Roland TD-27KV2 V-Drums

Digitalt trommesett

Varenr: 1175718
Roland TD-27KV2 V-Drums Digitalt trommesett Roland TD-27KV2 V-Drums Digitalt trommesett
34 908,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
26.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Når du trenger et uttrykksfullt trommesett for å spille inn eller øve, så gir TD-27KV2 V-Drums deg det du trenger. Med pader av generøs størrelse er det alltid plass nok til å bli komfortabel bak settet. Og så er det det naturlige og overlegne uttrykket som du bare får fra Rolands unike digitale skarptromme-, hi-hat- og ride-pader. Og alt er koblet opp mot den oppdaterte modulen TD-27, komplett med nye forhåndsinnstilte trommesett, effekter og bearbeidingsmuligheter, basert på den samme teknologien som finnes i Rolands flaggskip TD-50X. Øv sammen med sanger via trådløs Bluetooth®-lyd. Spill inn opptil 28 kanaler med lyd gjennom én enkelt USB-kabel, og ta deretter med lyden din ut på veien med direkte lydutganger som kan tilordnes. Enten du øver, spiller inn eller spiller konsert så er livet som trommeslager travelt, så velg det trommesettet som kan gjøre alt.

 

 

  • Førsteklasses V-Drums-trommesett med lyd i flaggskipklasse 
  • Oppdatert TD-27 lydmodul med forbedrede funksjoner og avansert Prismatic Sound Modeling som er hentet fra flaggskipet TD-50X 
  • 75 forhåndsinnstilte trommesett klare til bruk, inkludert 10 helt nye sett og et variert utvalg nye samples
  • 14-tommers digital skarptromme, 14-tommers digital hi-hat og 18-tommers ride-cymbal med multi-sensortrigging med høy oppløsning, som gir dynamikk og nøyaktig posisjonsidentifisering uten sidestykke 
  • Pader med meshoverflate og stor diameter og cymbaler med tynn profil gir en spilleopplevelse med akustisk følelse 
  • Spill i et stort utvalg superrealistiske lydlandskap med PureAcoustic Ambience-teknologi 
  • Forbedrede påleggs- og transientfunksjoner, i tillegg til støtte for parallell kompresjon  
  • Oppdatert modulgrensesnitt for enda raskere lydvalg og trommetilpasning 
  • Importer WAV-samples via et SD-minnekort 
  • Utgang for stereomiks og to utganger som kan tilordnes for å sende individuelle trommelyder til PA-mikseren 
  • Integrert 28-kanals USB-lydkort for profesjonell digital musikkproduksjon 
  • Tre aux triggerinnganger for enkel utvidelse av trommesettet 
  • Innebygget Bluetooth for å kunne spille sammen med musikk fra en smarttelefon eller laptop 
  • Inkluderte øvingsverktøy for å utvikle trommeferdigheter 
  • Utvid omfanget ditt med lyder, samples og annet kreativt innhold i Roland Cloud 

 

I pakken:

  • Drum sound module: TD-27 x 1
  • Snare: PD-140DS x 1
  • Tom: PDX-100 x 3
  • Hi-hat: VH-14D x 1
  • Crash1: CY-12C-T x 1
  • Crash2: CY-14C-T x 1
  • Ride: CY-18DR x 1
  • Kick: KD-10 x 1
  • Drum stand: MDS-STD2 x 1

*Tilbehør som stortrommepedal, trommestol, trommestikker, skarpstativ og Hi-Hat stativ må kjøpes utenom.

 

GJØR DET STORT

Førsteklasses spillbarhet med store pader og digital trigging

Med TD-27KV2s romslige oppsett og store, komfortable pader vil alle de vanlige teknikkene du bruker på akustiske trommer kunne brukes uten kompromisser. De berømte meshtrommeskinnene våre og de nylig utviklede tynne cymbalene gir deg en følelse og respons som både er velkjent og tilfredsstillende. Og med Rolands avanserte digitale padteknologi og TD-27-modulens høyhastighetsprosessering, kan du hente fram ubegrenset med farge og nyanse fra skarptrommen, hi-haten og riden, som er de mest uttrykksfulle elementene i ethvert trommesett.

 

14” digital skarptromme

PD-140DS digital skarptrommepad jobber sammen med modulen TD-27, som har høyhastighetsprosessering og som gir skarptrommen din det ultimate uttrykket. Et trelags meshskinn er satt på et standard 14” shell, og gir en naturlig respons og følelse. Multi-elementsensorsystemet registrerer spillingen din på hele paden, der skinn-, kantslag- og cross-stick-teknikker umiddelbart registreres i sanntid, uten at du trenger å endre innstillinger i modulen.

 

14'' digital hi-hat

Med berøringsfølsomhet, tonal variasjon og åpen-/lukket-oppløsning uten sidestykke, er VH-14D den beste elektroniske hi-haten som er tilgjengelig. De 14'' topp- og bunncymbalene festes til et standard akustisk hi-hatstativ, for et autentisk uttrykk og følelse. Spilledynamikk, stikketeknikker og fotartikulasjon fanges opp i perfekt detalj, takket være registreringssystemet med høy oppløsning og lynrask modulprosessering.

 

18” digital ride-cymbal

CY-18DR gir ubegrensede tonale farger til ride-spillingen din. Enhver artikulasjon, fra kant til bjelle, registreres med superdetaljert dynamikk og respons. Teknikkene, fra cymbalvirvler til myke bjelleslag, overføres fullstendig, og du kan til og med dempe buen og bjellen med en lett berøring.

 

Tynne crash-cymbaler

TD-27KV2 leveres med V-Cymbaler med tynn profil fra V-Drums Acoustic Design-serien, og gir deg mer naturlig bevegelse når de spilles på. Og akkurat som med akustiske cymbaler kan du ta tak i kanten og dempe lyden, og hente fram ulike toner avhengig av om du spiller på buen eller kanten.

 

Autentisk basstrommefølelse, uten støyen

En fin, solid basstromme kommer vanligvis med en fin, kraftig lyd. Noen ganger er det akkurat det du ønsker, men familie og naboer føler det ikke nødvendigvis på samme måte. KD-10 basstrommepad absorberer mye av støyen, takket være gummidekselet kombinert med en egen pute, men den ivaretar likevel det tilfredsstillende “smellet” når klubba treffer i basstrommeskinnet. Og den er kompatibel med alle standard basstrommepedaler, både enkle og doble.

 

FLAGGSKIPLYD

Maksimalt uttrykk med Prismatic Sound Modeling

TD-27-modulen støttes av Rolands Prismatic Sound Modeling, den samme teknologien som finnes i flaggskipet TD-50X, og gir deg en rik, responsiv trommeopplevelse som inspirerer deg til å gi deg hen til musikken. Samples som er spilt inn i de beste studioene kombineres med avansert “behavior modeling” som har blitt finjustert i over to tiår, og gjør at disse trommene låter fantastisk og responderer som akustiske instrumenter når du spiller på dem. Og med et stort utvalg bearbeidingsverktøy i studiokvalitet kan du forme lyden til perfeksjon.

 

Kjenn lyden fra Prismatic

Rolands Prismatic Sound Modeling gir deg en elektronisk trommeopplevelse ulikt noe annet. Vi begynner med nøye utvalgte samples av ekte trommer og perkusjon, spilt inn av topputøvere i ledende studioer. Deretter bringer vi disse statiske samplesene til live med avansert modellering som gjenskaper den akustiske atferden mellom hver sample, for en herlig, virkelighetsnær trommeopplevelse.

 

Et lager fullt av trommelyder tilgjengelig for deg

Den oppdaterte og forbedrede TD-27-modulen inneholder 75 forhåndsinnstilte trommesett utviklet sammen med de beste profesjonelle trommeslagerne. Utforsk 10 helt nye sett, i tillegg til nylig forbedrede versjoner av de tre mest populære settene fra originalversjonen av TD-27-modulen. En tilleggssamling av nye samples er også tilgjengelig for å legge lagvis og kombinere med de forhåndsinnstilte settene, eller å legge til dine egne oppsett.

 

Last ned flere trommelyder fra Roland Cloud

Hvis du vil sjekke ut enda flere trommesett og perkusjonslyder, så støtter nå TD-27 Roland Cloud-innhold. Utvid mulighetene dine med et stadig voksende utvalg lyder, samples og spesiallagde trommesett fra de beste V-Drums-artistene. Bare opprett en gratis Roland Cloud-konto, sjekk ut hva som er nytt og utvid repertoaret ditt i dag.

 

Let etter signaturtrommelyden din

Med akustiske trommer lager du ditt eget personlige sound ved å bytte ut trommeskinn, justere stemmingen, legge på demping, bytte ut basstrommeklubben, med mer. Du kan gjøre det samme med TD-27-modulen og de direkte kontrollene og intuitive redigeringsverktøyene. Modulens påleggsfunksjoner har også blitt forbedret, og gjør det enklere å lage fete, hybride lyder. Endringene lagres automatisk underveis, slik at du alltid kan holde fokuset på spillingen.

 

Importer samples for å perfeksjonere spillingen din

Noen framføringer krever spesifikke lyder Med TD-27-modulen kan du importere og trigge originale enkelttrommeslag eller legge til lydlooper, sekvenser, med mer. De importerte samplesene kan også mikses og legges lagvis med interne lyder for å bygge opp ethvert trommesett du kan se for deg.

 

AVANSERT TILKOBLING

Den enkle måten å øve og spille inn på

Med et stort utvalg tilkoblingsmuligheter utmerker TD-27KV2 seg for livespilling og studioinnspilling. Flere utganger og hodetelefonlytting gir en forbedret lydkontroll på scenen. Og med innebygget USB-lyd/MIDI-interface er det enkelt å gjøre profesjonelle flersporsopptak.

 

Strøm sanger og bakgrunnsspor trådløst

Ta trommingen din videre ved å spille sammen med favorittbandene dine, inkludert ditt eget. Strøm sanger og bakgrunnsspor trådløst gjennom TD-27-modulen fra smarttelefonen din via Bluetooth-lyd. Du kan også ta opp det du spiller, med eller uten komp, for å kunne høre hvor du trenger å stramme deg opp litt.

 

Multikanals trommeinnspilling, med én enkelt kabel

I studio gjør TD-27-modulens innebygde USB-lydkort musikkproduksjon på data enkelt, med opptil 28 lydkanaler tilgjengelig i én enkelt kabel. MIDI støttes også via USB og egne I/O-porter, noe som gjør at du kan synkronisere med andre MIDI-enheter og trigge lyder i databasert programvare.

 

Del musikken enkelt med innebygget opptaker

Med TD-27-modulen kan du enkelt ta opp trommingen din når som helst, med eller uten bakgrunnskomp, uten at du trenger en datamaskin eller ekstern opptaker. Det er en super måte å holde deg i flyten på og få ned ideene dine raskt. Du kan også lytte til og evaluere spillingen din for å finne ut om du trenger å jobbe litt mer med noe før spillejobben. Eller kanskje eksportere trommeinnspillingen din til et SD-minnekort og dele det med bandmedlemmer for å få med trommingen din på den neste demoen.

 

Del opp lyden din på flere utganger

TD-27-modulen har stereoutganger for den generelle trommelyden, i tillegg til to direkteutganger for uavhengig miksing. Så det ikke noe problem når du kommer til spillestedet eller studioet og lydteknikeren vil ha basstrommen på kanal én, skarp på kanal to og alt annet som et stereopar. Og med stereo aux-inngang kan du koble til et monitorsignal og lytte sammen med trommesettlyden, inkludert et klikktrack, via hodetelefoner.

 

ARBEIDSVERKTØY

Ta kontroll over trommingen din

Enten du øver hjemme, setter opp på spillejobben eller bygger opp et sett som passer til drømmene dine, så har TD-27KV2 alle verktøyene du trenger for å ha kontroll.

 

Full kontroll

På noen spillejobber har du kanskje ingen til å hjelpe deg med å balansere FOH-lyden. Så når du setter deg på trommestolen har du full kontroll over lyden som driver resten av bandet. Med TD-27-modulens intuitive grensesnitt kan du raskt justere det overordnede volumet, individuelle trommenivåer og effekter direkte fra spilleposisjonen din. Alle er fornøyde, og særlig publikum.

 

Utvid settet ditt (og potensialet ditt)

Med TD-27KV2 er du ikke låst til et statisk oppsett. Når du er klar til å utvide trommesettet ditt gjør modulens tre auxiliary triggerinnganger det enkelt å legge til ekstra Roland-pader, noe som gir deg mer kreativ kraft.

 

Din personlige inkluderte trommelærer

Coach-modus støtter de daglige øvingsøktene dine, komplett med framgangsregistrering som gjør læringen effektiv og givende. Spill gjennom oppvarminger, utvikle groovesansen din, tempo og timing, og jobb med utholdenheten din. Og alt sammen med en poengsum som viser framgangen din og motiverer deg til å forbedre deg.

 

Få fart på framgangen din med Melodics for V-Drums

Melodics™ for V-Drums, en gratis applikasjon for macOS og Windows, har et utvalgt sett med trommeleksjoner som utvikler rytmesansen, timingen og muskelminnet ditt. Abonnenter kan få tilgang til premium tilleggsinnhold som inkluderer over 70 leksjoner, og mer legges til ukentlig.