Caroline Guitar Company Parabola

Varenr: 1139236
Caroline Guitar Company Parabola
2 214,-Kampanjepris
2 681,-Ordinær pris
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Tenk på Parabola som Rigs nye "Tremolo Channel". Vi har tilpasset den deilig sloshy, transistorbaserte LFO og særegne bølgeformen fra vår favoritt "West German" -enhet, endret hastigheten og dybden for å matche og gå utover de av din favoritt klassiske AMP-er, og deretter lagt til gevinst før og etter effekt Stadier for både overdrive og volumøkning. Så tilbyr vi den klassiske, dramatiske amplitudemodulasjonen (AM) du kan forvente, eller en filtrert frekvensbasert modulasjon (FM) som er subtil, vakker og mindre invasiv på spillet ditt. I denne pedalen øker ødeleggelsene hastigheten og dybden på effekten. For å gi effekten din en liten juice, slå den og holde den nede, og slipp deretter for å komme tilbake til innstillingene dine. Eller la dybden være helt av og slå ødeleggelser for øyeblikkelige utbrudd av tremolo.

 

  designernotat: "En av tingene som jeg er mest spent på med Parabola er lydkvaliteten. Jeg elsket hvordan den gamle Schaller TR-68s transistorbaserte oscillator og følelse hadde en fantastisk, veldig" Wim Wenders/ Hal Hartley tidlige dager med indiefilm lydspor "stemning. Men originalene hadde noen problemer. Innspillene ville bli lastet ned mye, og det var et klart volumfall når du ville bruke effekten. Som et resultat var de flotte til Registrer med; du vil justere EQ for å jobbe med begrensningene, men levende bruk kan være tøft, og det er før vi til og med kommer til de veldig samlede potensiometer -taperne eller begrensede hastighetsområdene. Så med forbedret inngangsimpedans og få iscenesettelse, vi har vært i stand til å gjenerobre den frodige lyden som jeg elsket om originalene, men gir deg rikelig med gevinst i første trinn og et volumøkning i andre trinn, hold den helt analog og transistor basert, og opprettholde den lyden og stemningen som kanskje ikke er for alle, men er noe jeg synes er spesifikt og vakkert. Den Hastighetsområder er forbedret for å gå fra sakte hastigheter i AC-30-stil til raskere enn Fender "Silverface" -nivåer av Fast, dybdekontrollen gjør faktisk kule ting før 3:00, og AM/FM-modusene må høres for å bli trodd . "