Roland VAD706-GE Trommesett

Gloss Ebony Premium Finish

Varenr: 1145292
Roland VAD706-GE Trommesett Gloss Ebony Premium Finish Roland VAD706-GE Trommesett Gloss Ebony Premium Finish
85 276,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
12.06.2024 dersom leverandør har varen på lager

NB! Leveres uten hi-hat stativ, skarptrommestativ, basstrommepedal og trommestol!

 

Den perfekte miksen av akustiske og elektroniske trommer


Toppmodell av V-Drums Acoustic Design trommesett med neste generasjons TD-50X lydmodul, avanserte digitale skarptromme-, ride- og hihat-pader, og valget mellom fire premium shellfinisher.

 

VAD706 tar den elektroniske trommeopplevelsen dit den aldri har vært før, og kombinerer Rolands aller beste V-Drums-teknologier med de håndlagde detaljene fra førsteklasses akustiske trommer. Denne toppmodellen av V-Drums Acoustic Design-trommesett har digitale skarptromme-, ride- og hihat-pader som gir ultradetaljert spillbarhet til de tre mest nyanserte delene av settet. Neste generasjons TD-50X-modul gir deg en tone, følelse og respons uten sidestykke, i tillegg til avanserte redigeringsverktøy som gjør soundet ditt helt personlig, og profesjonell tilkobling som passer til enhver spillesituasjon. Gjennomgående treshell i full størrelse, med avanserte sensorsystemer som gir deg den ekte akustiske følelsen. Og med fire iøynefallende finisher tilgjengelig kan du velge utseendet som passer den personlige stilen og smaken din perfekt.

 

  • Femtrommers V-Drums Acoustic Design-sett med treshell i full størrelse og kromstativ med dobbel ramme
  • Toppmodellen TD-50X lydmodul med neste generasjons Prismatic Sound Modeling og PureAcoustic Ambience-teknologier
  • Over 900 inkluderte lyder, blant annet mange nye samlinger av basstrommer, skarptrommer, hihater, tamtamer og cymbaler
  • Fire førsteklasses finishmuligheter: Gloss Natural, Gloss Cherry, Gloss Ebony og Pearl White
  • 14-tommers PD-14DS digital skarptromme, 18-tommers CY-18DR digital ridecymbal, og nyutviklede 14-tommers VH-14D digital hihat. Alle har multisensortrigging med høy oppløsning, noe som gir en ytelse uten sidestykke.
  • 10-tommers PDA100 og 12-tommers PDA120 racktammer, 14-tommers PDA140F gulvtam, og den nye 22-tommers KD-222 basstrommen
  • To 16-tommers CY-16C-T crashcymbalpader, som er 40 prosent tynnere enn tidligere V-Cymbaler og dermed gir bedre fleksibilitet og sving
  • Enkelt brukergrensesnitt med dedikerte knapper og spaker for å velge, tilpasse og mikse trommelyder
  • Importer dine egne WAV-samples via et SD-minnekort
  • Stereo XLR masterutgang og åtte TRS direkteutganger for balansert tilkobling til PA-mikser
  • Integrert 32-kanals USB-/MIDI-lydkort for profesjonell digital musikkproduksjon
  • Fire analoge aux triggerinnganger for enkel utvidelse av trommesettet
  • Mikserinngang for å kunne spille sammen med musikk fra en smarttelefon eller laptop
  • Inkluderte øvingsfunksjoner for å utvikle trommeferdigheter

 

Omslutt deg i en førsteklasses trommeopplevelse


VAD706 ikke bare høres og føles fantastisk, det er også pent å se på. Med sine shells i full størrelse, hihat i to deler, store cymbaler, kromstativ med dobbel ramme, og fire fantastiske shellfinisher, så har dette trommesettet en utstråling som gjør at du vil spille trommer hele dagen, og vise det fram til alle. Velg mellom finishene Gloss Natural, Gloss Cherry eller Gloss Ebony, som gir et håndverksmessig utseende med lønnefinér og transparent glossoverflate. Eller skill deg skikkelig ut med finishen Pearl White med sitt vågale uttrykk som vekker oppmerksomhet.


 


Prismatic Sound Modeling: Kjenn forskjellen


Prismatic Sound Modeling i TD-50X gjør at elektroniske trommer vekkes til live på en måte ingen andre systemer klarer. Samples med mange lag og som er spilt inn i studioer i verdensklasse, støttes opp av sofistikerte atferdsmodelleringsteknikker som er forbedret gjennom mer enn to tiår. Den revolusjonerende metoden vår, som er inspirert av et prisme som bryter opp en enkelt lysstråle til alle fargene i spekteret, gir deg en ubegrenset rekke av soniske farger ved hvert eneste stikkeslag. Det første anslaget følges av en kompleks blanding av rike overtoner, akkurat som når du spiller akustiske trommer og cymbaler. Du kan kjenne at lyden endrer seg ut fra uttrykket ditt, og skaper et magisk, interaktivt bånd som omslutter deg fullstendig i følelsen der og da. Trommingen din har ingen grenser med TD-50X, med alt fra subtile ghostnotes og detaljerte artikulasjoner til den kraftigste og mest intense spillingen.


 


Digital skarptromme, ride og hihat


Den banebrytende digitale padteknologien vår er et stort skritt framover innen elektronisk trommespilling, og gir en dybde og dimensjon uten sidestykke under stikkene dine. Presise multisensorer i skarptromme-, ride- og hihat-padene jobber i fullstendig harmoni med TD-50X-modulen, og fanger opp enhver nyanse med en utrolig definisjon og detalj. Lynrask registrering gjør at du kan spille alle de naturlige akustiske teknikkene dine, slik som å dempe riden med en finger eller å bytte sømløst mellom trommeskinn, kantslag og cross-stick-spilling på skarptrommen. Og VH-14D tar den elektroniske hihatspilingen til nye høyder, med berøringssensitivitet, tonal variasjon og åpen-/lukket-mulighet som aldri har vært tilgjengelig før nå.


 


Den naturlige følelsen fra akustiske trommer


VAD706 har Rolands berømte flerlags meshtrommeskinn, med skinn med tre lag på skarptrommen og gulvtamen, og to lag på racktammene. Dette gir deg en naturlig stikkemotstand og rebound som kan tilpasses til den individuelle spillestilen din. Å trampe klubben inn i den spesialdesignede basstrommen er fullstendig tilfredsstillende, takket være fysisk luftmotstand som kjennes akkurat som å spille på en akustisk basstromme. Den organiske opplevelsen finner du også i tammene, med ekte treshells og tradisjonelt feste som gir deg en følelse utrolig lik den akustiske.


 


Umiddelbar tilfredsstillelse


Se for deg akustiske trommer som settes opp, mikkes opp, bearbeides og mikses i et førsteklasses studio. Det er dette du får når du velger et preset i TD-50X-modulen. Disse inspirerende trommesettene er utviklet av ledende trommeslagere og studioteknikere, og lar deg spille enhver stilart ved kun et tastetrykk, alt fra tradisjonell jazz til dundrende metall.


 


Bygg opp signaturtrommesettet ditt


Du kan også ta det videre fra presetsene, for TD-50X lar deg stille inn lyden din på alle nivåer, akkurat som du ville gjort med et akustisk trommesett. Gjør raske endringer i stemming eller demping, eller dykk dypere ned for å bygge opp et trommesett fra grunnen av ved å velge shelldybde, trommskinntyper, cymbalkarakteristikk, og mye mer. Deretter kan du plassere trommesettet i det rommet du ønsker ved hjelp av PureAcoustic Ambience, der du har full kontroll på romtype, romklang og andre parametere.


 


Skap ditt eget sound med studiopresisjon


Etter du har stilt inn detaljene på settet ditt, kan du gjøre det enda mer levende med TD-50Xs imponerende utvalg av studioverktøy Juster mikrofoninnstillinger for ulike trommesettelementer, og still så inn lydene med equalizere, kompressorer, og annen bearbeiding. Og for rommelighet og farge kan du velge fra en stor samling av høykvalitetsklanger og multieffekter.


 


Kraftfull tilkobling for scene og studio


Med et bakpanel som er fullspekket med tilkoblinger, så er TD-50X-modulen klar til å takle alle de praktiske behovene ved enhver spillesituasjon. Stereo XLR masterutganger og åtte TRS direkteutganger gjør at du kan sende hvilken tromme du vil til en mikser via balanserte tilkoblinger. For databasert musikkproduksjon har du muligheten til å sende opptil 32 kanaler med digital lyd over USB, for overføring i beste kvalitet. MIDI I/O støttes også over USB og tradisjonelle fempins-tilkoblinger.


 


Utvid mulighetene dine


Ved å bruke TD-50X-modulens fire analoge aux triggerinnganger kan du enkelt utvide VAD706 etterhvert som behovene dine vokser. Utvid oppsettet ditt med flere cymbalpader, en ekstra gulvtam eller en liten triggerpad slik som Roland BT-1. Eller legg til en ekstra basstromme for maksimal slagkraft.


 


Din personlige øvingspartner


TD-50X-modulen er fylt opp med funksjoner som hjelper deg med å utvikle teknikken din og å gjøre øvingsøkter morsomme og tilfredsstillende. Forbedre timingen din med den innebygde metronomen og Coach mode-øvelser, eller bare spill sammen med musikk som spilles fra en smarttelefon eller laptop. Den inkluderte opptakeren lar deg ta opp og vurdere spillingen din når som helst, og har også mulighet til å eksportere lyd (med eller uten bakgrunnsmusikk) for å kunne dele det med andre. Og du kan ta øvingen din enda videre med Melodics™, en gratis skrivebordsapp som har 40 leksjoner, i tillegg til ubegrenset tilgang via et abonnement når du er klar for mer.