Roland RD-2000 Stage piano

Varenr: 1093969
Roland RD-2000 Stage piano Roland RD-2000 Stage piano Roland RD-2000 Stage piano Roland RD-2000 Stage piano Roland RD-2000 Stage piano Roland RD-2000 Stage piano Roland RD-2000 Stage piano Roland RD-2000 Stage piano Roland RD-2000 Stage piano
27 490,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Scenerevolusjon

Utstyrt med to uavhengige lydmotorer, førsteklasses tangenter og avanserte kontrollmuligheter, leverer Roland RD-2000 uovertruffen ytelse på scene og i studio. Ved å blande nøye utviklede pianoteknologier med omfattende, moderne kontroll, tar dette neste-generasjons instrumentet begrepet stage piano til et nytt nivå. RD-2000 blir en ny bransjestandard for inspirasjon og kreativitet.

 

En kraftpakke av et piano

RD-2000 er som en drøm som går i oppfyllelse for enhver utøvende keyboardist. Det inneholder to lydmotorer, med våre beste akustiske og elektriske pianoer noensinne, pluss de fineste pianotangentene vi noen gang har satt inn i et stage piano. I tillegg finnes et massivt utvalg av andre lyder i ypperste kvalitet, slik at du er dekket, uansett hvilken musikalsk oppgave du skal utføre. Det finnes også to wave expansion slotter hvor du kan legge til enda flere lyder, og med det innovative brukergrensesnittet er RD-2000 den perfekte masterkontrolleren for softinstrumentene, som er så viktige i dagens sceneopptredener.

 

Nydelige akustiske pianoer ved hjelp av V-Piano Technology

RD-2000s akustiske pianoer kan beskrives med ett enkelt ord; fantastiske. Rolands siste teknologier, basert på det langvarige forskningsarbeidet bak V-Piano, gir en akustisk pianolyd som er eksepsjonelt naturtro, responderende og detaljrik. Den dedikerte akustiske lydmotoren har full-keyboard polyfoni, og lar deg realisere autentiske pianoopptredener – med absolutt null kompromisser.

 

Historiske el-pianoer

Ved hjelp av lydmotor nummer to, også den SuperNATURAL-basert, gir RD-2000 deg tilgang til et bredt spekter elektriske pianoer fra 60-, 70- og 80-tallet. Her finner du for eksempel nyutviklede gjenskapninger av RD-1000 (det aller første RD stage pianoet) og MKS-20 lydmodulen fra 1980-årene. Drevet av SA-teknologien, en av Rolands mange milepæler, er disse unike instrumentene lett gjenkjennelige i 80-tallets hitlåter. For at du skal kunne prosessere dine El-pianoer, har vi også lagt inn et antall vintage effekter. For eksempel den berømte BOSS CE-1 Chorus og Roland SDD-320 Dimension D. Besøk vår spesial RD history side, for mer bakgrunnsinformasjon om disse, og andre klassiske instrumenter og effekter, samt lyd-demoer av reinkarnasjonene i RD-2000.

 

Superb spillbarhet

Klaviaturet PHA-50 progressive hammer-action keyboard with escapement, er den ideelle plattformen for å spille på RD-2000s responderende akustiske og elektriske pianoer. Dette innovative keyboardet har hybridtangenter av treverk og støypte materialer, som kombinerer den klassiske følelsen med robust holdbarhet. Sammen med Rolands avanserte sensormekanisme og hammer-action design, gir PHA-50 autentisk og perfekt flygel-touch.

 

Designet for scenen

Med sitt intuitive brukergrensesnitt er det lett som en drøm navigere på RD-2000 under live-opptredener. Åtte knapper og ni slidere gir umiddelbar kontroll på lyder, effekter med mer. Knappene har LED-indikatorer for presis justering med umiddelbar visuell tilbakemelding.

 

Zones og scenes

RD-2000 har åtte valgbare soner, som lar deg mappe lyder i ulike tangentområder eller kombinere lyder i opptil åtte lag. Den nye Scene-funksjonen gjør at du kan lagre 100 ulike ”snapshots” av hele keyboard-oppsettet, og hente disse fram igjen med et knappetrykk mens du spiller.

 

Pitchbend og hjul

RD-2000 er utstyrt med Rolands klassiske pitch/mod-bender samt to modulasjonshjul. Dette gir store uttrykksmuligheter, uansett hvilken stilart du spiller i. De to hjulene er kjempefine til detaljert lydjustering på eksterne synther, og kan tildeles forskjellige funksjoner i hvert program.

 

Kraftige encoder-knapper

RD-2000s dynamiske encoder-knapper gir et helt nytt nivå på kontroll når du spiller live. LED-indikatorer viser til enhver tid, selv på de mørkeste scener, tydelig verdier for hvert parameter. Knappene responderer også på ”anslagsfølsomhet”; som lar deg gjøre presis editering ved å skru sakte, og bevege deg gjennom skalaen i rekordfart ved hurtige bevegelse.


Ensemble-lyder for enhver sjanger

I tillegg til pianoer i verdensklasse, har det allsidige RD-2000 mer enn 1100 ekstra lyder. Dette gjør at enhver musikalsk stilart kan dekkes med bare ett keyboard. Roland SuperNATURAL-teknologi gir svært uttrykksfulle virtuelle tonehjulsorgel, moderne og vintage synther, clavinett, orkestrale strykere, brass og mange andre typer lyder. På Rolands Axial sound webside finner du enda flere lyder, blant annet fra tidligere RD-instrumenter. Disse kan du laste inn i RD-2000s to wave expansion slots, og om du oppgraderer fra RD-800 vil du sikkert være svært fornøyd over at alle dine Live Sets er fullt kompatibel med RD-2000.


Koble til DAWs og softinstrumenter

Ved hjelp av RD-2000s USB/MIDI-interface er det enkelt å integrere softinstrumenter med en studio DAW, eller en laptop som kjører ditt favoritt vertsprogram på scenen. Du kan kontrollere softsynther med soner, kombinere disse med interne lyder og rute lyden fra software gjennom RD-2000 og på denne måten skape en kraftig hybrid-rigg. Lydkortet støtter 24-bit audio opptil 192 kHz, og gir tilgang på lyd i beste kvalitet.


Fleksible lydutganger

Med omfattende tilkoblingsmuligheter er RD-2000 klar for å kobles til ethvert scene- eller studiooppsett. Hoved-utgangene finnes både på XLR- og jack-utganger, og det finnes et ekstra par utganger som lar deg rute interne lyder og USB audio separat.


Lett og holdbar

Mens RD-2000s funksjoner er kraftig oppgradert, er vekta uforandret fra den forrige RD-generasjonen. Pianoet er fremdeles svært enkelt å transportere fra gigg til gigg. Chassiset i aluminium er lekkert å se på og ekstremt holdbart.

 

Omfattende fotkontroll

RD-2000s fire pedalinnganger kan konfigureres for damper-pedaler, expression-pedaler med mer. En DP-10 pedal følger med, for damper-pedal bruk. RPU-3 (opsjon) kombinerer tre pedaler i en kompakt enhet, og gir skikkelig flygelfølelse.


Matchende stativ

For solid støtte på scenen eller i studio, er stativet KS-68 (selges separat) en perfekt match for RD-2000. Det har et åpent design med elegant utseende, godt avstivet og holdbart med sin utførelse i stålrør for maksimal stabilitet. KS-G8 kan legges sammen for enkel transport, og høyden kan justeres for sittende eller stående spilling.

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 88
Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Ja
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Ja - pianostyle
Sustainpedal inngang Ja