99603 99603 99603 99603

Roland DP603 CB

Varenr: 1091731
22 424,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
BeskrivelseAndre kjøpte også
Beskrivelse

Roland DP603

Et lekkert digitalt piano, perfekt for det moderne hjem

 

Når du har lagt masse energi og ressurser i hvordan stuen din ser ut, har du ikke lyst å ødelegge inntrykket med et ruvende gammeldags piano som ikke passer inn. Roland DP603 er et nytt digitalt piano i minimalistisk og lekkert design, perfekt for et moderne hjem. DP603 er langt mer enn et vakkert ytre. Her får du autentisk lyd med Rolands siste SuperNATURAL Piano modellering – og vårt beste klaviatur; PHA-50. Et innebygget utvalg av verktøy gjør øvingen morsommere, og dette forsterkes ved å koble til nettbrett eller smarttelefon. Da kan du interaktivt bruke de siste appene, og spille lyd fra mobile enheter gjennom pianoet. Roland DP603 blander klassiske lyder med nytt design – perfekt for den moderne pianist.

 

- Slankt, lekkert kabinett som passer perfekt i moderne hjem

- Siste SuperNATURAL Piano Modeling teknolog, for rikere og mer detaljerte pianolyder

- Autentisk pianotouch med det nye PHA-50 Progressive Hammer Action Keyboard med Escapement, som kombinerer utseendet og følelsen i treverk, med holdbarheten i moderne materialer

- Headphones 3D Ambience teknologi for naturlig, realistisk lyd når du øver med hodetelefoner

- Bluetooth® trådløs tilkobling til smarttelefoner og nettbrett, for å bruke apper og spille sammen med lyd gjennom pianoets høyttalersystem

- Koble deg til en hel verden full av spennende apper, for eksempel Rolands Piano Partner 2, som oppfordrer til daglig pianoøving og gehørtrening

- Velg mellom tre ulike finisher: Classic Polished Ebony, Elegant Polished White eller Contemporary Black

 

Et smakfullt piano som komplimenterer det moderne hjem

Roland DP603 står ut fra de andre pianoene på markedet. Kabinettet er slankt og stilfullt. Designet har rette linjer, her holdes kurver og ekstra nips til et minimum. Når lokket åpnes blir det til et elegant notestativ, og når det lukkes skjer dette på en trygg måte med en «soft-fall motion»-mekanisme. Til tross for at pianoet er veldig kompakt med bare 35 cm dybde, er DP603 like holdbar og slitesterk som DP-serien har vært kjent for siden 2003.

 

Uttrykk deg selv med SuperNATURAL Piano Modeling og det responsive PHA-50 klaviaturet

I Roland DP603 møter stil substans. Her kombineres et minimalistisk utseende med tungvektteknologi som gjør pianoet til en drøm å spille på. Dette nye digitalpianoet har den samme lydmotoren som Rolands flaggskipmodeller LX/HP, og du vil straks merke at vår kritikerroste SuperNATURAL Piano Modelling gjenskaper den rike, dynamiske responsen fra et akustisk instrument. Du vil også nyte det nye PHA-50 klaviaturet. Ved å blande treverk med støpte materialer får du følelsen av å spille på tradisjonelle tangenter, uten å måtte utføre dyrt vedlikehold.

 

Et dynamisk høyttalersystem som fyller hjemmet ditt med musikk

DP603s innebygde høyttalersystem fyller rommet med varm lyd, enten du spiller høyt eller lavt. Dette nye pianoet fungerer også som et trådløst høyttalersystem, slik at du ikke lenger trenger et stereoanlegg. Du bare kobler til smarttelefon eller nettbrett via trådløs Bluetooth, og spill din favorittmusikk gjennom pianoets interne høyttalere. Eller enda bedre; jam sammen med dine favorittartister!

 

Lær raskere med innebygde hjelpemidler og trådløs tilkobling til piano apper

Å lære spille piano kan noen ganger være kjedelig, men Roland DP603 gjør øvingen morsom. Pianoet har over 300 innebygde sanger som du kan jamme sammen med, og du vil raskt merke forbedring. Her finner du en metronom for å trene opp timing og opptaksfunksjon for å evaluere deg selv. Glem heller ikke læringen som ligger i nye apper. Ved å koble til iPad eller Android nettbrett via Bluetooth, MIDI eller en USB-kabel, får du tilgang på en hel verden av populære apper og øvingsvideoer. Et bra sted å starte er Rolands Piano Partner 2, som viser noter til DP603s interne sanger på nettbrettet.

 

Andre kjøpte også
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.