Bugera PS1 Power Soak

Passive 100-Watt

Varenr: 1120937
Bugera PS1 Power Soak Passive 100-Watt Bugera PS1 Power Soak Passive 100-Watt Bugera PS1 Power Soak Passive 100-Watt Bugera PS1 Power Soak Passive 100-Watt
1 337,-
-+
10 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Passiv 100-watts kraftdempende for gitar- og bassforsterkere med emulert mikrofonutgang

  • Passiv 100-watt kraftdempende lar deg få den ultimate overdrevne tonen ved ethvert volum
  • Multi-impedansinngangskontakter (4, 8 og 16 ohm) for å matche praktisk talt enhver forsterker
  • Linjeutgang med dedikert nivåkontroll
  • Emulert mikrofonutgang etterligner en mikrofon foran et høyttalerskap
  • Designet og konstruert i Tyskland


Power Soak Ps1

Du elsker lyden av 100-watts all-rørs forsterker når den er sveivt; Den søte, knasende lyden som støtter deg når du svever inn i tonalstratosfæren! Men nå, tilbake til jorden ... ville det ikke være flott hvis du kunne få den samme fantastiske tonen på et rimelig volumnivå - eller på noe volumnivå? PS1-kraften suge er svaret for tone-craving gitarister overalt, og lar deg kjøre utgangsrørene til forsterkeren din hardt nok til å presse ut hver dråpe tone ved ethvert volum. PS1 fungerer med praktisk talt ethvert rørforsterker opptil 100 watt (4, 8 eller 16 ohm) og ditt favoritt høyttalerskap, pluss gir en linjeutgang med dedikert nivåkontroll og en emulert mikrofonutgang for å sende signalet ditt til blandingskonsollen. < /p>


Multi-impedansoperasjon

PS1-strømmen er designet for å settes inn mellom rørforsterkeren og høyttaleren. Bare kjør en høyttalerkabel fra utgangen fra forsterkeren din til den tilsvarende PS1 AMP -inngangskontakten som samsvarer med forsterkerens driftsimpedans (4, 8 eller 16 ohm), og kjør en andre høyttalerkabel fra PS1s høyttalerutgang til skapet ditt. Slå opp forsterkeren din og ring inn favorittlyden din, og juster deretter den store sugerknappen til det ideelle volumnivået. All tonen, uten alt volumet - det er bare så enkelt!


Dedikert linjeutgang

På PS1s bakpanel finner du en praktisk linjeutgangskontakt for kobling til En ekstern effektforsterker for å kjøre flere høyttalerskap, eller for å påvirke prosessutstyr i profesjonelle applikasjoner som innspillingsstudioet. Signalet fra linjeutgangen har ikke høyttaler/mic-emulering, men har sin egen dedikerte nivåkontroll.


Innebygd direkte boks

Nå som du har din Scenevolum under kontroll, du kan stikke en mikrofon foran høyttaleren din eller enda bedre, bruke PS1s innebygde emulerte mikrofonutgang for å få all den store tonen foran huset (FOH) eller innspillingskonsoll. Denne balanserte XLR -utgangen etterligner lyden som er fanget ved å plassere en mikrofon foran høyttaleren din uten behov for noe ekstra gir.


Ekte tone - ekte verdi

PS1 -strømmen Soak respekterer tonen din, og leverer den til ørene på ethvert volumnivå du velger, og den leverer den samme store tonen til mikseren - enten du er på scenen eller i studio. PS1 er lett å bruke og ekstremt rimelig, og vil gjøre klubbeieren, Sound Man, og til og med bandkameratene dine elsker å spille enda mer. Besøk Bugera -forhandleren din for å prøve en, eller få din PS1 -strøm suge online i dag! Du har aldri hørtes bedre ut.