Bugera G5 Infinium

5W Class-A Tube Amplifier Head

Varenr: 1069772
Bugera G5 Infinium 5W Class-A Tube Amplifier Head
2 921,-Kampanjepris
3 245,-Ordinær pris
-+
7 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

5-watt klasse-et rørforsterkerhode med Infinium Tube Life Multiplier, Morph EQ, Reverb og Power Attenuator


 

  • Håndbygget 5-watt klasse-A-forsterker drevet av ECC83 og 12BH7 rør
  • Revolutionær Infinium Tube Life Multiplikator Teknologi:
    - forlenger levetiden til forsterkerens dyre kraftrør opp til 20 ganger
    - gir utrolig pålitelighet og jevn tone i løpet av den komplette levetiden til rørene dine
    - overvåker ytelsen av kraftrøret kontinuerlig og viser mangelfullt rør for å tillate enkel erstatning
  • Revolutionær morf ekv.
  • Fantastisk klassisk push-pull power amp design for vintage tonal karakter
  • High-definition reverb med dedikert reverb-kontroll
  • Kraftig fotbrytning for utvalg av kanal / reverb inkludert
  • Innebygd 2-veis kraftdempere for ultimate lyd ved ethvert volum
  • Høyttaler-emulert utgang med 1 x 12 eller 4 x 12 Voicing-alternativ
  • Effekter sløyfe med effekternivåbryter
  • Modern-stil utseende
  • Designet og konstruert i Tyskland


G5 Infinium

Den tidløse utformingen og lyden til All-R-R-R-Rør-forsterkeren har gjort sitt uutslettelige preg på utallige elskede Spor som spenner over historien til den elektriske gitaren. Med den ultimate jakten på de fantastisk mettede, vintage og moderne tonene i tankene, presenterer vi stolt G5 Infinium.


Sport som et nydelig moderne utseende og følelse, serverer G5 5 vakre, rør- Omvåt, klasse-A-watt i vintage, så vel som moderne smaker. I tillegg har G5 Infinium en integrert high-definition reverb; En innebygd 2-veis kraftdempende, slik at du kan oppnå den ultimate lyden på ethvert volum, og vår ekstremt allsidige morf-ekv. For sømløst feiing mellom vintage amerikansk og britisk stil. Forbedring av allsidigheten til dette gjør-det-hodet, vårt revolusjonerende Infinium Tube Life Multiplier-teknologi gjør Tube-erstatning utrolig enkelt-slik at du kan bruke mer tid på å spille musikken din.


Klassisk push-pull-design

G5 Infinium har et ekte klasse-A AMP-hode med en ECC83 front-end og et 12BH7 strømstadium. G5 er en mesterlig utformede push-pull-rørforsterker, og gir søt balansert harmonikk og naturlig rørkompresjon-noe attraktiv pakke.


Infinium tube Life Multiplier -teknologi

År i å lage 20 ganger, sparer du enorme penger og sikrer integriteten til tonen din. Hvordan? Denne revolusjonerende kretsen overvåker automatisk og kontinuerlig ytelsen til hvert utgangsrør, og dynamisk driver den mot målets driftspunkt, for en jevnt fordelt belastning.


Infinium kompenserer også for effekten av aldring, automatisk Justere strømnivåer for å holde rørene høres så gode ut som nye - selv når AC -linjespenninger synker under nominelle nivåer. Lignende teknologi har blitt brukt i flere tiår i firehjulsdrift, der systemer modulerer kraften som går til hvert hjul for å forbedre trekkraft. Bare vurder  Infinium Series  Amps “4-wheel Drive” for gitaren din.


Infinium Series  ampere tar alle gjetningene ut av rørutskiftning ved å belyse en LED ved siden av et rør som når slutten på den brukbare levetiden. Og takket være Infiniums Auto-Bias-design, erstatter du ganske enkelt det indikerte røret-uten en tur til verkstedet, og sparer deg enda mer penger.


Tilgjengelig utelukkende fra  Bugera, Infinium Tube Life Multiplier Teknologi er et stort gjennombrudd innen forsterkerdesign og produksjon, og gir utrolig pålitelighet for sceneytelsen din og mer konsistent lyd over levetiden til rørene dine. Siden de alltid opererer på optimale nivåer, presterer utgangsrørene mer forutsigbart og varer mye lenger, takket være  Bugeras fantastiske infinium -teknologi, og sparer deg noen alvorlige penger!


Morphing - Hopp Atlanterhavet

Vår proprietære Morph EQ-kontroll lar deg øyeblikkelig hoppe Atlanterhavet, for å gi musikken din enten klassisk amerikansk eller britisk stil EQ-tone-eller noe derimellom! Hvorfor velge mellom to flotte lyder? G5 Infinium gir deg det beste fra begge verdener, og alle de subtile nyanser i mellom.


HD , G5s HD-reverb setter den perfekte preg på signaturlyden din. Justerbar via den dedikerte kontrollen på frontpanelet, kan du endelig oppnå all lyd du ønsker-fra et subtilt preg til den kavernøse, naturlige klingende etterklangen til en stor arena.


Strømdemping og høyttaler Emulering - Din beste tone på ethvert volum

Den praktiske, innebygde strømdempende lar deg betjene G5 Infinium ved ditt valg av 5 watt, 1 watt eller til og med 0,1 av en watt, så du kan Få alt fra søt og sassy til maksimal rørmetning på ethvert volumnivå. Denne fantastiske funksjonen alene gjør G5 verdt sin vekt i gull! Og hvis du foretrekker å overvåke tonen din gjennom hodetelefoner, har G5 deg dekket med den utrolige høyttalermulerte utgangen, som lar deg få stemningen og lyden til enten en 1 x 12 eller 4 x 12 skap - valgbar av deg! < /p>


Fotbryter og FX -sløyfe inkludert

Du har alle verktøyene du trenger, rett ut av boksen! Vi inkluderer en kraftig fotbryter for kanal- og reverb-utvalg for å gi deg enkel og praktisk kontroll av tonen din, rett fra pedalboardet ditt-slik at fokuset ditt kan forbli på ytelsen din. Den medfølgende FX -sløyfen med effekternivåbryter lar deg full kontroll over signalrutingen din, og optimalisere tonen din for samlingen av pedaler og eksternt gir.


Unfelt kvalitet og lyd


Unkkompromiserende kvalitet og lyd


, kompromissløst kvalitet og lyd

, ikke komprimering av pedaler og eksternt gir. P> Lang levetid og imponerende holdbarhet er sikret, takket være komponentene av høy kvalitet og eksepsjonelt robust konstruksjon som finnes i hele. Bugera G5 Infinium er designet og konstruert av  Bugera  Tyskland og med vårt 3-årige begrensede garantiprogram Infinium-teknologien vår, en innebygd kraftdempende, en FX-sløyfe og mange andre moderne bekvemmeligheter-gjør G5 til din nye go-to amp!


Uansett hvilken tid eller farge på rørforsterkning du Foretrekker, G5 Infinium gir fantastiske resultater hver gang.