Tonebone Bones Vienna Chorus

Varenr: 1057213
Tonebone Bones Vienna Chorus
1 459,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Old School Analog Bucket Brigade Chip
  • Dobbeltkanal for raske korforandringer
  • Individuell hastighet og dybde for hver korkanal
  • Turbo -modus for Ekstra ville effekter
  • Standard 9 volt strømforsyningsoperasjon

Bonene Wien Chorus er en to -kanals korpedal som etterligner effekten av en Leslie roterende foredragsholder ved å la gitaristen øyeblikkelig gå over mellom en moderat kor til en intens vibrato med en fotbryter. Dette kan være spesielt nyttig når du bytter kor mellom et vers og en bro for å skape frodige og spennende effekter.

I motsetning til dagens vanlige digitale korpedaler, er Wien 'old school' . Den særegne varme tonen fanges opp ved hjelp av en ny gammel bestand (NOS) Panasonic MN3007 - Circa 1980 Bucket Brigade Chip fra de første dagene av analog forsinkelse og korpedalutvikling. Det som gjør Wien spesielt imponerende, er at i motsetning til eldre analoge korpedaler som var plaget med støy og sus, er Wien stille. Faktisk så stille at det konkurrerer med dagens digitale alternativer. Dette betyr at tone -aficionados endelig kan glede seg over karakteren og følelsen av en vintage refrengpedal uten støy. Begge kor kanaler er utstyrt med individuell hastighet og dybdekontroller for full 2-kanals ytelse. Effekten blir forsterket med ‘Turbo Mode’ som introduserer en proprietær oscillatorbølgeformfrekvens mens du øker området. Dette lar deg overgang fra en liten kor til ekstrem warble, tremolo eller vibrato - åpner døren for å utforske nye soniske landskap.

Optimalisert for pedalboards, Wien er superkompakt og sysselsetter 9V PROFFER for å passe til de forskjellige DC-kraftmursteinene som nå er vanlige med multi-pedal-systemer. (Strømforsyningen er ikke inkludert). For å holde kaos under kontroll, gir lysdioder i full størrelse høy synlighetsstatus for mørke stadier. Og som alle radiale produkter, er Wien bygget 'tøff' med 14 gauge stål og bakt emaljefinish for å håndtere strenghetene i profesjonell turné.

Wien Chorus ... varm klingende gammel -Skoleanalog kor i en kompakt, to -kanals pedal.