Bugera BXD12

1000w 12" Bass Combo

Varenr: 1080749
Bugera BXD12 1000w 12" Bass Combo
4 823,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
30.11.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

1000-watt bassforsterker med original 12 "Turbosound-høyttaler, MOSFET forforsterker, kompressor og dynamisatorteknologi


 

  • Kraftig 1000-watt forsterker med kileformet skap
  • Verdensberømt, britisk konstruert 12 "turbosound-høyttaler
  • Revolutionær klasse-D-forsterkerteknologi: enorm kraft, utrolig sonisk ytelse og super-lettvekt
  • Mosfet forforsterker med høy spenning gir deg lyden og følelsen av en autentisk rørforsterker
  • Klassisk kompressor øker opprettholdelse og glatter ut volumtopper når du spiller dynamiske smeller
  • Dynamizer Power Management Technology for Ultimate Punch og for å fange opp hver nyanse av din spill
  • Dedikert bass-, midt- og diskantkontroller for ultimate lydforming
  • Valgbar mellomfrekvensbryter gir 5 klassiske lydvariasjoner som passer din spillestil
  • Byttelig ultra lav og ultra høy ekv. For ultimate tone
  • Passiv gyrator EQ-kretsløp for klassisk og autentisk tube-stil lyd
  • Balansert DI -utgang for direkte tilkobling til blandingskonsollen din
  • Dedikert FX -sløyfe for eksterne effekter enheter (Stomp Boxes, Rack Effects, osv.)
  • Byttbar tuner fungerer enten som tunerforbindelse eller live monitor fôr
  • AUX -inngang lar deg spille sammen med favorittmusikken din
  • Dobbelt fotbryterkontakt for Mute og FX Loop (Footswitch FSB102B ikke inkludert)
  • Aktivt kjølesystem med variabel viftehastighet, DC og termisk overbelastningsbeskyttelse
  • Designet og konstruert i Tyskland


Ultrabass BXD12

BXD12 fra  Bugera  er et fullt scene-klart kraftverk, og leverer utrolig 1000 watt Gjennom en verdensklasse, britisk konstruert 12 "& nbsp; turbosound  driver som produserer et utrolig klart og punchy angrep. Tilbyr suveren signalforming via en høyspent MOSFET-forforsterker med et vell av bunn, midt og topp EQ-alternativer, En klassisk kompressor og vår fantastiske dynamisatorteknologi-BXD12 ut stanser konkurransen med letthet, stil og tone. Alle disse fantastiske funksjonene er kjærlig pakket i svært bærbar, tilt-back-kabinett som gjør BXD12 til den ultimate spillervennlige, på scenetone- Maskin.


Turbosound-The Sound Difference

En verdensledende britisk designer og produsent av profesjonelle høyttalersystemer,  turbosound  har bygd nyskapende høyttalere for mer enn 30 år, og vant den ærverdige dronningens pris for innovasjon flere ganger f eller deres høyt anerkjente høyttalerdesign. Du vil finne  Turbosounds utmerkede produkter som ikke bare turnerer med de mest kjente internasjonale artistene, men også på utallige store arenaer over hele verden.


Bugera  er stolt av å innlemme verdensberømte, spesialkonstruerte  Turbosound  høyttalere inn i produktene sine for det ypperste innen lydreproduksjon av høy kvalitet. Finn ut mer om  Turbosounds fantastiske arv, ved å besøke deres omfattende  nettsted.


Class-D-Massiv kraft, perfekt lyd

Takk til vår revolusjonerende klasse-D-forsterker Teknologi, vi er i stand til å gi deg enorm kraft og utrolig sonisk ytelse i en brukervennlig, ultra-bærbar og lett pakke. Klasse-D-forsterkning utgjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet og eliminerer behovet for tunge strømforsyninger og massive kjølerier. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftige produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens du bruker mindre energi og beskytter miljøet.


MOSFET forforsterker-høyspentage , High-Headroom Tube Sound

Bugera  's revolusjonerende høyspent MOSFET forforsterker omdefinerer solid-state bass tone, og gir lyden, følelsen og den enorme dynamikken til en autentisk rørforsterker. Som med ekte vakuumrør, fungerer vår nye MOSFET -design like mye ved høye spenninger, og gir denne forforsterkningen uhørt takhøyde for å hedre alt ditt spilldynamikk; Fra de subtile nyanserte signaturriffene og basslinjene dine, til dine kraftigste, oppmerksomhetsgripende soloer. Ultrabass BXD12 handler om tone, og denne svært veldig veldig og responsive MOSFET-forforsterkeren gir en overflod av takhøyde for konsekvent krystallklar og trofast lyd reproduksjon-uansett hvilken musikkstil din spillejobb.


Studiokvalitetskompressor-Stairway to Heaven

Vår studioklasse-kompressor er basert på klassisk og berømt studioutstyr fra 70-tallet. Denne totalt gjennomsiktige og musikalske kompressordesignen gjør at ditt fulle dynamiske område kan skinne gjennom til signalet ditt når kompresjonsgrensen, noe som er indikert med den svært synlige statusen LED. Kompressoren øker opprettholdelsen og glatter forsiktig ut signaltopper, noe som er spesielt nyttig når du legger ned funken, à la smell og pop-eller hamrer hjem de mest aggressive metalllinjene. Det resulterende utgangsnivået lar deg slippe løs kraftige og påvirkede basslinjer, mens du fremdeles sitter rett der du trenger å være i blandingen!


Dynamizer -teknologi - The Secret Weapon

Det som er kjent som parallell komprimering eller "New York" -komprimering, er en dynamisk rekkevidde-komprimeringsteknikk som brukes som et hemmelig våpen i high-end lydopptak og blanding. Parallell komprimering oppnås ved å blande en uprosessert "tørr" eller lett komprimert, signal med en sterkt komprimert versjon av det samme signalet. I stedet for å få ned de høyeste toppene med det formål med dynamisk forsterkningsreduksjon, reduserer det det dynamiske området ved å få opp de mykeste lydene og legge til hørbare detaljer. Det brukes ofte på stereo perkusjonsbusser i innspillingen og mixdown, på elektrisk bass, og på vokal i innspilte og live konsertblandinger.


Nå er denne fantastiske teknologien tilgjengelig for deg! Vi har integrert parallell komprimering i vår dynamizer -teknologi for å gi deg tone og dynamikk som er uhørt til dags dato. Ved å jobbe direkte med forsterkeren, tilfører vår dynamisatorteknologi utrolige detaljer og kraftige, fete punch, så lyden din er alltid upåklagelig, enten du spiller supermyk-eller på ekstreme volumnivåer som skyver en DB-meter til maks ! Dynamizer lar deg dra full nytte av hver eneste watt av forsterkeren din!


lyd av

Som bass -spillere selv, vet vi at bare den ultimate i tonal fleksibilitet vil gjøre , så vi designet BXD12 for å tilfredsstille den mest krevende bassisten-deg! Den passive gyratorens EQ-kretsen gir lyden og følelsen av tradisjonelle rørforsterkere, mens dedikerte bass-, midt- og diskantkontroller, som jobber i takt med en sofistikert 5-posisjon midtfrekvensbryter, hjelper deg med å enkelt ringe inn enhver tone du kan forestille deg. Og siden vi vil ha litt ekstra noen ganger, er BXD12s Ultra Low og Ultra High -brytere alltid der for å starte tonen din i den soniske stratosfæren. En praktisk stumtbryter lar deg stille opp lydløst, og -15 dB inngangsbryteren lar deg hoppe mellom passive og aktive basser på et blitz.


Bli tilkoblet

BXD12 er like flink i studio, på scenen eller i treningsrommet ditt, med praktiske alternativer og tilkobling for å hjelpe deg med å få jobben gjort. For innspillings- og liveytelsesapplikasjoner har vi gitt en balansert DI-produksjon i verdensklasse. En dedikert FX -sløyfe er også inkludert for å koble til dine eksterne effekter og en omskiftbar tunerutgang som er perfekt for bruk med en tuner, eller som en live monitor feed. En AUX -inngang er gitt for å spille sammen med favorittmusikken din, og hodetelefonutgangen gir suveren tone mens du øver. Vi har til og med gitt tilkobling for vår valgfrie FSB102B-fotbryter, slik at du kan fjernkontroll Mute og FX Loop-funksjoner.


Din ultimate tonemaskin

bygget fra grunnen av Rundt en forbløffende veldig veldig MOSFET-forforsterker, med massiv toneskulpturende EQ, og en bemerkelsesverdig dynamisatorregulert, 1000-watt klasse-D kraftforsterker-BXD12 kanaler alle din dyrebare tone gjennom en utrolig turnégrad og turbosound  12 " Driver.  Bugera  BXD12 er ganske enkelt ... en bassists drøm som går i oppfyllelse!


unnfanget og designet av  Bugera  Tyskland i samarbeid med  Turbosound , og dekket av våre 3 -År begrenset garantiprogram, BXD12 vil garantert bli din favorittforsterker gjennom tidene!