PRS Custom 24 Piezo McCarty Sunburst

Varenr: 1095675
PRS Custom 24 Piezo McCarty Sunburst
65 550,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

The Custom 24 er det som startet det hele for PRS. Først introdusert på NAMM -showet fra 1985 og har siden den gang med det 24 frets og 25" Skala vært en pålitelig følgesvenn for gitarister over hele verden. I dag finnes skikken i mange forskjellige versjoner - The Custom 22 er en 22 fret gitar og har litt varmere og mer avrundet tone sammenlignet med den mer artikulerte tilpassede 24. Både tilpassede 24 og tilpassede 22 kan også utstyres med en LR Baggs Piezo -system for ekstra allsidighet. 

For de harde rockingdykkebombere der ute, er den tilpassede 24 Floyd gitaren for deg. Original Floyd Rose Tremolo, en satenglønnshals med ibenholt fretboard og høye output pickups gjør den tilpassede 24 Floyd Rose til et farlig våpen i høyre hender. 


Den tilpassede 24 piezo er En 24-fret solidbody piezo-utstyrt gitar som uanstrengt oppnår klassiske humbucker-toner og autentiske akustiske lyder i ett instrument. Den ekstra allsidigheten til PRSs patenterte Gen III Tremolo gir musikere et nytt et unikt verktøy for å legge til deres oppstilling.

Den tilpassede 24 Piezo har to output -knekt, slik at gitarister kan koble seg inn i sin favoritt elektriske eller akustiske gitarforsterkere eller DI inn i et lydplate. Ved å bruke den separate blandingskontrollen, kan tonen til 85/15 pickupene også kombineres med piezo -akustiske lydene gjennom en enkelt utgang. Med et nesten uendelig utvalg av toner og den ekstra allsidigheten og påliteligheten eller PRSs proprietære Gen III Tremolo Bridge, er den tilpassede 24 Piezo en perfekt "go-to" gitar for spillere av alle slag

  • Mahogany Tilbake med en utskåret figurt lønnsopp
  • Mahognyhals, palisander fretboard. 
  • mønster tynt
  • 24 frets, 25" Skala lengde
  • PRS patentert Gen III Tremolo
  • PRS Fase III Låsingstunere
  • LR Baggs Piezo System
  • PRS 85/15 pickups < /li>
  • McCarty Sunburst

Produktinformasjon

Ant strenger 6
Kasse/bag inkludert? Ja
Kroppskonstruksjon Solidbody
Orientering Høyrehendt
Pickupkonfigurasjon HH