Roland TD-07KVX Digital Trommesett

Varenr: 1147149
Roland TD-07KVX Digital Trommesett Roland TD-07KVX Digital Trommesett Roland TD-07KVX Digital Trommesett
19 850,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
12.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Tilbehør som hi-hatstativ, stortrommepedal, trommestol og stikker må kjøpes utenom.     

 

TD-07-seriens ultimate modell, med VH-10 hihat og de aller beste cymbalene

  

Det ultimate kompakte V-Drums-trommesettet for spilling hjemme, det neste skrittet i trommereisen din.

TD-07KVX er spydspissen i Rolands TD-07 V-Drums-serie, og gir deg de beste padene og cymbalene som tilfredsstiller de mest krevende trommeslagerne. Dette fremragende trommesettet har de største padene i serien, med separat monterte VH-10 flytende hihater, forbedret CY-12C crash og større 13-tommers CY-13R ride som gjør at du kan nå ditt sanne potensial. Du finner den samme PDX-12 skarptrommen og PDX-8 tammene som i de andre settene i serien, med den uovertrufne følelsen fra de originale superstille trommeskinnene våre i tolags mesh. Og, som med alle TD-07-trommesett, gjør den kraftige TD-07-modulen at TD-07KVX setter tradisjonelle trommer i skyggen, med avanserte redigeringsverktøy for å lage dine egne trommesett, Bluetooth for lydavspilling fra telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din, og en-kabels USB-tilkobling til DAW innspillingsprogramvare.

 

TD-07KVX inneholder:

  • TD-07-modul med 25 forhåndsinnstilte trommesett, 25 brukersett og 143 instrumenter
  • V-Edit, EQ, ambience og 30 multieffekter gir deg avanserte redigeringsverktøy som lar deg skape perfekte trommesettlyder
  • Skarptromme- og tampader med Rolands legendariske tolags, spennjusterbare meshtrommeskinn
  • En PDX-12 12-tommers skarptrommepad med uavhengige trommeskinn- og kantsoner som kan tilordnes ulike lyder, og tre PDX-8 8-tommers tampader med én sone
  • KD-10 basstrommepad gir deg realistisk rebound- og klubbefølelse, samtidig som den reduserer støy og vibrasjon
  • CY-12C-BK 12-tommers crash og CY-13R-BK ridecymbal med chokestøtte
  • VH-10 10-tommers hihatcymbal som festes til et akustisk hihatstativ
  • Trommerackstativ med fire stenger, med metallkonstruksjon og solide klemmer med sterkt grep
  • Integrert Bluetooth lar deg strømme lyd trådløst fra smarttelefoner, nettbrett og andre Bluetooth-enheter, og å sende MIDI-data til musikkapper
  • Avansert innebygget metronom med mulighet til å justere taktart, noteverdi og klikklyd
  • Innebygget coach-funksjon gir deg interaktive verktøy for å øve deg på timing og å holde oversikt over framdriften
  • USB for å spille inn lyd og MIDI-data til musikkprogramvare på datamaskin
  • Støtte for utvidelse av trommesettet med en sekundær crashcymbal (CY-8 V-Cymbal og MDY-Standard cymbalarm som selges separat)

 

Den nye generasjonen V-Drums

I over to tiår har Rolands V-Drums skapt et omdømme som det foretrukne elektroniske trommesettet, med lyd og følelse som setter alt annet i skyggen. Imitert, men aldri overgått. V-Drums-filosofien er å tilby en svært livaktig digital gjenskapning av et tradisjonelt akustisk trommesett, sammen med nyskapende funksjoner som kun har blitt gjort mulig gjennom avansert teknologi. Nå utvider TD-07KVX V-Drums-historien, og gir seriøse trommeslagere et nytt nivå av uttrykksfullhet, med separat montert VH-10 flytende hihater i tillegg til forbedret CY-12C crash og den største ridecymbalen i serien, CY-13R.

 

Trommelyder som går dypere enn du forventer

Bak ethvert seriøst elektroniske trommesett er det en prossesseringskraft fra en god lydmodul, og TD-07 er den ideelle partneren til den profesjonelle hardwaren til TD-07KVX. Miks og sett sammen fra en bank med akustiske trommer, elektroniske trommer og perkusjonstyper, der alt sammen er spilt inn i noen av verdens beste studioer. Så kan du begynne å spille og høre at hver lyd blir levende, med utgangspunkt i den avanserte V-Drums-teknologien som fanger karakteren og adferden til hvert instrument.

 

Skru på og spill, eller lag din egen personlige trommekolleksjon

Med raskt oppsett og forhåndsinnstilte sett som kan spilles på med en gang, er TD-07-modulen alltid klar til start. Og når du vil gå dypere, så venter din egne personlige trommekolleksjon. Sjekk skarptrommer, prøv ut tammer, bytt basstrommeskinn og klubber, eller spesifiser uttrykket til crashene og ridene dine. Deretter kan du gå inn i de finere detaljene i oppsettet, ved å stemme trommene, legge til demping eller finne ut hvordan settet høres ut når det spilles i ulike fysiske rom. Til slutt kan du skru EQ-innstillingene på hver av trommene slik at de passer til den musikalske situasjonen, akkurat slik en erfaren, profesjonell trommeslager ville gjort.

 

Øving når det passer deg

Akustiske trommer er naturlig støyete, og til og med visse elektroniske trommesett kan skape forstyrrelser på grunn av kontaktlyden av stikkene på paden. Men som en kulminasjon av Rolands årtier med forskning og utvikling er TD-07KVX laget for å være mye stillere enn andre digitale trommesett. Slå målbevisst på meshtrommeskinnet og gled deg over naturlig stikkerebound med minimal støy fra paden. Tråkk på basstrommepaden og merk hvordan den spesielle dempingen fjerner støy og vibrasjon samtidig som den har en tilfredsstillende, naturlig følelse. Til og med trommestativet ble designet for å minimere mengden vibrasjon og støy som overføres til gulvet, mens Rolands utvalg av støyreduserende utstyr alltid finnes som et ekstra tilvalg hvis du trenger å få det enda stillere.

 

Det nærmeste du kommer akustisk lyd

Spill på noen digitale trommesett, og du vil høre mange statiske trommelyder, uten noe organisk respons som kjennetegner en akustisk tromme. TD-07KVXs pader og cymbaler er designet annerledes, og gir deg et fyldig og reaktivt spekter med tonale farger som virkelig reflekterer det du nettopp spilte. Hardt eller mykt, tromme- og cymbalpadene våre har presisjonssensorer som fanger opp hvert slag, stryk, virvel, flam, cymbaldemping og ghost note før de gjenskaper lyden umiddelbart og nøyaktig. Og like viktig: denne teknologien er usynlig under trommeøktene dine. Bare tell opp og la alt skje.

 

Meshtrommeskinnpadene som startet en revolusjon

I 1997 transformerte Roland det digitale trommemarkedet med verdens første meshtrommeskinn. Dette unike tolags meshdesignet gir stikkemotstand og rebound som kan sidestilles med et bra akustisk trommeskinn, og autentisiteten finnes også i mindre detaljer slik som spenn som kan justeres ved hjelp av en standard trommenøkkel. Du får denne virkelighetsnære følelsen og sensorhastigheten kun med et Roland meshtrommeskinn. Og det er ikke bare meshtrommeskinnene som revolusjonerer spilleopplevelsen: VH-10 hihater, CY-12C crash og CY-13R ride skimrer og svinger akkurat som de akustiske favorittcymbalene dine.

 

De røffeste stativet og hardware for hardtslående deler

Gjennom en hardtslående spilleøkt er det viktig å ha et stativ som er bunnsolid og trommer som ikke sklir til side. TD-07KVX er laget med de sterkeste materialene og komponenter av høyeste kvalitet, og er et robust trommesett som trygt lar deg spille lange sett. Kjør gjennom opptredenen din vel vitende om at trommestativet vil gi deg et stabilt grunnlag. Slå hardere ha tillit til presisjons-clamps som holder alle komponentene på plass. La musikken styre bevegelsene, og stol på at TD-07KVX leverer som det skal i årevis.

 

Bluetooth-trommesettet som blir til kompbandet ditt

Øvingsøkter blir interaktive med TD-07KVX og Bluetooth-teknologi. For umiddelbare jamsessions til favorittsangene og bandene dine, kan du enkelt velge en låt på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din, og deretter kan du enkelt strømme lyden gjennom lydmodulen og spille med. For å spille sammen med online sanger eller leksjoner, kan du overføre videoleksjoner, mens MIDI-overføring over Bluetooth også støttes, for kabelfri innspilling av MIDI-data i musikkapper. Du kan fortsatt involvere deg, selv når du ikke har en Bluetooth-enhet. Bare plugg inn en stereokabel for å hente inn lyden.

 

Øv smartere med 40 gratis leksjoner fra Melodics

Melodics™ er en skrivebordsapp som gir deg trinn-for-trinn-leksjoner og sanger, perfeksjonere nye beats, forbedre rytmen og timingen din, og så høre gjennom spillingen fin med spill inn/spill av-funksjonen. Du får 40 gratis leksjoner du kan besøke år som helst når du trenger en oppfriskning,
og når de blir for enkle kan du abonnere på et ubegrenset antall leksjoner som vil utvikle ferdighetene dine. Med TD-07KVX og Melodics, byttes repetitive øvinger ut med interaktive leksjoner som tenner ilden under trommeteknikken din.

 

Coach-modus, den største supporteren din

Trommespilling er mest tilfredsstillende når du virkelig får til timingen og rytmen er tight. Det tar tid å komme seg dit, men det er en lærer innebygget i TD-07 som hjelper deg på veien. Coach mode utfordrer deg med en rekke øvelser som forbedrer timing og nøyaktighet, sammen med et poenggivingssystem for moro skyld. Den innebygde metronomen gir deg en bunnsolid timingpartner som utvikler den indre rytmeklokken din, noe som er den beste måten å følge framgangen din på.

 

Det problemfrie innspillingsinterfacet for hjemmeprodusenter

TD-07-modulen overgår alle de tradisjonelle trommesettene, og er også et lyd-/MIDI-innspillingsinterface med mulighet til å sende stereolyd og MIDI-data til en Mac eller Windows-maskin via en enkelt USB-kabel. Spill inn direkte til den foretrukne musikkproduksjonsprogramvaren din. Spill inn separate lyd- og MIDI-trommespor til DAW Trigg lyder i programvarebaserte trommenstrumenter for studio eller liveframføring. Hvis du vil legge til trommer som låte live til musikken din, utvid hjemmestudioet ditt med kraften til TD-07KVX.