255277 255277 255277 255277 255277

Roland RD-88 digital piano

Varenr: 1139591
12 790,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
30.07.2021
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

RD-88

Innta scenen

RD-pianoer har vært det foretrukne valget for profesjonelle keyboardister i mer enn 30 år, og kan ses på scener over hele verden. Nå kan du få den anerkjente RD-lyden  og spillbarheten i et lettere, mer tilgjengelig og rimeligere instrument.

  • Lett vekt og kompakt design gir enkel transport og oppsett
  • Keyboard (PHA-4) med pianoanslag og elfenbensfølelse gir spillbarhet i verdensklasse
  • Nye SuperNATURAL-pianoer og elektriske pianoer som er basert på anerkjente RD-serier
  • Enkelt brukergrensesnitt optimalisert for framføring
  • Tre soner med ekstern kontroll og Apple MainStage-integrasjon
  • Innebygd høyttalersystem som fyller rommet

Spillbarhet i verdensklasse.

I over tre tiår har profesjonelle, kveld etter kveld, hatt tillit til RD-pianoer på scener over hele verden. En viktig grunn til dette er hvor lette de er å spille på, og hvor god kontakt du kjenner når du spiller på det. Du får stødig kontroll og jevn, pålitelig keyboardspilling som føles naturlig. Aldri stiv, aldri for bløt.

 

Autentiske lyder.

Et godt scenepiano trenger lyder som er autentiske og har karakter. RD-88 bygger på den rike arven sin og inneholder de nyutviklede SuperNATURAL-pianoene og elektriske pianoene som kan gå fra glimmer til grit med noen få knottevridninger. Og for ekstra variasjon finnes det en seksjon med akustiske og elektroniske lyder fra den historiske arven vår, og som bruker den samme lydmotoren som finnes i flaggskip-synthesizerene våre.

 

Forfriskende enkel.

RD-pianoer er enkle å finne ut av, takket være de intuitive kontrollene og enkle layout. RD-88 er ikke noe unntak, det gir deg akkurat det du trenger til selvsikre og uttrykksfulle opptredener. Vitale kontroller er tydelig merket og alltid innenfor rekkevidde, slik at du raskt kan finne favorittlydene og -effektene dine, eller forme den tonale balansen slik at det passer til spillestedet.

 

Integrer softsynther.

Noen ganger trenger du en helt spesifikk lyd eller de unike funksjonene ved en spesifikk softsynth eller samplebibliotek. RD-88 har tre soner som kan konfigureres med interne lyder, eller som kan integrere og kontrollere softsynther fra Apple MainStage. Dette gjør det enkelt å duplisere lyden av et spor live, eller blande favorittsoftsynthene dine med RD-88s eget utvalg av lyder.

 

Passer til livet ditt.

RD-88s rene og kompakte design passer perfekt til livsstilen din. Den lette og solide konstruksjonen gjør det enkelt å ta den med deg og rask å sette opp, selv på små scener eller trange øvingslokaler. Og det integrerte høyttalersystemet som fyller rommet med lyd er superpraktisk, og lar deg spille med mindre rot og styr.

Tilbehør