Bugera Veyron BV1001M Bassforsterker

2000W, Klasse D, MOSFET

Varenr: 1071135
Bugera Veyron BV1001M Bassforsterker 2000W, Klasse D, MOSFET
4 609,-
-+
4 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ultra-Compact 2.000-watt klasse-D bassforsterker med MOSFET forforsterker, kompressor og dynamizer-teknologi

 

Veyron MOSFET BV1001M

Bugera Veyron Mosfet tilfredsstiller ditt behov for det ytterste i uhemmet hestekrefter. En ultracompact og stilig bassforsterker, den imponerende Veyron Mosfet pakker utrolige 2000 watt lett, klasse-D-kraft under panseret-med god plass til overs for noen fantastiske funksjoner. Inni finner du en usedvanlig varm høyspent MOSFET-forforsterker, en ekspressivtdynamisk kompressor, så vel som vår dynamisatorteknologi som virkelig pakker en trøkk! Sammen med en allsidig og omfattende EQ-seksjon, en integrert balansert DI, dedikert FX-sløyfe og mer, vil Veyron Mosfet se deg gjennom alle nivåer i din spillkarriere-fra øvingsrommet til stadion!

 

class-d-massiv kraft, perfekt lyd

Takket være vår revolusjonerende klasse-D-forsterkerteknologi, kan vi gi deg deg Enorm kraft og utrolig sonisk ytelse i en brukervennlig, ultra-bærbar og lett pakke. Klasse-D-forsterkning utgjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet og eliminerer behovet for tunge strømforsyninger og massive kjølerier. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftige produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens du bruker mindre energi og beskytter miljøet.

 

MOSFET forforsterker-høyspent, høyhoderomsrørslyd

Bugeras revolusjonerende høyspent Mosfet forforsterker omdefinerer solid-state bass tone, og gir lyden, følelsen og den enorme dynamikken i en en Autentisk rørforsterker. Som med ekte vakuumrør, fungerer vår nye MOSFET -design like mye ved høye spenninger, og gir denne forforsterkningen uhørt takhøyde for å hedre alt ditt spilldynamikk; Fra de subtile nyanserte signaturriffene og basslinjene dine, til dine kraftigste, oppmerksomhetsoppvendende soloer. Veyron MOSFET handler om tone, og denne svært veldig veldig og responsive MOSFET-forforsterkningen gir en overflod av takhøyde for konsekvent krystallklar og trofast lydproduksjon-uansett hvilken musikkstil din spillejobb.

 

Studio-kvalitetskompressor-Stairway to Heaven

Vår studioklasse-kompressor er basert på klassisk og berømt studioutstyr fra 70-tallet. Denne totalt gjennomsiktige og musikalske kompressordesignen gjør at ditt fulle dynamiske område kan skinne gjennom til signalet ditt når kompresjonsgrensen, noe som er indikert med den svært synlige statusen LED. Kompressoren øker opprettholdelsen og glatter forsiktig ut signaltopper, noe som er spesielt nyttig når du legger ned funken, à la smell og pop-eller hamrer hjem de mest aggressive metalllinjene. Det resulterende utgangsnivået lar deg slippe løs kraftige og påvirkede basslinjer, mens du fremdeles sitter rett der du trenger å være i blandingen!

 

Dynamizer -teknologi - - Det hemmelige våpenet

Det som er kjent som parallell_kompresjon eller "New York" -komprimering, er en dynamisk rekkevidde-komprimeringsteknikk som brukes som et hemmelig våpen i high-end lydopptak og blanding. Parallell komprimering oppnås ved å blande en uprosessert "tørr" eller lett komprimert, signal med en sterkt komprimert versjon av det samme signalet. I stedet for å få ned de høyeste toppene med det formål med dynamisk forsterkningsreduksjon, reduserer det det dynamiske området ved å få opp de mykeste lydene og legge til hørbare detaljer. Det brukes ofte på stereo perkusjonsbusser i innspillingen og mixdown, på elektrisk bass, og på vokal i innspilte og live konsertblandinger.
Nå er denne fantastiske teknologien tilgjengelig for deg! Vi har integrert parallell komprimering i vår dynamizer -teknologi for å gi deg tone og dynamikk som er uhørt til dags dato. Ved å jobbe direkte med forsterkeren, tilfører vår dynamisatorteknologi utrolige detaljer og kraftige, fete punch, så lyden din er alltid upåklagelig, enten du spiller supermyk-eller på ekstreme volumnivåer som skyver en DB-meter til maks ! Dynamizer lar deg dra full nytte av hver eneste watt av forsterkeren din!

 

funksjoner:

  • Ultra-høy kraft, ultra-lettvekt 2.000-watt bassforsterker drevet av klassisk MOSFET-teknologi
  • Revolutionær klasse-D-forsterkerteknologi for utrolig kraft og sonisk yt Du lyden og følelsen av en autentisk rørforsterker
  • Klassisk kompressor øker opprettholdelse og glatter ut volumtopper når du spiller dynamiske smeller
  • Dynamizer Power Management Technology for Ultimate Punch og for å fange opp enhver nyanse av Din spill
  • Dedikert bass-, midt- og diskantkontroller for ultimate lydforming
  • Valgbar midtfrekvensbryter gir 5 klassiske lydvariasjoner som passer din spillestil
  • byttbar Ultra Low og Ultra High EQ for Ultimate Tone
  • Passiv gyrator EQ-kretsløp for klassisk og autentisk rørstil lyd
  • Balansert DI-utgang med pre/ POST EQ -ruting for direkte tilkobling til blandingskonsollen din
  • Dedikert FX -sløyfe for eksterne effekter enheter (Stomp Boxes, Rack Effects, osv.)
  • Byttbar tuner fungerer enten som tunerforbindelse eller Live Monitor Feed
  • AUX-inngang lar deg spille sammen til favorittmusikken din
  • Høyt krafthodetelefonutgang-Perfekt for stille øving
  • 2 Parallell høyttalerutgangskontakter (Kompatibel med Neutrik Speakon*)
  • Dual Footswitch -kontakten for Mute og FX Loop (Footswitch FSB102B ikke inkludert)
  • Aktivt kjølesystem med variabel viftehastighet, DC og termisk overbelastningsbeskyttelse