143602

Roland GP609 Polished Ebony

Varenr: 1104735
118 380,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
BeskrivelseAndre kjøpte også
Beskrivelse

Flygelet som forener teknologi og tradisjon

GP609 er et flygel uten noen kompromisser. Du kan oppleve følelsen av et tradisjonelt akustisk flygel, lyden som har vært hjertet i musikken i mer enn 300 år. Og du kan også utforske de uendelige kreative mulighetene som den siste digitale teknologien har å tilby. Etter å ha laget verdens første anslagsfølsomme elektroniske piano i 1974, har Roland ledet an i digital piano innovasjon. Den nye GP609 understreker vår tro på at avansert teknologi og kunnskap nå kan ta musikken et skritt videre.

 

 

Det beste av akustisk tradisjon. Høyden av moderne teknologi.

Om du må overbevises om at teknologi og tradisjon kan eksistere side om side, sett deg ned på pianokrakken ved Roland GP609 Digital Grand. Det luksuriøse instrumentet gir alle typer pianister en førsteklasses flygel-opplevelse, og forener avansert teknologi og autentisk spillefølelse med klassisk flygel-design. Bli inspirert av et instrument som kombinerer den siste lydmotoren med en helt ny keyboard-mekanisme, forbedret multi-kanals høyttalersystem og et variert utvalg digitale muligheter – sammen med fantastiske lyder som vil inspirere deg til store fremføringer i mange år framover.

 

 

SuperNATURAL modellering for spillefølelse som kjennes virkelig.

Om du har spilt på akustiske pianoer i mange år, kan du komme til å konkludere med at ingenting kan gjenskape den stemningsfulle tonen og følelsen i originalinstrumentet. Trykk ned en tangent på GP609 og se om du fortsatt mener det samme. Dette nyeste digitale instrumentet er utstyrt med Rolands anerkjente SuperNATURAL Piano Modeling, som kopierer hele lydskapingsprosessen i et akustisk piano, for en rik, kompleks tone. Du vil inspireres av et unikt klaviatur som blander tre og støpte materialer, for førsteklasses spillefølelse og lang holdbarhet. På samme tid vil selv de mest kresne pianister som bruker avanserte teknikker, være fornøyd med den uttrykksfulle progressive damper action-pedalen.

 

 

Spesialdesignede høyttalere som fyller rommet med lyd

En av de fineste tingene med et tradisjonelt akustisk flygel er den naturlige lyden som projiseres ut i rommet. Åpenbaringen med Roland GP609 er at den oppnår den samme “head-turingen” effekten, takket være et innebygget høyttalersystem som er spesialdesignet og benytter multikanals audio-teknologi, for å levere en altomsluttende lyd som kjennes ut som den kommer fra hjertet av instrumentet. Uansett om du spiller hjemme eller på større spillesteder, for eksempel restauranter eller lobbybarer, kan du stole på kraftig, uttrykksfull og kontrollerbar lyd som fyller et hvert rom.

 

 

Utvid ditt kreative spekter

I dag spiller folk ofte piano sammen med sine favorittsanger, som er lagret på deres smarttelefoner. Med innebygget Bluetooth trådløs tilkobling, tar GP609 alt et skritt videre; Ved å strømme musikk gjennom pianoets kraftige interne høyttalere, får du en mye mer altomsluttende lydopplevelse. Ved å installere Rolands gratis Piano Partner 2 app på ditt nettbrett, kan du lære å spille piano, helt trådløst – ved hjelp av Bluetooth teknologi. 

 

 

Passer ethvert spillested

Flygel er et rafinert og majestetisk instrument med kraftig og uttrykksfull tonal karakter. Det grasiøse instrumentet bringer mer klassisk eleganse til et hvert interiør – uansett om dette er hjemme eller på et spillested. Og; selv om det uten tvil er vakkert, er det å eie et akustisk flygel ikke helt bekymringsløst. Tatt i betraktning jevnlige kostnader til stemming og vedlikehold av klaviatur, for ikke å snakke om vekten som gjør det vanskelig å flytte instrumentet rundt. GP609 unngår disse problemene takket være en rekke digitale fortrinn, som gjør det enkelt å nyte et flygel på spillestedet – eller hjemme – uten kostnadene og ulempene.

Andre kjøpte også
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.