32151 32151 32151 32151 32151

Earthworks SR40V

Varenr: 1062710
11 995,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
6 stk på nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
BeskrivelseAlternativerAndre kjøpte også
Beskrivelse

Earthworks har designet en "High Definition" vokalmikrofon for livefremføring. Og hva skal man med det, tenker du? Vel, iallefall likte James Taylor SR40V så bra at han benyttet den til sin stemme på prestisjeturneen sammen med Carole King nå sist høst. James Taylor er et ikon i amerikansk musikkliv og kjent for sine fantastisk vellydende konserter, plater og CD´er. James Taylor er også en favoritt i lydteknikker-kretser for sitt uanstrengte sound og sin utrolige tilstedeværelse. Når så James Taylor velger seg en ny vokalmikrofon skal du vite at det kun er kvalitetsmessige preferenser som er årsaken.
SR40V er verdens første High Definition for live-bruk. Den har en 9 mm "back electret" kondensatorprinsipp, med et membran på kun 5 micron tykkelse. Mikrofonen er et stykke ingeniørkunst, og lydmessig resulterer dette i markedets raskeste transientrespons, noe som igjen betyr ultradynamisk gjengivelse og supernøyaktig respons i frekvensområdet 80Hz til 40kHz. Bygget i USA - med verdens beste kvalitetskontroll, og komponenter man ikke har sett i mikrofoner til live-bruk tidligere.
 

Alternativer
Andre kjøpte også
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.