Line 6 HX Stomp

Varenr: 1146075
Line 6 HX Stomp Line 6 HX Stomp Line 6 HX Stomp Line 6 HX Stomp Line 6 HX Stomp Line 6 HX Stomp
8 301,-
-+
5 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

HX Stomp er en gitar-prosessor av profesjonell kvalitet, som gir deg lyden av Helix' forsterkere, kabinetter og effekter i et ultrakompakt format. HX funker både i studio og på scenen, enten du bruker den i et tradisjonelt forsterker-og-pedal-oppsett eller direkte i lydkort/PA. Stomp har samme DSP og HX Modeling-teknologi som storebrødrene i Helix-serien, men passer samtidig perfekt på et hvert pedalbrett eller i frontlommen på gigbagen din. Pedalen kommer med 300 forsterkere, kabinetter og effekter - inkludert en looper. Stomp har alle de samme HX modelleringene du finner i resten av Helix-familien, i tillegg til en hel rekke klassiske effekter fra Line 6 sin M-serie og effekter som DL4. Du kan bruke den som en "super-stompbox pedal", en backup på scenen eller som din "fly-rigg", en lett vei for å utvide din tone med andre modelleringsamper, et lydkort - eller best av alt, som en komplett gitar/bass-rigg.

 

Super Stompbox

HX Stomp er såvidt større en tradisjonell effektpedal, men kommer med over 300 amper, kabinetter og effekter fra Helix, M-serien og en rekke klassiske Line 6-produkter. Du kan bruke opp til 6 samtidig. Du har tre trykk-følsomme fotbrytere med fargekodede LED-ringer, for å enkelt velge og/eller endre dine presets. Du kan også koble til ekstra fotbrytere og expression-pedaler for enda mer kontroll, samt integrere dine favoritt-pedaler inn i signalkjeden til dine presets, ved hjelp av to effect loops. Du kan også skru frem dine effekter, amper og lyder, lagre og endre presets og mye mer med gratis-appen HX Edit.

 

Backup eller fly-rigg

HX Stomp er en komplett backup-løsning og den ultimate fly-riggen. Du kan enkelt gå direkte til FOH eller til en hvilken som helst backline-forsterker med enkelhet. Du kan også bruke "4-cable"-metoden. Du kan bruke opp til 6 forsterkere, kabinetter effekter og IR-blokker samtidig, så du trenger ikke være redd for å ikke få skrudd frem tonen du ønsker. Når konserten er over, kan du til og med bruke lydkort-funksjonaliteten til å ta opp demoer fra hotellrommet.

 

Bass-rigg

HX Stomp kommer med en rekke gitar-toner i en kompakt pakke, men det er masse å leke med for bassistene også. Her finner du alt fra utrolige modelleringer av Acoustic 360 og Ampeg SVT-topper til Mesa/Boogie Powerhouse og Sunn Coliseum-kabinetter, til effekter som Musitronics Mu-Tron III og Darkglass B7K. HX Stomp dekker også bunnregisteret! Dette er også fleksibel dekning av bassregisteret: Du kan sende effekt-signalet rett til FOH samtidig som du sender signal til en forsterker, eller lage to helt forskjellige signalkjeder. Alt for å forme den perfekte basstonen!

 

Tone Expander

Du kan bruke HX Stomp sammen med din favoritt modelleringsforsterker, og dermed utvide den med over 70 forsterkere og 200 effekter, med blant annet klassikere som Fender Bassman, Bogner Uberschall, Klon Centaur og Maestro Echoplex EP-3. Prosesseringen skjer i HX Stomp, i tillegg til i din modelleringsamp sin egen DSP. Altså får du opp til 6 ekstra amper og effekter du kan kjøre i tillegg til dem du finner i ampen din. I mange tilfeller kan du synkronisere presets, tempo og andre parametre over en enkel MIDI-kabel.

 

USB-lydkort

Med 123dB dynamisk range kan du bruke HX Stomp som et USB-lydkort med DSP-prosessering. Lydkortet tilbyr 24-bit/96kHz multi-kanals lydopptak, samt MIDI-tilkobling, for både Windows og Mac. Det er også en fleksibel input-impedanse-krets for realstisk forsterker og pedal-respons, innebygget DI og re-amping-muligheter. Kjøper du i tillegg et Apple Camera Connection Kit, kan du ta opp direkte til iPhone eller iPad.