(Siden er sist oppdatert: 27.01.2020 - 17:31)

 

NAMM har vokst til å bli musikkinstrument-industriens største bransjemesse. Det meste som finnes av produsenter av musikk- og lydutstyr er å finne på messen, og hvert eneste år blir det lansert en rekke nyheter her. Igjen er vi på plass, klare for å bringe deg rykende ferske nyheter fra messen. Med på turen har vi vår kamerarigg. På vår YouTube-kanal vil det i løpet av helga dukke opp en rekke filmer fra de mest spennende nylanseringene.

 

Følg gjerne vår YouTube-kanal for å få med deg alle nyhetene!

 

 

Under kan du se en oversikt over alle nylanseringene per merke. Du kan også SE ALLE NYHETENE HER, og selv filtrere listen for å se produktene du er interessert i!

    Aguilar har med seg nye DB925, en arvtaker til kjente DB924. Trenger du en kompakt preamp-pedal for bass er denne verdt å ta en kikk på. Også nytt av året er en ny limited edition lilla finish på "gammelt" utstyr.
      Akai kommer med en ny trommemaskin i sin MPC One. Se nyhetene HER.
    På årets NAMM-show har Alesis med seg en Special Edition av Strike Pro-trommesettet. 
    Ampeg kommer en 50-års jubileumsutgave av deres kanskje mest ikoniske forsterker, SVT.
      Apogee slipper sitt nye Symphony-lydkort på årets messe. Se nyhetene HER.
    Arturia kommer med ny MIDI-kontroller på årets messe!
    Masse spennende nytt fra Ashdown i år! De kommer nå med sine egne basser som er designet i samarbeid med Dan Lakin (D. Lakin Basses og tidligere Lakland Basses). I tillegg kommer en rekke nye forsterkere, kabinetter og pedaler fra den anerkjente, britiske produsenten! Se nyhetene HER.
    Aston kommer med en ny limited edition av deres Origin-mikrofon, denne gangen i sort finish.
    Audio-Technica kommer med ny trådløs i 3000-serien.
    Audix kommer med nye mikrofoner, blant annet en bidireksjonell båndmikrofon.
    Boss slapp for en stund tilbake MkII av sine veldig populære Katana-forsterkere. Nå kommer også flaggskipet, Katana Artist i MkII-versjon, med nye, oppdaterte lyder og funksjoner. I tillegg har de med seg nye Acoustic Singer Live LT. Se nyhetene HER.
    Carl Martin kommer med en ny envelope-effekt!
    Fra Casio får vi i år et nytt, stuevennlig digitalpiano. GP-510 har mekanikk som etterligner et vanlig, akustisk piano.
    Darkglass kommer med en ny serie kabinetter. Den nye serien har vært i utvikling over lang tid, og er voicet perfekt til Darkglass sine forsterkere. Se nyhetene HER.
    Denon har de siste par årene virkelig stormet frem i DJ-markedet. På årets messe viser de frem en rekke nyheter, blant annet SC6000 og SC6000M, samt Prime GO. Se nyhetene HER.
    DPA kommer i år med en binaural headset-mikrofon! 
      Fra EarthQuaker får vi en ny pedal i samarbeid med Sunn O))). I tillegg kommer en oppdatering av den populære Afterneath-pedalen, som nå er i V3! Se nyhetene HER.
    Earthworks har med seg ny mikrofon, og med nye G339 gjør de sin inngang inn til mikromikrofoner for instrument-bruk!
    Electro-Harmonix kommer på årets messe med en rekke nye pedaler, Oceans 12, 1440 Looper, Pitch Fork + og mye annet moro!
      Electro-Voice kommer ny versjon av den populære Evolve-PAen. Se nyhetene HER.
      Fender kommer med en rekke nyheter på årets messe. Nye gitarer, nye pedaler, nytt tibehør og ny merch. Se nyhetene HER.
      Focusrite kom med en ny Scarlett-serie i fjor, men også på NAMM har de med seg nyheter. Ny ISA-preamp og nye AD ekspansjonskort står på menyen. Se nyhetene HER.
      En av de største Gibson-artistene må kunne sies å være Slash. I samarbeid kommer de nå med en ny serie Slash signaturgitarer, både en Les Paul-variant og en J-45 akustisk modell. Se nyhetene HER.
    Hartke kommer med to nye lettvekts-topper, med to tilskudd til LX-serien. En kraftig og en enda kraftigere, i LX5500 og LX8500.
      HK Audio er på plass på NAMM i år, og med seg har de en ny søyle-PA, Polar 10. Se nyhetene HER.
      Ibanez Lanserer en rekke nye gitarer og basser på årets messe! Her er det masse snacks i både RG, AZ, BTB, SR og flere serier! Kanskje mest spesielt er den nye PIA-serien, som best kan beskrives som en enda råere JEM. Denne kommer i et utvalg finisher, hvorav noen er laget i svært begrenset antall, og vil regnes som samleobjekter i årene som kommer. Se nyhetene HER.
      IK Multimedia feirer 10 års-jubileet til iRig med nye iRig Pro Duo I/O.
      JBL har med seg en ny serie med rimelige PA-høyttalere på årets messe. IRX-serien legger seg lavt i pris, men er spekket med funksjoner. Se nyhetene HER.
      Kemper har vært på NAMM i mange, mange år uten å vise frem noen nylanseringer. På kort tid har de nå sluppet flere. Først kom Kemper Stage med et brak for noen måneder siden, og på årets messe hadde de med seg ferdig versjon av nye Kemper Kabinet. Kabinettet er forventet å komme på markedet i løpet av første kvartal i år. Se nyhetene HER.
    Korg har med seg masse nytt på årets messe! Nye stagepianoer, nye synther og mye snacks! Se nyhetene HER.
    Laney har igjen med seg flere forsterkere. Super Cub, Ministacks, nytt LFR-kabinett og mye snacks! Se nyhetene HER.
    Line 6 har med seg siste tilskudd til POD-familien, i sin POD Go. Se nyhetene HER.
      LR Baggs har alltid vært en av de store innovatørene innen effekter for akustisk gitar, og i år kommer en veldig spennende nyhet i deres Soundscape. Teknologien bak har vært i utviking i mange år, og denne ser ut som en "must have" for alle som spiller kassegitar med effekter!
    Mackie har på årets messe med seg en hel haug nyheter! De ultrapopulære CR-monitorene kommer i ny utgave, det kommer nye headset, mikrofoner og ørepropper. Til sist, men ikke minst kommer nå SRM V-Class PA-høyttalere!
      Martin kommer med en rekke nye gitarer, inkludert en rekke tilskudd i X-serien.
      Mooer viser på årets NAMM frem en ny multieffekt i GE-serien. GE300 er ikke helt lanseringsklar, men er forventet klar til salg i løpet av året.
      Moog kommer med ny synth, i sin Subsequent 25! Se nyhetene HER.
    Motu kommer med nye lydkort, i M2 og M4.
    Nektar kommer blant annet med en ny MIDI-kontroller, samt flere spennende nyheter over de neste dagene. Se nyhetene HER.
    Neural er kjent for mange som "deep learning" DSP-fabrikanten. De kommer nå med en konkurrent til andre kjente modelleringsenheter, med sin Quad Cortex, som de selv sier er den kraftigste på markedet så langt!
      Nord kommer med en oppgradering av sin Wave-synth. Nå kommer Nord Wave 2. Se nyhetene HER.
    Launchpad Pro kommer i ny og oppdatert utgave. Novation har med seg Mk3 på årets messe. Se nyhetene HER.
    Orange viser frem spennende nyheter i år, særlig dersom du er bassist. Ny bassamp, nye pedaler. Se nyhetene HER.
    Origin har med seg to nye pedaler på årets messe. Nytt av året er RevivalTREM og RevivalDRIVE Hot Rod Edition. Se nyhetene HER.
    Fra Pioneer får vi en ny mikser i proffsegmentet, spennende nytt for alle DJ-er der ute. Se nyhetene HER.
    Presonus kommer med nytt lydkort i Quantum-serien! Se nyhetene HER.
      PRS har alltid hatt en av de flotteste boothene på NAMM, og i år er inget unntak. De har også med seg en rekke spennende nyheter, blant annet kommer nå John Mayer Silver Skye i nye finisher, og med maple gripebrett!
    Radial har med seg en hel rekke nye enheter på årets messe. Blant annet nye DI-bokser beregnet for mobil bruk.
      Fra Rane får vi en ny 2-kanals battle-mikser. Se nyhetene HER.
    I fjor slapp Revv D20. I år kommer G20! Dette er en revolusjon innen lunchbox-amper. Revv har samarbeidet med Two Notes, og forsterkeren har innebygget en reactive loadbox! Se nyhetene HER.
    Roland har allerede vist frem noen nyheter på CES-messen, uka før NAMM. De tar med seg nyhetene videre til NAMM! De kommer bl.a. med et nytt MIDI-keyboard med støtte for MIDI 2.0 samt en mobilvennlig streamingmikser. Årets kanskje største nyheter er likevel en rekke nye digitale trommesett! Se nyhetene HER.
    Sennheiser har med seg en ny kapsel til sine mikrofoner på årets messe. I tillegg kommer en ny software for styring av Digital 6000-serien.
      Sequential og Dave Smith kommer i år med en ny flaggskip-synth, i sin Pro 3. Se nyhetene HER.
    Shure kommer med nye propper og headset. Denne gangen med støydemping!
      Solid State Logic er kjent som en bransjeleder i highend studioutstyr, men slipper på årets messe et par rimelige og rimelig spennende lydkort. Se nyhetene HER.
    Soundbrenner har ingen rykende ferske nyheter, men med seg på messa har de Soundbrenner Core, som de lanserte for kort tid siden. Denne er likevel kul nok til at den er verdt å nevne, og en "must have" for musikere der ute! Se nyhetene HER.
    Source Audio kommer med en ny EQ-pedal, EQ2. Perfekt for deg som vil tweake lyden det lille ekstra! Med på messa har de også Collider-pedalen de lanserte i fjor høst. Se nyhetene HER.
      Squier har også med seg nytt på årets messe. Blant annet et par nye gitarer i Classic Vibe-serien og en Limited edition Bullet-gitar.
      Steinberg kommer med et nytt rackmonterbart USB3.0-lydkort. Se nyhetene HER.
    Fra Tech21 får vi i år flere nye pedaler, inkl en Steve Harris signatur, en ny SansAmp DI og PSA 2.0.
    Two Notes kommer med en ny enhet som er perfekt for alle som elsker røramper. Captor X er en reaktiv loadbox, attenuator, cab sim, IR Loader og stereo expander. Alt i ett. Se nyhetene HER.
    Victory viste i fjor frem nye VC35 The Copper. Forsterkeren kommer nå i en ny og større Deluxe-utgave. I tillegg har de med seg et nytt tilskudd til V4 pedalfamilien, i V4 The Duchess. Se nyhetene HER.
    Vox slipper nye Cambridge50, en modelleringsamp basert på Nutube og Virtual Element Technology. Her får du en rekke modellerte forsterkere og effekter i en kompakt innpakning! Se nyhetene HER.
      Walrus er kjent for sine pedaler. På årets messe har de med seg to tilskudd til familien, Mako D1 og Julia V2.
    Warm Audio har i år med seg en ny 2-kanals VCA bus compressor, i tillegg til 2 nye DI-bokser. Se nyhetene HER.
      Yamaha har alltid med seg mye nytt på NAMM. 2020 er selvfølgelig ikke noe unntak. Nytt av året er en ny serie klassiske gitarer med elektronikk, et veldig spennende digital-orgel og en ny Steve Gadd signatur-skarptromme. Se nyhetene HER.
      Zildjian slipper den nye I-serien, som en erstatning til ZBT. I-serien er en serie med moderne cymbaler som passer til deg som er på jakt etter en ny sound!
    Zoom har laget opptakere i mange, mange år. Nå kommer Q6-VR, en spennende nyhet med 360-kamera og 360-mikrofon! Mange spennende muligheter her, når den kommer på markedet. Ting tyder på at den nye opptakeren kommer i salg i løpet av sommeren. Se nyhetene HER.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.