Tonebone Bones London

Varenr: 1057210
1 699,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
21.07.2022 dersom leverandør har varen på lager

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

 • Multi-trinns høy forsterkningsforvrengning
 • Modellert etter&Apos; British Plexi&Apos; Half Stack
 • Dobbeltmodus for ren, rytme og bly
 • Kompakt for å passe på et hvilket >

  London&Apos; bein&Apos; er en solid-statsversjon av den populære Tonebone Hot British Distortion Pedal. The&Apos; Magic&Apos; Inni er en flertrinns drivkrets som produserer rike, fete toner som minner om de nyeste høygruppen plexi-stil-rørforsterkerne. Denne unike kretsløpet beholder merknaden, selv når den er kjørt til ytterligheter. Funksjonene inkluderer: variabel stasjon som lar deg ringe inn den perfekte mengden forvrengning, en kraftig dual-band equalizer med radials særegne passiv-interaktiv tonekrets, en 3-posisjons; Kick&Apos; Bytt for å legge til ekstra midtgående stasjon eller fett opp pickuper med enkelt spiral, pluss en 3-posisjon&Apos; bite&Apos; Kontroll som kan kompensere for altfor lyse forsterkere eller legge til ekstra kutt og sizzle til tonen din.

  London bruker en unik høy ytelse bufferingskrets med forhåndsinnstilt belastningskorreksjon som beholder ytelsen til&Apos; True bypass&Apos; Tilkobling mens du senker impedansen og mottakeligheten for støy. Dette gjør det mulig for London å drive gitarsignalet effektivt når du bruker lengre kabler og gjør det mulig å bruke vår nyeste EIS - elektronisk impulsbryter - for uovertruffen holdbarhet uten utfordringene som er utgjør av mekaniske brytere.

  < P> For maksimal effektivitet på scenen er London konfigurert for&Apos; Clean, Rhythm & Lead&Apos; Spillbarhet der du i bypass -modus får den naturlige rene lyden til gitaren din. Når London er aktivert, kan du velge mellom to utgangsstasjonskretser ved å bruke fotbryteren. Hver er utstyrt med en kontroll på variabel nivå (slik at nivå-1 kan settes for rytme mens nivå-2 kan kjøres på et høyere nivå for bly. For å øke opprettholdelsen for soloer, blir den andre drivkretsen forsterket i midten -Range. Lyst, lett å se lysdioder leverer bytter av bytter, slik at du vet nøyaktig hvor du er til enhver tid.

  Ettersom de fleste spillere bruker pedalboards, har London Standard Standard&Apos; Boss Style&Apos; 9V Powering som vil tilpasse seg de fleste multi-pedal strømforsyninger. Ultra-kompaktdesign med toppmonterte I/O-tilkoblinger gjør det mulig å plassere pedaler tett sammen for de som ønsker maksimal pedalbretttetthet. >

  London er en pedal med høy ytelse som leverer tiår med plexi-stil toner i et kompakt og brukervennlig format. Gud redde dronningen!