Roland TD-17KVX V-drums

Dig. trommesett (ink. MDS-COM stativ)

Varenr: 1111676
20 824,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bli en bedre trommeslager, raskere

 

Når du er seriøs med trommespillet ditt, trenger du et trommesett som matcher ambisjonene dine. V-Drums TD-17 series lar teknikken din skinne gjennom, og hjelper deg med øving som tar deg videre. Ved å kombinere en lydmotor i TD-50-klasse med nyutviklede pads, har Roland skapt et prisgunstig elektronisk trommesett som gir en autentisk følelse av å spille på akustiske trommer – og som gjenskaper den fysiske bevegelsen, stikke-koordinasjonen og hånd/fot-kontrollen alle trommeslagere trenger. Et arsenal med innebygde coaching-funksjoner måler din teknikk og progresjon, for å øke motivasjonen.  Å bli en bedre trommeslager er fremdeles mye hardt arbeid, men TD-17 kan hjelpe deg dit. 

 

Autentisk spillefølelse og verktøy som forbedrer ferdighetene dine

Om du som regel spiller akustiske trommer, skulle du ikke trenge bytte spillestil for å bruke et elektronisk trommesett. Du kan bruke samme spilleteknikk som du ville gjort på et akustisk trommesett, uten kompromisser, takket være den store 12-toms skarptrommen og hi-haten som kjennes helt naturlig ut. Sistnevnte kan til og med monteres på et helt vanlig hi-hat-stativ. Lydene er basert på lydmotoren fra flaggskipet TD-50, og de reproduserer til minste detalj karakteren og tonen fra akustiske trommer – med ultrarask responstid.

 

Realistiske pads for kompromissløs ytelse 

Noen elektroniske trommesett bruker mye mindre pads enn trommene du vanligvis finner på et akustisk sett. Men siden trommestikken må treffe i senter av hver tromme, kan disse mindre paddene føles som de er lenger fra deg.  Dette gjelder særlig om du går fra å spille på en 14-toms akustisk skarptromme til en 8-toms gummipad. PDX-12 snare er en 12-toms dual-mesh skarp hvor skinnet kan strammes eller slakkes slik du ønsker for å få en autentisk følelse.  Høyden på kanten av tromma er identisk med en akustisk skarp, slik at du kan slå en åpen rim shot med naturlig vinkel på stikka.  Om du er seriøs med trommespillet lar TD-17 teknikken din skinne gjennom, kompromissløst. 

 

Ideell for å perfeksjonere hi-hat-teknikken

TD-17KVX kommer med VH-10 V-Hi-Hat som bruker single-cymbal floating design som kan monteres på et vanlig stativ for akustisk hi-hat. Den gir samme spillefølelse som en akustisk hi-hat med naturlig respons og svingebevegelse. Den har også den vanlige åpne/lukke-bevegelsen og bow/kant-lyden, slik at du kan perfeksjonere dine tradisjonelle spilleteknikker.

 

Store lyder leder til store performancer

TD-17s lydmotor leverer en fantastisk trommeopplevelese, takkert være Prismatic Sound Modeling-teknologien som er hentet fra lydmodulen i flaggskipet TD-50.  Når du starter å spille vil du legge merke til et større dynamikkområde og dramatiske skifter i lyden, avhengig av hvor du slår på padden – og ikke minst hvor hardt du slår. Fra rim shots, virvler, flams og ghost slag til dramatiske slag på crash-cymbalene, lange cymbal sweels og halvåpne hi-hats, med forskjellig lyd på cymbal og kant, hver eneste nyanse er ivaretatt; detaljert, nøyaktig og ultra-smooth.

 

Følelesen av en akustisk basstromme (men med mindre lyd)

En fin, solid basstromme kommer vanligvis med en fin, kraftig lyd. Noen ganger er det akkurat det du ønsker, men familie og naboer føler det ikke nødvendigvis på samme måte.  KD-10 kick pad absorberer mye av lyden, takket være gummidekselet, kombinert med en dedikert pute. Den ivaretar imidlertid det tilfredsstillende “smellet” som kommer når klubba treffer basstrommeskinnet, så den er ideell for å spille hjemme der kraftig lyd kan være problematisk.  Den er kompatibel med alle standard basstrommepedaler, enkle som doble.

 

Det essensielle verktøyet for å forbedre dine trommeferdigheter

Først og fremst: trommeslagere bør kunne holde et stødig beat før de går videre til mer spennende teknikker. Men å mestre grunnleggende ferdigheter er spennende det også. Det gir et solid grunnlag for å bygge videre ferdigheter – for ikke å glemme at å måle progresjonen din er svært motiverende.  TD-17 modulen kommer med et Coach Mode som støtter ditt daglige øvingsregime.  Du kan varme opp, utvikle ditt groove, tempo og timing, og jobbe med utholdenhet – alt med tilbakemelding som forteller hvordan du utvikler deg. 

 

Få en dypere groove-forståelse

Time Check Mode utvikler din nøyaktighet når du spiller til et click track.  Antallet nøyaktige slag vises som en prosentverdi, og skjermen viser om trommeslagene dine er på, foran eller bak beatet.  Hvis Time Check brukes hyppig, er det en uvurderlig hjelp til å jobbe med groove. 

 

Fin-innstill din interne timing

Quiet Count mode hjelper deg å forbedre din indre følelse for time og tempo.  I de første taktene høres metronomen på vanlig volum, mens den kuttes på de neste taktene.  Gjennom de taktene hvor metronomen er stille, vil du støtte deg på din indre timing, og forsøke å treffe beatet når metronomen kommer tilbake.  Din interne metronom vil vokse seg sterkere og sterkere, jo mer du bruker den. 

 

Effektive oppvarmingsrutiner gjort enkelt

WarmUp mode gjør dine daglige øvingsøkter morsommere – som betyr at det er mer sannsynlig at du utfører dem.  Velg å varme opp over fem, ti eller femten minutter, med varierende vanskelighetsgrad i ulike tempo.  Et utvalg øvelser vil så forberede deg på avansert trommespill, for eksempel ved å endre taktart, tempo og å evaluere nøyaktigheten i spillet ditt.  Etter endt økt får du en karakter – som du garantert vil forsøke forbedre neste gang. 

 

Bli med i ditt favorittband – publikum ikke nødvendig

Selv om det utvilsomt er gøy å spille endeløse trommesoloer, vil dette bare ta deg til et visst nivå.  Du kan ta trommespillet ditt videre ved å spille sammen med dine favorittband, eller å øve inn sangene du skal gjøre på scenen.  Du kan strømme dine favorittlåter trådløst til TD-17 via Bluetooth audio, og høre lyden av bandet og trommespillet ditt i hodetelefonene dine.  Du kan til og med ta opp trommespillet ditt og lytte på det, for å evaluere hva du må forbedre. 

 

Spill med bandet ditt – uansett hvor de er

Når man spiller i et band kan det til tider være vanskelig å samle alle medlemmene.  Men hva om du i stedet for å dra på bandøvelse kunne la bandøvelsen komme til deg? Selv uten et band kan du fremdeles jobbe med trommespillet på låtene hver dag, ved å spille sammen med demoene strømmet fra din smarttelefon.  Og når dere endelig er samlet i samme rom er du mer enn klar. 

 

Spill inn. Lytt. Lær.

Å lytte til trommespillet ditt er en av de beste måtene å forbedre seg.  TD-17 modulen har en innebygget opptaker, slik at du kan spille og analysere hva du faktisk spilte – ikke det du tror du spilte.  Du kan spille sammen med og spille inn med de innebygde demosangene eller audio lagret på et SD card – det er også en flott måte å ta opp lyd til YouTube-videoer. 

  

Finn det perfekte settet til musikken du spiller

TD-17 modulen kommer med 50 trommesett i førsteklasses kvalitet, for et bredt utvalg musikalske scenarier.  Den varme “treaktige” tonen fra “Acoustic”. Den lille-men-tighte “Compact”,  som gir deg lyden fra mindre scener. Den gedigne lyden i “Arena Stage”. Klarheten i “Studio”, perfekt for opptak.  Rikdommen i “Fat Rock” eller intensiteten i “Speed Metal” … uansett hvor musikken leder deg, TD-17 vil hjelpe deg dit. 

 

Skap ditt helt egne signatur-trommesett

Dagens proffe trommeslagere skaper sine signatur-trommelyder ved å legge mange lydelementer på hverandre; En skarptromme lages ved å “layere” ulike skarp-lyder, hver med sine respektive elementer av attack, ambiens og så videre. TD-17 lar deg skape ditt eget signatur-trommesett, ved å bruke innebygget pitch control, EQ, effekter med mer.

 

Importer samples for å låte som på plate 

For noen opptredener må du helt enkelt ha en spesifikk lyd.  TD-17 modulen kan importere samples så du kan trigge originale single-shot trommesamples, eller spille av lydfraser, sequencer eller vokaler. Importerte samples kan mikses og layeres med interne TD-17-lyder, for å skape en kraftig og fullstendig trommelyd som matcher “the real thing”. 

 

Lær i ditt eget tempo med online leksjoner og applikasjoner på desktopen

 

Foruten å ta timer hos en trommelærer, finnes det en rekke online læremetoder og leksjoner.  TD-17 er designet for å hjelpe deg å forbedre deg – uansett hvordan du liker å lære. 

 

Spill sammen med videoleksjoner – strømmet trådløst fra din smarttelefon.

Plasser din smarttelefon på modulens frontpanel, koble deg til trådløst via Bluetooth og hør lyden fra trommeleksjonen (sammen med trommespillet ditt) komme ut klart og tydelig gjennom hodetelefoner eller monitorer.  Å se en videoleksjon og spille sammen med den har aldri vært enklere.

 

Ha det gøy mens du improviserer – med Melodics

Om du laster ned Melodics for V-Drums – en gratis app for Windows og Mac – kan du ha det morsomt, samtidig som du blir en bedre trommeslager.  Med en serie gratis trommeleksjoner som utvikler din sans for rytme, timing og “muskelminne”. De som abonnerer får også tilgang til ekstramateriale, med mer enn 70 leksjoner. Nytt materiale legges ut hver eneste uke. 

 

Leverer under press – i mange år framover

Roland V-Drums er bygget for å være til å stole på. Hele veien fra lydmodulen til pads og pedaler; hver komponent må levere i ethvert scenario og hver eneste opptreden.  Pads og pedaler som brukes i TD-17 series er laget for å tåle mye juling, samtidig som spillbarheten må vedvare.  Etterhvert som dine ferdigheter og ambisjoner vokser, kan du utvide ditt TD-17 ved å legge til en ekstra crash cymbal eller en skarptromme nummer to – vel vitende om at du bruker de samme holdbare komponentene som foretrekkes av proffe trommeslagere. 

 

TD-17KVX inneholder:

 • Lydmodul: TD-17
 • Skarptromme: PDX-12
 • Tom: PDX-8 x 3
 • Hi-hat: VH-10 (kun cymbaler, hi-hat stativ er IKKE inkludert)
 • Crash: CY-12C x 2
 • Ride: CY-13R x 1
 • Kick: KD-10 x 1 (kun trigger, basstrommepedal er IKKE inkludert)
 • Stativ: MDS-COM x 1

 

Brukerfordeler

 • Utvikle kontroll på stikkene og korrekt spilleteknikk med en stor 12-toms dobbel-mesh skarp
 • VH-10 Hi-hat cymbal med naturlig bevegelse og åpne/lukke-deteksjon hjelper deg å lære hi-hat kontroll
 • Naturlig rike og dynamiske trommelyder, hentet fra flaggskipet TD-50s lydmotor
 • Lær uttrykksfull fotkontroll og pedalteknikk med KD-10 Kick pad
 • To crash cymbaler og ekspansjonsmuligheter underbygger din personlige spillestil og performance
 • Forbedre timingen din med Time Check og Quiet Count, en del av Coach mode
 • Warm-up menyen gir en grunnleggende daglig øvingsrutine for å hjelpe deg i din spilleprosess
 • Nyt å spille sammen med dine favorittsanger ved å strømme audio fra din smarttelefon til TD-17 via Bluetooth audio
 • Velg mellom 50 premium preset trommesett for å finne ett som matcher låten eller stilen du spiller
 • Juster ambiensen på hvert trommesett for å tilpasse stedene du spiller
 • Tilpass preset trommesettet for å matche din foretrukne trommelyd
 • Importer dine egne samples for å skape en trommelyd som matcher den originale innspillingen
 • Se på videoleksjoner på din smarttelefon og spill sammen med disse, mens lyden kommer gjennom hodetelefonene, via Bluetooth
 • Utvikle din spilling og timing med gratis nedlasting av ‘Melodics for V-Drums’ software (PC/Mac)