PRS DGT Moons Gold Top

Varenr: 1095680
PRS DGT Moons Gold Top
56 950,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Hvordan ville verden se ut uten gitarheltene våre? PRS har gjennom årene jobbet med noen av de mest innflytelsesrike gitaristene i historien og har blitt tildelt med sin egen signaturmodell. Carlos Santana var en av de aller første støttespillerne, og Santana Retro-Model er basert på en av de originale modellene fra 80-tallet. Hvis hardrock og metall er det du ønsker, er Mark Tremonti signaturmodell gitaren for deg med den høye output humbuckers og fett tone. Du kan også finne David Grissom signaturmodellen som er en allsidig vintage -inspirert gitar basert på McCarty (men med en liten vri selvfølgelig).


The  DGT (David Grissom Trem )  er resultatet av mer enn 20 års samarbeid mellom Paul Smith og David Grissom. DGT er basert på McCarty med en unik DGT -nakkeform, høyere bånd, spesielle pickups og en revidert kontrolloppsett. Grissom og Paul brukte et år A/B-ing mer enn førti sett med pickup før de spikret vintage-stemmen til DGT Humbuckers. Når det er sammenkoblet med individuelle volumkontroller for hver pickup og en push/pull master tonekontroll som driver spiralkranene, gir DGT pickups allsidighet og artikulasjon.

“DGT er et produkt mye mil nedover veien : Mange spillejobber, mange plater. Det er som å plukke opp en vintage gitar. Det høres ut som en vintage gitar, og ut av boksen er den klar til å gå. Det er mye tanke gått inn på dette. DGT er ganske perfekt for meg. ”& NBSP; - David Grissom

  • Skåret figurert lønnstopp, Mahogny Back
  • Mahognyhals, Rosewood fretboard
  • Dgt nakke
  • 22 frets, 25" Skala lengde
  • PRS Tremolo
  • PRS Fase III Låsingstunere
  • PRS DGT pickups
  • Gull topp

Produktinformasjon

Ant strenger 6
Kasse/bag inkludert? Ja
Kroppskonstruksjon Solidbody
Orientering Høyrehendt
Pickupkonfigurasjon HH