LD Systems DEEP² 1600

sluttrinn 2 x 800W 2 Ohm

Varenr: 1019493
6 704,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
10.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

LD Systems DEEP2 1600 forsterker, 2x 800W/2 ohm.

DEEP2 AMP serien har fire klasse H-forsterkere med toroidal kjerne som tilbyr forsterkningsnivåer fra 2 x 400 W til 2 x 810 W ved 4 Ohm. Under utviklingen av denne serien var det fokusert på betydningen av pålitelighet og holdbarhet til forsterkere i kontinuerlig drift. Det er derfor utelukkende brukt High-End komponenter i byggingen av disse produktene.

DEEP2-serien har clip limiter og alle vanlige beskyttelseskretser. På bakpanelet finner du alle de vanlige inn- og utgangene.

DEEP2-serien vil overbevise alle brukere takket være en dynamisk og veldig klar lyd som er perfekt tilpasset subbassapplikasjoner, så vel som for multifunksjonelle høyttalere . Alle modeller er lette og har et robust stålplatehus og en svært brukervennlig og kompakt design.

DEEP2-serien vil være et lønnsomt og pålitelig valg for band og profesjonelle brukere takket være utmerket pris / ytelsesforhold.