ESI M8U-eX 16 porters midi-grensesnitt

Med usb-hub

Varenr: 1121636
ESI M8U-eX 16 porters midi-grensesnitt Med usb-hub ESI M8U-eX 16 porters midi-grensesnitt Med usb-hub ESI M8U-eX 16 porters midi-grensesnitt Med usb-hub
2 800,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den stilige og veldig kraftige M8U EX er et moderne USB 3.0 MIDI -grensesnitt med totalt 16 MIDI -porter i en enkelt enhet.

Med den populære MIDI Auto Detection Technology som ble pioner av ESI, kan hver av disse 16 portene enten brukes som en MIDI -inngang eller som en MIDI -utgang, og erstatter ikke bare vanlige MIDI -grensesnitt som tidligere populære Legacy Multi Port ESI MIDI -grensesnitt Med 8 innganger og 8 utganger, men gir også andre mulige konfigurasjoner: for eksempel kan du bruke opptil 16 utganger om gangen eller opptil 16 innganger, eller hvilken som helst annen kombinasjon, som 12 utganger og 4 innganger. Hver automatiske inngangs- / utgangskonfigurasjon vises via fargede lysdioder på frontpanelet.

Hvis antallet porter ikke er nok, kan du koble sammen flere M8U -eks til samme datamaskin - en funksjon som er gjort enkel også via den integrerte Fast USB 3.0 -huben som lar deg koble til annet USB -utstyr som programvare -dongler eller USB -tastaturer og andre til datamaskinen din. Dette gjør bokstavelig talt M8U Ex til det sentrale knutepunktet for MIDI- og USB -enhetene i studioet ditt eller live ytelsesoppsett.

Den 100% fullt klassekompatible enheten kan til og med være bussdrevet (eller om nødvendig for andre USB -enheter, den drives via den medfølgende 5V DC strømforsyning), og den fungerer ut av boksen uten installasjon av flere drivere på Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 og MacOS Systems (både 32-biters og 64-bit). Likevel er det mer: det fungerer også som en frittstående gjennom og fusjonell løsning for MIDI -enhetene dine. M8U EX er valgt via en trykknapp på frontpanelet, og gir forskjellige konfigurasjoner som lar deg slå sammen flere MIDI -signaler og sende dem ut til en enkelt port eller sende ut signaler gjennom flere porter som kommer inn fra bare ett - alt basert på din individuelle behov.

Alt dette gjør M8U -eksen vår lett til det kraftigste USB MIDI -grensesnittet som eksisterer på markedet i dag.

Hvis 16 porter er mer enn det du trenger, er det også den mindre M4U -eksen tilgjengelig, med 8 porter.

Funksjoner
  • USB 3.0 MIDI -grensesnitt
  • 100% klassekompatibel, fungerer uten installasjon av en driver
  • USB -bussdrevet
  • 16 MIDI -porter, 8 foran og 8 på baksiden
  • Automatisk inngangs- og utgangsdeteksjon fungerer hver port som en MIDI -inngang eller MIDI -utgang
  • frittstående operasjon mulig
  • CAN Brukes som MIDI gjennom boks i frittstående modus for å sende ett MIDI -signal til 15 utganger
  • kan brukes som MIDI -fusjon i frittstående modus for å slå sammen 15 MIDI -signaler til en enkelt utgang
  • 3 -Port USB 3.0 -hub med ekstern 5V DC strømforsyning til strømforsynings USB -enheter (strømforsyning inkludert)
  • Flere enheter kan brukes med en datamaskin om gangen
  • Nedoverkompatibel med USB 2.0 Med en USB 2.0 Legacy Mode
  • Dimensjoner omtrent 32,5 cm x 14,5 cm x 4,5 cm