Pioneer DJ DDJ-1000SRT

DJ kontroller for Serato

Varenr: 1135830
Pioneer DJ DDJ-1000SRT DJ kontroller for Serato Pioneer DJ DDJ-1000SRT DJ kontroller for Serato Pioneer DJ DDJ-1000SRT DJ kontroller for Serato Pioneer DJ DDJ-1000SRT DJ kontroller for Serato Pioneer DJ DDJ-1000SRT DJ kontroller for Serato
16 830,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den serato-kompatible versjonen av vår populære  DDJ-1000  er her-møt DDJ-1000Srt. Denne 4-kanals DJ-kontrolleren for Serato DJ Pro er designet for å føles akkurat som vår klubbstandard  CDJ+DJM  Setup. Du vil glede deg over joghjul med lav latens i full størrelse og en glatt magvelfader for stram riper. Og med på Jog Display, som viser viktig sporinformasjon i midten av hvert joggehjul, kan du konsentrere deg om mengden, ikke den bærbare datamaskinen. 

Bygg spenning på dansegulvet og lag enorme dråper ved hjelp av 4 lydfarge FX og 14 Beat FX. DDJ-1000SRT kommer med en gratis kupong for Pitch ‘N Time DJ, slik at du kan bli kreativ med avanserte nøkkelrelaterte funksjoner. Med flere innganger og utganger kan du forbedre oppsettet ditt ved å koble til eksternt utstyr som CDJ-er,  DDJ-XP1, eller platespiller. Denne Serato DJ Pro -kontrolleren vil ta spillejobbene dine til neste nivå.


Nøkkelfunksjoner


Big Jog og Magvel Fader


riper føles intuitiv takket være joghjulene i full størrelse, som du kan stille til din foretrukne motstand ved hjelp av jogjustering, og en Magvel-fader. Svært holdbar for mer enn 10 millioner bevegelser, Magvel Fader gjør at intrikate forestillinger føles enkle.

  • Club-stil layout

    Knappene og knottene på denne Serato DJ Pro-kontrolleren er ordnet på samme måte som på vårt klubb-standard NXS2 DJ-utstyr. Som et resultat er overgang mellom dette oppsettet og utstyret du finner i DJ -bås en lek.

  • Profesjonell FX

    Forbedre spor ved hjelp av 4 populære lydfarger FX-Pitch, Filter, Dub Echo og Noise-fra våre DJM-serie DJ-miksere, og bli kreative med 14 Beat FX. Du kan øyeblikkelig referere til BPM og navnet på den valgte FX takket være den dedikerte Beat FX -skjermen.

  • Godt tilkoblet

    DDJ-1000SRT har 4 innganger, slik at du kan koble deg til CDJ-er eller analoge platespiller, og bruke den som en frittstående DJ-mikser. Du kan også koble direkte til PA -høyttalere og mikrofoner takket være en master, 2 master og 2 mikrofoninnganger.