RME DMC-842M 8-kanals AES42 interface

Varenr: 1046127
RME DMC-842M 8-kanals AES42 interface RME DMC-842M 8-kanals AES42 interface RME DMC-842M 8-kanals AES42 interface RME DMC-842M 8-kanals AES42 interface RME DMC-842M 8-kanals AES42 interface
43 251,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 


Tilkobling
* 8 x AES42 Input (XLR)
* 8 x Analog utgang (XLR)
* 4 x AES/EBU OUT (8 kanaler @ 192 kHz)
* 2 x adat Ut (8 kanaler @ 96 kHz)
* midi i/o
* ordklokke i/o
* com port i/o (rs-232 via 9-pinn d-sub)
* Valgfritt: Madi I/O (I 64 Madi-kort)

Oversikt
DMC-842 er begge et 8-kanaler AES42-grensesnitt så vel som en kontroller for digitale mikrofoner. Den unike enheten gir mulighet for tilkobling og kontroll av opptil 8 digitale mikrofoner, og konverterer signalene sine til Adat, AES/EBU, analog og (valgfritt) MADI. Åtte individuelt omskiftbare hi-end prøvehastighetsomformere tilbyr en fleksibel klokke- og ytterligere bruksalternativer, spesielt ettersom inngangene er kompatible med AES3 og AES/EBU også.

Når de utviklet DMC-842, jobbet RME tett med Mikrofonprodusenter for å sikre maksimal kompatibilitet og beste funksjonalitet. Som et resultat er DMC-842 det mest fleksible og mest kompatible AES42-grensesnittet som AES og (valgfritt) Madi. Det valgfrie i64 Madi-kortet gir seriell gjennomgangsevne fra en DMC-842 til den neste (opp til 8). Alle opptil 64 lydsignaler er da tilgjengelige på den siste enheten på en enkelt linje. En slik måte å kaskadere er også mulig med mikstasen og ADI-8 QS. Signalene som er ført gjennom DMC-842 er tilgjengelige ved de analoge utgangene, noe Kompatibel med AES42
* 8 XLR AES42 -innganger (AES3 -kompatible)
* 8 Balanserte XLR -linjeutganger
* 24 -biters prøvehastighetskonvertering Byttebar per inngang
* Digital fantom strømbryter per inngang
* Støtter modus 1 og modus 2
* 63 dB forsterkningsområde per kanal, selv i asynkron modus 1
* LED-nivåmåler med 13 lysdioder per kanal
* m/s de-/koding
* 4 x aes/ebu out via d-sub, 8 kanaler @ 192 kHz
* 2 x adat out, 8 kanaler @ 96 kHz
* Valgfri Madi I/O (i64 Madi-kort) med seriell kaskader og digital/analog Returbane
* MIDI I/O
* Fullt fjernkontrollerbar
* Future-Proof by Flash Updates

Funksjoner
I en standard 19" Boks med 2 enhetshøyde Enheten tilbyr mange ekstraordinære funksjoner som Intelligent Clock Control (ICC) Intelligent Clock Control (ICC)
Vår unike synkronisering og autosync -teknologi har utviklet seg til den nye intelligente klokkekontrollen over Hammerfall DSP -systemet. HDSP er det eneste digitale I/O-systemet over hele verden som er i stand til å måle og vise hyppigheten av alle klokkekilder. Til og med ordklokke! Basert på gyldighet og gjeldende prøvehastighet bestemmer systemet hvilken klokkekilde som skal brukes - fullautomatisert og utføres i maskinvare! Med dette tilbyr HDSP -systemet den enkleste håndteringen av de nåværende klokkene, selv om det har mange digitale innganger, pluss den mest avanserte støtten når du konfigurerer klokkeoppsettet. , Synccheck Synccheck
Når du jobber med flere digitale kilder, er det ikke bare nødvendig at disse alle er riktig låst, de må også synkroniseres. Ellers frafall og knitring forekommer.
rme&Apos; s eksklusive synkchheck sjekker alle inngangssignaler. I klokkemodus Master den synkrone operasjonen til den interne klokken er sjekket. Denne enestående og unike teknologien hjelper deg med å finne feil umiddelbart. Den faktiske tilstanden til hver inngang vises i innstillingsdialogen. ®, SteadyClock, Multimode, Midi over Madi og fjernkontroll via Madi og Midi.

Teknologiene som er kjent fra andre RME -produkter som Synccheck®, sikrer perfekt synkronisering og klar påvisning av feil. Flere enheter kan også stables og betjenes prøvejusteres ved hjelp av ordklokke. Alle innstillinger lagres når enheten er slått av.

DMC-842 kan være fullt fjernkontrollert og konfigurert via MIDI, og alle statusskjermer kan spørres gjennom MIDI. Hver DMC-842 kan gis en egen ID, noe som tillater separat fjernkontrollbarhet av forskjellige enheter med bare en MIDI-kanal.

RME&Apos; s SteadyClock (TM) garanterer utmerket klokkekvalitet i enhver situasjon. På grunn av den svært effektive reduksjonen i Jitter, fungerer DMC-842&Apos; s DA-konvertere uavhengig av kvaliteten på det eksterne klokkesignalet, som om de jobber med intern klokke hele tiden-og garanterer en uberørt lydkvalitet! I tillegg vil intelligent klokkekontroll (ICC) beholde den siste gyldige prøvefrekvensen i tilfelle tap av inngangssignalet.

AES42
DMC-842 fungerer som strømforsyning og kontrollenhet for digitale mikrofoner, og støtter støtte AES42 -standarden. Driftsmodusene som er definert i AES42, modus 1 og modus2, støttes individuelt per inngang. Mode 1 definerer en asynkron operasjon. Å jobbe med flere modus 1-mikrofoner krever bruk av prøvehastighetsomformere, som er inkludert i DMC-842. Modus 2 gir mulighet for en synkronisert operasjon. I begge modusene kan kontrolldata sendes til og statusdata kan mottas fra mikrofonen. Disse kan innstillinger for forsterkning, polare mønstre, hi-pass-filter og komprimering. Ytterligere funksjoner er allerede spesifisert i AES42 -standarden, men tilgjengeligheten avhenger av den individuelle mikrofonen. Alle mikrofonparametere er direkte tilgjengelige fra enhetens frontpanel.

Når digital fantomkraft kan slås av eller av på individuelle kanaler, kan DMC-842 også håndtere&Apos; standard&Apos; AES3 og AES/EBU signaliserer samtidig. Ved å bruke de innebygde eksempler på omformere kan disse til og med være asynkrone.

På mange måter er DMC-842 en ideell følgesvenn for RME&Apos; s Micstasy. Ved å bruke de samme grensesnitttilkoblingene som finnes i Micstasy (ADAT S/MUX og AES/EBU innebygd, MADI valgfritt), sikrer det problemfri oppsett av kombinerte systemer for både analoge og digitale mikrofoner. DMC-842 inkluderer til og med analoge linjenivåutganger, så et blandet oppsett med rent analoge enheter (for eksempel for overvåkningsformål) utgjør ingen problemer.

Fjernsprogramvare
Den inkluderte Windows-programvaren DMC-Control kan bruke Enhver eksisterende MIDI-port i systemet for å utføre fjernkontroll og statusforespørsler fra et hvilket som helst antall DMC-842s via et enkelt museklikk. Den siste versjonen av programmet kan lastes ned gratis fra RME -nettstedet. Programmet er selvforklarende og veldig enkelt å bruke. Den klarer opptil 8 DMC-842 samtidig. Navn kan tilordnes alle kanaler og alle enheter. DMC-Control tilbyr ikke bare en ekstern tilgang til alle innstillinger for frontpanel, men også en behagelig konfigurasjon av oppsettmenyen, og direkte tilgang til AES42-funksjonene til de tilkoblede mikrofonene.