Boss Nextone Artist

80W gitarcombo

Varenr: 1121741
8 539,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
01.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Ved å kombinere den klassiske lyden og følelsen fra rør-forsterkere med neste generasjons allsidige lydmuligheter, er BOSS´ Nextone serie et spennende nytt konsept i kategorien profesjonell gitarforsterker. Distinkte kanal-voicinger gir et bredt utvalg inspirerende lyder, mens fire valgbare typer analoge klasse AB slutt-forsterkere gir deg tilgang til den unike rør-karakteristikken som henholdsvis 6V6, 6L6, EL84 og EL34 gir i utgangen på en forsterker. Ved hjelp av vår avanserte Tube Logic-teknologi, “re-voicer” hver forsterkertype hele kretsen, fra inngang til utgang, og tilbyr for aller første gang den komplette soniske opplevelsen av alle disse slutt-trinnene i en og samme forsterker.

 

 

Vil du dykke videre ned med flere muligheter for å tilpasse lyden? Bare koble til Nextone Editor og bli en “virtuell rør-tekniker” som kan fin-tune bias, sag, EQ og andre interne innstillinger til å passe din personlige spillestil. Nextone har også praktiske, moderne funksjoner for å spille på scenen, for eksempel innebygde effekter, line out for direktelyd (uten mikrofoner) og power-kontroll for uttrykksfull “cranked-amp-lyd” på levelige volum. Takket være Tube Logic kan du nyte all godlyd og respons fra din favoritt-rør-forsterker – uten å skade ryggen under transport på grunn av vekt, eller mas med vedlikehold.