LD Systems MEI 1000 G2 - In-Ear

Monitoring System wireless

Varenr: 1059017
4 329,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
13.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Denne varen har flere frekvensvalg. Hvilket frekvensområde du velger har ikke noe å si for lyden, men handler om hvilke frekvenser sender og mottaker kommuniserer på. Alle frekvensområder vi selger er lovlige å bruke i Norge, men det kan være lokale variasjoner som påvirker hvilken frekvens du bør velge. Du kan sjekke hvilke frekvenser som er ledige på din adresse på Finnsenderen.no.

LD Systems Mei 1000 G2 er et lisensfritt * i-øret monitorsystem med 96 UHF-kanaler som gir enestående lydkvalitet med et stort dynamisk område og enestående crosstalkfeed i 823-832 og 863-865 MHz-frekvensen band.

Valgbar mono eller stereo lytting, justerbar EQ og Limiter-funksjoner tillater naturlig lydgjengivelse for enhver applikasjon, med en frekvensrespons på 60-16 Hz, et høyt S / N-forhold og lav thd. LD Mei 1000 G2 tillater samtidig drift på opptil fem systemer.

Hodetelefonene er veldig behagelig å ha på seg, og den multifunksjonelle skjermen på mottakeren viser all relevant systeminformasjon. Med batterier av høy kvalitet er det mulig å oppnå driftstider på 12 timer og mer. 19" Rackmount Kit og en robust ABS koffert følger med i pakken.

* Lisensfri: ISM Band Lisensfri i Europa, vennligst sjekk duplex gap for ditt spesifikke land