Roland VR-1HD Streaming Mixer

Varenr: 1123689
11 061,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
31.08.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Hvis du er en innholdsskaper som søker maksimalt engasjement, overgår Livestream overkonserter lastet opp video med en betydelig margin; Publikum er større, ser på lengre tid og legger ut flere kommentarer. Rolands VR-1HD lar deg kringkaste dynamiske livestreams med flere kameraer, komplett med fantastisk bilde og lyd som enkelt overskrider ‘standard’ livestreams fra en mobiltelefon eller statisk webkamera. Enten du er en skaper, spiller, kommentator eller programleder, er det den enkle måten å livestream med høye produksjonsstandarder. Og siden du kommer til å få flere kommentarer, må du forsikre deg om at de er gode med VR-1HD.


plug and play 'kringkastingsstudio

VR -1HD har tre “bekymringsfri og qout; HDMI-innganger, og hver og en godtar en rekke HD- og datamaskinbaserte videooppløsninger. Dette lar deg koble til, bytte og streame forskjellige kilder, inkludert kameraer, presentasjoner, spill og til og med smarttelefoner og nettbrett uten å måtte tenke på det. Lyden fra disse kildene kan blandes med de to studio-kvaliteten XLR-mikrofoninngangene og dedikerte linjeinngang. Det beste av alt, ettersom VR-1HD er designet for direktesending, lar dens dedikerte kontroller og toppmonterte MIC-inngang (med GOOSEck MIC) deg gå håndfri og headset-gratis mens du livestreaming.

& nbsp ;

Bytt til overlegne livestreams

Når du forbereder en video for å laste opp sammenligning. VR-1HD har innebygd scene som bytter til øyeblikkelig å hoppe mellom scener som inneholder forhåndsinnstilte arrangementer av lagdelte kilder, vist i tilpassbare innsatte vinduer.
Sett opp scenene på forhånd og husker dem via de fem scene forhåndsinnstilte knappene, til Gjør din livestreaming måte mer interessant.

 

Video følger lyd

VR-1HD-bytter kameraer basert på hvem som snakker inn i mikrofonen deres. Hvis begge mennesker snakker på en gang, eller hvis ingen snakker, kan VR-1HD bytte til et bredt skudd som viser begge presentatørene.