65165 65165 65165

Yamaha CP300 stagepiano

m/høyttalere (inkludert sustainpedal)

Varenr: 1057366
26 238,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Yamaha har laget stagepianoer i CP-serien siden midten av 70-tallet. Serien har blitt lovpriset for sin autentiske lyd og scenetilpassede design. CP300 er inget unntak. Yamaha har tatt nytte av 40 år med erfaring og tradisjoner i CP-serien. Instrumentet skal gi deg lyden og følelsen av et godt, oppmikket flygel. Dette er en ny standard innen stagepianoer.

 

Kraft og musikalsk uttrykk

Yamaha har lang og god erfaring i å bygge akustiske pianoer. Denne kunnskapen har de tatt med seg videre inn i den digitale verdenen. Tangentene er bygget med såkalt "Graded Hammer Effect", som gir følelsen av å spille på et fullverdig og solid akustisk piano. Dette gjør at du får følelsen av å spille på et dyrt og flott akustisk piano, og lar deg tordne ut toner i det dype registeret med venstrehånda, mens du lett danser over de lette tonene med venstrehånda. Her kan du virkelig uttrykke din musikalitet på en god måte!

 

Lydutvalg

For å lage den fantastiske lyden i CP300 har Yamaha nøye samplet en haug med topp-kvalitets pianoer. Det ble brukt forskjellige spillestiler, spillestyrker og også fokusert på de små detaljene, som resonnans, sustain og hvordan hammeren dempet strengene på pianoene. Dette gir en veldig autentisk og naturlig pianolyd, med så nyanserte pianolyder du bare kan drømme om.

 

Hold kontrollen

Med CP300 får du også full kontroll på alt utstyret ditt. Du kan spille på og kontrollere eksterne tonegeneratorer (eksempelvis Motif Rack). Du kan blant annet tilegne forskjellige deler av keyboardet til forskjellige stemmer, som gjør det mulig å lage flere lag med lyd på en gang. Med CP300 får du 4 instrumentersoner, med slidere, som enkelt lar deg styre nivået på hvert instrument mens du spiller. Du kan også fritt gi sliderne kontroll over andre deler av utstyret ditt, som attack, decay, brightness og filter cutoff.

 

Ta plass foran på scenen

Stå foran, ta kontroll og vis ditt nærvær til publikum. Med sin "Mono Piano sound" får du innebygget kompressor spesielt designet for live-sitasjoner. Her har du kraft og punch nok til å bryte gjennom, selv i fulle band.

 

Lås inn lyden din

På scenen ønsker man alt skal gå så jevnt og feilfritt som mulig. Vi har alle vært i situasjonen der en uheldig hånd kommer borti kontrollene på instrumentet. Dette kan gi en uheldig overraskelse mens du står på scenen. Derfor har CP300 en "Panel Lock"-funksjon. Denne lar deg låse alle kontrollerne, så du slipper noen ubehagelige overraskelser mens du spiller.

 

Proffe utganger

CP300 har balanserte, proffe XLR-utganger i høy kvalitet. Dette gir deg perfekt rent og støyfritt signal. Dette er ideelt både i studio og særlig live der lange kabelstrekk med ubalanserte kabler kan gå utover drømmelyden din.

 

Din egen monitor

CP300 har innebyggede høyttalere. Dette lar deg høre lyden av keyboardet uten å måtte sette opp et separat monitorsystem. Bare ta med deg CP300 på scenen og du ar klar til å uttrykke deg! Pianoet har en hendig av/på-knapp på panelet, som lar deg skru av monitoreringen dersom du foretrekker at lydmannen tar seg av dette.

 

Fra hodet til tærne

CP300 gir deg samme pedalkontroll som et ordentlig flygel. Pianoet har tilkobling for Sustain, Soft og Sostenuto-jacker, samt en fjerde inngang for en ekstra pedal for å kontrollere andre innstillinger. På visse av pianolydene kan sustain-pedalen også virke som en "half-damper"-pedal, altså den myke, halvdempede effekten du får på et akustisk piano når du trykker sustainpedalen halvveis inn.

 

 

Spesifikasjoner

 • 88 tangenter
 • GH (Graded Hammer) tangenter
 • Inital Touch
 • Pitch Bend
 • Modulation
 • Slider-kontroller: Master EQ, Zone Control, Song Volume
 • Master Volum-knott
 • Baklyst LCD-skjerm (24 bokstaver, 2 linjer)
 • Polifoni: 128
 • Innspillingsfunksjon: 16-track innspilling/playback, tempo-innstilling. Maks kapasitet på 1,4MB, 140.000 noter
 • Tilkoblingsmuligheter: AC strøm, hodetelefonutgang, fotpedaler (sustain, sostenute, soft, aux), MIDI in/out/thru, linje ut, USB, input L/mono R
 • Inkludert tilbehør: strømkabel, Yamaha FC3 fotbryter, brukermanual
 • Størrelse (BxHxD): 1391mm x 170mm x 460mm
 • Vekt: 32,5 kg
Tilbehør