Boss HM-2W Heavy Metal pedal

Waza Craft

Varenr: 1146517
1 926,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

En metallegende returnerer

Waza Craft-gjenskaping av den klassiske HM-2 Heavy Metal, pedalen som definerte lyden av svensk death metal.

 

BOSS HM-2 Heavy Metal ble produsert fra 1983 til 1991, og er en virkelig legende i vrengpedalenes historie. Signaturlyden "motorsag", der alle knottene er skrudd til maks, er den definerende lyden av svensk death metal. De litt mildere sidene dens kan høres på låter i alt fra mainstream til shoegaze. Etter årevis med forespørsler fra hardbarkede HM-2-fans har den ikoniske pedalen blitt gjenfødt tre tiår senere, i en Waza Craft spesialutgave. HM-2W gir deg den autentiske analoge lyden til originalen i all sin prakt, i tillegg til mange moderne forbedringer for enda bedre ytelse.

 

 

  • Waza Craft-pedal i spesialutgave, for den ultimate BOSS lydopplevelsen
  • Autentisk HM-2-utseende
  • Standardmodus gir deg den originale HM-2-lyden, med mindre støy og maksimert nivå
  • Custommodus gir deg en mer aggressiv lydversjon, med spesiell Waza Craft-stemming
  • Førsteklasses buffer for ren og klar tone ved bypass
  • BOSS femårsgaranti

 

Death metal-legende

Da den ble lansert i 1983 var HM-2 en av de første "forsterkere i en boks"-pedalene noensinne, og benyttet en innovativ BOSS-krets for å gjenskape lyden til britiske stack-forsterkere fra tidlig 80-tall, som ble en favoritt i den raskt voksende heavy metal-sjangeren. Mot slutten av produksjonstiden begynte banebrytende svenske death metal-band å bruke HM-2 til hovedvekten av gitarlydene sine, og den unike, aggressive lyden og fokuserte mellomtonen ble svært ettertraktet av en ny generasjon utøvere. Pedalens store innflytelse og popularitet ledet til stadige forespørsler til BOSS om å få den tilbake igjen, og vi er glade for å kunne presentere HM-2W for alle de dedikerte fansene over hele verden.

 

Standardmodus: Den originale HM-2-lyden

Når HM-2W er i standardmodus blir lyden og responsen til den originale HM-2-pedalen gjenskapt med 100 prosent autentisitet. Vi har også kunnet legge til moderne forbedringer uten at det påvirker lyden, inkludert å redusere støy og utvide maksnivået med 3 dB. Og med den førsteklasses Waza Craft-bufferen med på laget, er lyden forbedret når pedalen er bypasset. Det å skru alle knottene helt til topps er selve lyden av svensk death metal, og du kan få fram et bredt spekter av lyder for andre stilarter med de fintfølende vreng- og fargekontrollene.

 

Bli enda mer aggressiv med Custommodus

HM-2Ws Custommodus gir deg en lydkarakter lignende Standardmodus, men med litt mer av alt. Drive-stadiet gir deg litt mer gain og inkluderer mer av den fundamentale gitarlyden, for ekstra attack og skarphet. I tillegg har bass- og høy mellomtone-karakteristikkene blitt justert slik at de gir deg økt fylde og definisjon.

 

Oransje og svart er tilbake

I tillegg til den originale HM-2-lyden har vi lagt ned stor innsats i å gjenskape pedalens distinktive oransje og svarte utseende, helt ned til størrelsen og plasseringen av bokstavene på panelet. Alle Waza Craft-pedaler har en modusbryter for utvidede muligheter, og den er flyttet til toppen av HM-2W, for å opprettholde det autentiske kontrolloppsettet til HM-2.

 

Waza Craft: Kunsten å lage førsteklasses lyd

Helt siden starten har BOSS´ ingeniører vært opptatt av å skape de beste gitartonene ved å bruke den teknologien som kreves; fra old-school analoge kretser til high-tech DSP. Denne entusiastiske holdningen tar de med inn i arbeidet med Waza Craft-serien, og gir deg eksepsjonell tone og spillerespons gjennom nøye utvalgte analoge komponenter, raffinerte kretser og nitidig fokus på detaljer. I Japan betyr “Waza” kunst og teknikk, og disse pedalene i spesialutgave bringer stolt Waza-symbolikken videre ved å representere høydepunktene i BOSS' design og håndverk.