyder fra instrumenter som Duduk, Shakuhachi og keltisk fløyte.

 

Ambient Drums

Med den nye Ambient Drums-funksjonen og med å bruke en single live controller, kan du få alt fra en punchy, tørr og direkte trommelyd til en mer fjern, reflektiv trommelyd med mye romklang. Det gir det endeløse muligheter for å lage din sound og dine Styles. Trommer er kjernen i rytme-delen så å ha så inngående kontroll på trommelyden vil ta spillingen din til et nytt nivå.

 

REVelation Reverb

Klang blir ofte oversett, selv om det er noe vi opplever hver dag. I Arranger Workstations blir reverb ofte brukt på voices, styles, MIDI-spor, Multi-Pads og mikrofoninngangen. Dette gjør REVelation Reverb fra Steinberg til et veldig viktig verktøy i Genos2. REVelation har ekstremt høy oppløsning, som gir en gjennomsiktig, naturlig sound og den perfekte partner for et Arranger Workstation der klangen gjerne må jobbe på tvers av både Voices, Styles og vokal.

 

Style Dynamics Control

For første gang i en Arranger Workstation kan du nå justere dynamikken og energien på alle Styles, inkludert bruker-Styles. Enten du ønsker backingen til å spille på et mykt pianissimo-nivå eller et hardt fortissimo-nivå, så er valget ditt!

 

Store, klare og lyssterke displayer

I senter av Genos2 finner du den nye 9-tommers touchskjermen. Den er nå mer lyssterk, har anti-reflektiv coating og har blitt vinklet ytterligere 5 grader mot spilleren. I tillegg har under-dispayet nå fått valgbar lys/mørk-modus. Enten du spiller innendørs, utendørs eller under scenelys vil Genos2 sine displayer være klare og synlige.