Presonus AIR10 2-way 1x10"

Active Speaker

Varenr: 1089711
Presonus AIR10 2-way 1x10" Active Speaker Presonus AIR10 2-way 1x10" Active Speaker
5 050,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

air10: allsidig, tilpassbar og lett å transportere.


Kompakt og lett, Air10 aktive høyttalere gir en rik, utvidet Lav ende og naturlig høyfrekvent forlengelse i en kabinett som lett vil passe i baksetet på en liten bil. Støttet av 1200W (dynamisk) av klasse D/klasse AB-kraft og forbedret med brukervennlig digitale innstillingsfunksjoner, gir Air10 deg all strøm og verktøy du trenger for både mobil og installert lyd.

 


Det beste av to verdener.


Hver type effektforsterker har fordeler og ulemper. Ved å bruke forskjellige forsterkertyper for hver driver, bruker Air10 høyttalere de respektive styrkene i klasse D og klasse A/B -forsterkere for å gi optimal respons gjennom høyttalerens frekvensområde. En 500W (kontinuerlig), klasse D-forsterker, driver 10-tommers lavfrekvensdriver, og gir effektiv, ren lav ende når du trenger det. En 200W (kontinuerlig), klasse AB-forsterker, styrker den 1-tommers høyfrekvente driveren, og leverer en naturlig lyd," Air-y" High end. Kombinasjonen kan levere opptil 121 dB SPL med søt, klar lyd mellom 55 Hz og 20 kHz.

 


rask og enkel tilpasning. Strong>


Air10-høyttaleren er utstyrt med en brukervennlig signalprosessor som gjør det enkelt å tilpasse høyttalerne dine med et trykk på en knapp. Forhåndsinnstillinger tilpasser Air10-responsen for bruk som front-of-house strømnettet; som skjermkiler; for musikkavspilling (f.eks. For DJ -er); for forbedret lav ende og en varmere lyd; og for forbedret taleforståelighet. Treble og basskontroller lar deg øke eller kutte med 10 dB for å kompensere for romavvik. Forhåndsinnstillinger for plassering lar deg optimalisere ytelsen for stativ- og brakettmontering samt flyste installasjoner.

 


allsidig montering for en rekke applikasjoner.


Air10s støpte plastskap kan monteres på flere måter, noe som gir enorm allsidighet. Multi-vinkel kabinettet sport ikke-skikende gummi føtter på bunnen for oppreist bruk foran huset og ikke-skikende gummiføtter på den ene siden for scenemonitorapplikasjoner. Rig høyttaleren ved å bruke M10 Fly-punkter, monter den til vegger eller bjelker, eller bakk den for bærbare applikasjoner. Monter den på et stativ eller på toppen av en luft-serie subwoofer ved hjelp av en valgfri underpol. Det integrerte stangfestet med dobbeltposisjon lar deg sikte høyttalenivået eller på en 7,5 ° nedover. Og Air10 er lett å transportere, takket være det toppmonterte håndtaket.

 


Du blir floid.
Hvis du plasserer en høyttaler mot en hard overflate, for eksempel en vegg eller gulv, forplanter de lave frekvensene som sendes ut fra baksiden av kabinettet tilbake inn i rommet. Denne effekten, kalt "Half-Space Loading", kan øke utgangen av bassfrekvenser med så mye som 6 dB, og det er et uunngåelig problem med gulvmonitorer. De fleste PA-høyttalere i denne klassen ruller ganske enkelt av overflødige lave frekvenser med et høypassfilter-en halvbakt kompensasjon for halvplassbelastning. I kontrast tilbyr luft-serien fulltegnet høyttalere en forhåndsinnstilling av skjermen som bruker DSP for å gjeninnføre høyttaleren for både å kompensere for bassoppbygging og opprettholde en tett midtbassespons, samtidig som de undertrykker problematiske frekvenser for å redusere tilbakemelding.

 


fleksible innganger.


Luft-serie fulltegnet høyttalere tilbyr et valg av innganger slik at du kan bruke dem med en rekke kilder. Du får to Combo XLR MIC/TRS -linjeinnganger, hver med en forforsterker av klasse A -mikrofon og uavhengig forsterkningskontroll. En stereo 1/8 ”tilkobling innrømmer signaler fra smarttelefoner, nettbrett og andre forbrukerlydenheter. Disse signalene kan kombineres med Air10s interne mikser, og en balansert XLR-blanding. Strong> En søt-klingende løsning.


Med sin "beste av begge verdener" power-amp-konfigurasjon, nøye programmerte DSP-forhåndsinnstillinger, allsidige monteringsalternativer, fleksible innganger med blanding ombord, Og andre profesjonelle funksjoner, Presonus Air-serie høyttalere er et utmerket valg for både mobil og installert lyd. Du vil elske deres enkle transportabilitet og deres prisgunstighet. Men det beste med luft-serien høyttalere er deres klare, naturlige, "luft-y" lyd. Ikke bare ta ordet vårt for det. Ta en titt på Air-serie høyttalere på din favoritt Presonus-forhandler.

 

Produktinformasjon

Bluetooth streaming NEI