Lehle P-Split III

Varenr: 1125615
Lehle P-Split III Lehle P-Split III Lehle P-Split III Lehle P-Split III Lehle P-Split III Lehle P-Split III
1 777,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
16.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Passiv splitter og di -boks
  • Absolutt ingen signaltap eller brum
  • Høyimpedans Lehle Transformer Hz med fase- og bakkebryter
  • Egnet for balanserte eller ubalanserte signaler

  • Lehle P-Split III kombinerer passiv splitting med høyest mulig signal troskap.
    applikasjonene spenner fra splittesignaler og eliminering av brum, til balansering og reamplifisering sammen med enhver signalruting som krever et rent signalfritt for støy.


    I kjernen er den high-end lehle-transformatoren Hz, som galvanisk isolerer de to utgangene, og eliminerer enhver mulighet for bakkesløyfer. Lehle-transformatoren Hz var spesialdesignet for bruk med høyimpedansesignaler, men deler også lavimpedansesignaler med kompromissløst lydkvalitet. Signalet kan plukkes av enten symmetrisk eller asymmetrisk fra ISO -utgangen.


    Ved å bruke faseomformerbryteren med gullbelagte kontakter kan du snu signalfasen ved ISO-utgangen, og forhindre at fase kansellering av svekking av signalreproduksjon.


    Den klassiske applikasjonen for Lehle P-Split III deler et inngangssignal til to utganger, slik at du kan koble et instrument til to enheter, som for eksempel kan være to forsterkere, eller en forsterker og en Mixer/Recording Unit (PC/DAW). Takket være dens evne til å plukke av det balanserte signalet på ISO-utgangen, er Lehle P-Split III også utpreget egnet for bruk som en kompakt DI-boks av høy kvalitet for alle typer signal.


    En annen nyttig applikasjon for Lehle P-Split III er som en humdressor. Ofte oppstår bakgrunnsstøy forårsaket av bakkesløyfer når to elektroniske enheter er koblet til hverandre. Lehle P-Split III gir et enkelt, men ekstremt effektivt middel når det er installert mellom de to enhetene. Ved å bruke ISO -utgangen er enhetene galvanisk isolert og bakgrunnsstøy blir en saga blott.


    Du kan til og med bruke den allsidige Lehle P-Split III som en passiv monosummeringsenhet for et stereosignal ved å bruke DIR-utgangen som andre inngang.


    Og bare i tilfelle du leter etter en strømforbindelse: Lehle P-Split III utfører alle funksjoner uten behov for strømforsyning.