KMA Machines Tyler Two channel signal

splitter Pedal

Varenr: 1123107
KMA Machines Tyler Two channel signal splitter Pedal
2 101,-Kampanjepris
2 835,-Ordinær pris
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Freq -splitteren


Kan du høre lydene komme fra skogen? De steely -streikene til en øks ekko tydelig gjennom skogen, sammen med de separerte tunge dunkene av hakkede trær som faller. Det er Tyler - en mann, grov og ruvende, som utøver sin steely øks med bare ett mål: å dele opp lyden din!


KMA -lydmaskiner gir deg Tyler - frekvenssplitteren. Det ultimate verktøyet for å utvikle nye lyder og skyve kreativiteten din til nye enestående høyder.


Tyler er en aktiv og variabel to -kanal . Begge filtrene har en 12dB/okt. Avrulling med en variabel avskjæringsfrekvens fra 20Hz til 3kHz.


Hver kanal har sin egen fotbryterbar bufret FX-sløyfe for å behandle lavene dine (tre) eller høydepunktene dine (stål) med uavhengige effekter løkker parallelt. Mixknappen kontrollerer forholdet mellom lavpass- og høypassesignalene. Området går fra 100% LP over til et forhold på 50/50 til 100% HP når du er satt helt med klokken. Blandekontrollen har en flat respons, med like valgte avskjæringsfrekvenser for LP og HP for å unngå hakk eller støt. Om nødvendig kan nivåkontrollen øke det blandede signalet opp til 14dB.


For å unngå eventuelle fase-kanselleringsproblemer når eksterne pedaler settes inn, la KMA også til en faseomformer og interne trimpotter til bedre Kontroller impedansen for ikke bare hovedinngangen, men også for hver effekter-sløyfe. Dette er ganske nyttig når du vil sette inn favorittfuzz -pedalen din og få tonen helt riktig.


Noen eksempler på bruk: bassspillere vil beholde sin lave ende mens du bruker sin favoritt fuzz eller skitt pedal. Sett inn skittboksen din i HighPass FX-loop og juster avskjæringsfrekvensen til den høye og lave passering til dine behov. Ring inn ditt foretrukne forhold mellom de lave og høye passet -signalene, engasjere stålfotbryteren, og du vil aldri slå av Tyler igjen! Du kan også sette inn forskjellige modulasjonspedaler, for eksempel sette inn en frodig faser for lavene og en fin skimrende forsinkelse for høydepunktene, og Tyler vil få det til å høres ut som om to forskjellige gitarer spiller på en gang. Bland opp modulasjonspedalene dine med eventuelle skittpedaler, for en veldig uttalt og punchy lyd som kommer fra en forsterker.


Som du kan se, er Tyler som en sveitsisk hærkniv for tonen din, å være å være Både et sonisk verktøy og en suveren kilde til kreativitet-så ta øksen og la magien skje.

  • To-kanals signal splitter-variabel 12dB/okt lav-/høypass
  • < Li> Separat bufret FX-løkker for hvert filter
  • Blandingskontroll-for den perfekte blandingen av høyder og lav Bytte
  • Drevet av OPT. PSU
    (9V DC, Center -, 2,1 mm, ~ 18mA strømtrekk)