Bugera G20 Infinium

20W Class-A Tube Amplifier Head

Varenr: 1083978
Bugera G20 Infinium 20W Class-A Tube Amplifier Head
4 202,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
26.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

20-watt klasse-et rørforsterkerhode med Infinium Tube Life Multiplier, Morph Eq og Rever

 

  • Håndbygget 20-watt klasse-A-forsterker drevet med 2 x ECC83 og 2 x EL34 rør
  • Revolutionær Infinium Tube Life Multiplikator Teknologi:
    - forlenger levetiden til forsterkerens dyre kraftrør opp til 20 ganger
    - gir utrolig pålitelighet og jevn tone i løpet av den komplette levetiden til rørene dine
    - ikke behov For dyre matchede rørsett
    - lar deg blande og matche enhver kombinasjon av kompatible rørtyper og merker
    - overvåker ytelsen til kraftrørene kontinuerlig og viser mangelfulle rør for å gi enkel erstatning
  • Revolutionær morf ekv.
  • Fantastisk klassisk push-pull power amp design for vintage tonal karakter
  • High-definition reverb med dedikert reverb-kontroll
  • Kraftig fotbrytning for utvalg av kanal / reverb inkludert
  • Høyttaler-emulert utgang med 1 x 12 eller 4 x 12 Voicing-alternativ
  • Impedansbryter (4, 8 og 16 ohm) for å matche praktisk talt ethvert høyttalerskap
  • Effekter sløyfe med effekternivåbryter
  • Modern-stil utseende
  • Designet og konstruert i Tyskland


G20 Infinium

Den tidløse utformingen og lyden til All-R-R-R-Rør-forsterkeren har gjort sitt uutslettelige preg på utallige elskede Spor som spenner over historien til den elektriske gitaren. Med den ultimate jakten på de fantastisk mettede, vintage og moderne tonene i tankene, presenterer vi stolt G20 Infinium.


Sport som et nydelig moderne utseende og følelse, serverer G20 20 vakre, rør- Omvåt, klasse-A-watt i vintage, så vel som moderne smaker. Med to forforsterker -rørstadier for rene og to dedikerte rørstadier for overdrive, dekker G20 enorme soniske territorier med bemerkelsesverdig letthet. I tillegg har G20 Infinium en integrert high-definition reverb og vår ekstremt allsidige morf-EQ for sømløst feiing mellom vintage amerikansk og britisk stil. Forbedring av allsidigheten til dette gjør-det-hodet, vårt revolusjonerende Infinium Tube Life Multiplier-teknologi gjør Tube-erstatning utrolig enkelt-slik at du kan bruke mer tid på å spille musikken din.


Klassisk push-pull-design

G20 Infinium har et ekte klasse-A AMP-hode med en 2 x ECC83 front-end og 2 x EL34 strømstadium. G20 er en mesterlig utformede push-pull-rørforsterker, og gir søt balansert harmonikk og naturlig rørkompresjon-noe attraktiv pakke.


Infinium tube Life Multiplier -teknologi

År i å lage 20 ganger, sparer du enorme penger og sikrer integriteten til tonen din. Hvordan? Denne revolusjonerende kretsen overvåker automatisk og kontinuerlig ytelsen til hvert utgangsrør, og dynamisk driver den mot målets driftspunkt, for en jevnt fordelt belastning.


Infinium kompenserer også for effekten av aldring, automatisk Justere strømnivåer for å holde rørene høres så gode ut som nye - selv når AC -linjespenninger synker under nominelle nivåer. Lignende teknologi har blitt brukt i flere tiår i firehjulsdrift, der systemer modulerer kraften som går til hvert hjul for å forbedre trekkraft. Bare vurder Infinium Series Amps “4-wheel Drive” for gitaren din.


Infinium-serieforsterkere Ta alt gjetningene ut av rørutskiftning ved å belyse en LED ved siden av et rør som når slutten av dens brukbare levetid. Og takket være Infiniums Auto-Bias-design, erstatter du ganske enkelt det indikerte røret-uten en tur til verkstedet, og sparer deg enda mer penger.


Tilgjengelig utelukkende fra  Bugera, Infinium Tube Life Multiplier Teknologi er et stort gjennombrudd innen forsterkerdesign og produksjon, og gir utrolig pålitelighet for sceneytelsen din og mer konsistent lyd over levetiden til rørene dine. Siden de alltid opererer på optimale nivåer, presterer utgangsrørene mer forutsigbart og varer mye lenger, takket være  Bugeras fantastiske Infinium -teknologi, og sparer deg for noen alvorlige penger! For å lære mer om hvordan  Bugeras Infinium -teknologi fungerer for å holde tonen sterk og søt, vennligst se denne  Video.


Morphing - Hopp Atlanterhavet

Vår proprietære morph EQ-kontroll lar deg øyeblikkelig hoppe Atlanterhavet, for å gi musikken din enten klassisk amerikansk eller britisk stil EQ-tone-eller noe i mellom! Hvorfor velge mellom to flotte lyder? G20 Infinium gir deg det beste fra begge verdener, og alle de subtile nyanser i mellom.


HD , G20 Infiniums HD-reverb setter den perfekte preg på signaturlyden din. Justerbar via den dedikerte frontpanelkontrollen, kan du endelig oppnå all lyd du ønsker-fra et subtilt preg til den kavernøse, naturlige klingende etterklangene til en stor arena.


Speaker emulering og linje inn- Den beste tonen din på ethvert volum

G20 Infinium tapper ut de vakreste 20 watt av klasse-A, rørdrevet tone, og gir deg alt fra søt og sassy til maksimal rørmetning. Men noen ganger må du holde volumet nede, for eksempel når du øver et hjem sent på kvelden. For de anledninger har G20 deg dekket med en utrolig høyttaler-emulert hodetelefonutgang som gir deg stemningen og lyden etter ditt valg, et 1 x 12 eller 4 x 12 skap-det er alt opp til deg med en flick av en enkelt bryter . I tillegg lar inngangen til bakpanelinjen deg syltetøy sammen med dine favorittbacking-spor.


Fotbryter og FX-sløyfe inkludert

Du har alle verktøyene du trenger, riktig ut av boksen! Vi inkluderer en kraftig fotbryter for kanal- og reverb-utvalg for å gi deg enkel og praktisk kontroll av tonen din, rett fra pedalboardet ditt-slik at fokuset ditt kan forbli på ytelsen din. Den medfølgende FX -sløyfen med effekternivåbryter lar deg full kontroll over signalrutingen din, og optimalisere tonen din for samlingen av pedaler og eksternt gir.


Unfelt kvalitet og lyd


Unkkompromiserende kvalitet og lyd


, kompromissløst kvalitet og lyd

, ikke komprimering av pedaler og eksternt gir. P> Lang levetid og imponerende holdbarhet er sikret, takket være komponentene av høy kvalitet og eksepsjonelt robust konstruksjon som finnes i hele. Designet og konstruert av  Bugera  Tyskland og med vårt 3-årige begrensede garantiprogram, gir  Bugera  G20 Infinium deg alle vintage, moderne, britiske og amerikanske toner av de mest ærverdig Design med vår Infinium-teknologi, en innebygd kraftdempende, en FX-sløyfe og mange andre moderne bekvemmeligheter-gjør G20 til din nye go-to amp!


Uansett hvilken tid eller farge på røret Amplifisering du foretrekker, G20 Infinium gir fantastiske resultater hver gang.