Boss GS-1-CTMBK elektronisk gitar

Varenr: 1147042
Boss GS-1-CTMBK elektronisk gitar Boss GS-1-CTMBK elektronisk gitar Boss GS-1-CTMBK elektronisk gitar Boss GS-1-CTMBK elektronisk gitar Boss GS-1-CTMBK elektronisk gitar Boss GS-1-CTMBK elektronisk gitar Boss GS-1-CTMBK elektronisk gitar Boss GS-1-CTMBK elektronisk gitar Boss GS-1-CTMBK elektronisk gitar Boss GS-1-CTMBK elektronisk gitar Boss GS-1-CTMBK elektronisk gitar
17 783,-Kampanjepris
24 360,-Ordinær pris
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Elektronisk gitar, en dristig ny stemme for lydinnovatører


Førsteklasses gitar med avanserte BOSS synthesizerteknologier for ubegrenset musikalsk uttrykk.


Alle gitarister er på en svært personlig lydreise, der de konstant forbedrer ferdighetene sine og leter etter den perfekte utstyrskombinasjonen for å få fram sitt fulle potensial. EURUS-konseptet er en dristig ny kreativ vei for eventyrlystne soniske utforskere, der den utvider den tradisjonelle gitaropplevelsen med kraftfulle og ekspressive BOSS-teknologier. EURUS GS-1 er skapt ut fra denne banebrytende tilnærmingen, og fyller et førsteklasses instrument med avanserte gitarsynteseteknikker som har blitt raffinert gjennom over fire tiår. EURUS GS-1 er avansert, inspirerende og uendelig spillbar, og tar den musikalske visjonen din dit den aldri har vært før.

 

  • Nyskapende BOSS elektronisk gitar, laget i Japan for dristige lydinnovatører
  • Sømløst bytte mellom synthesizer og vanlige gitarlyder
  • Seks inkluderte minneplasser for å lagre ulike synthlyder
  • Den aller beste spillbarheten med 24-bånds hals, compound-radius gripebrett i rosentre, og double-cutaway kropp
  • To spesialdesignede pickuper og fireveis valgbryter
  • Gotoh topunkts tremolobro og stemmeskruer med lockingmekanikk
  • Uavhengig ¼-tommers jackutganger for synth og vanlige gitarlyder
  • Dyptgående redigering av synthlyder via en egen app for iOS- og Android-enheter
  • Inkludert Bluetooth® for å koble til med redigeringsapp og EV-1-WL trådløs MIDI expressionpedal som tilvalg
  • USB for systemoppdateringer via en Mac eller Windows-maskin
  • Synthmotoren drives av fire AA-batterier eller separat adapter i PSA-serien
  • Inkludert høykvalitets CB-EG10 gigbag

En førsteklasses gitar med ubegrenset uttrykksfull kraft


EURUS GS-1 utnytter BOSS' brede ekspertise innen gitarteknologi til det fulle for å gi deg uendelige kreative muligheter til musikken din. Dette inspirerende instrumentet har alle lydene, følelsen og detajene du kan forvente fra en gitar av profesjonell kvalitet, i tillegg til polyfonisk BOSS synthmotor som gir deg et forbløffende utvalg av analogkrydrede lyder for å sende det musikalske uttrykket ditt til en ny dimensjon. Og med inkludert Bluetooth® kan du tilpasse synthlydene og kontrollere flere framføringsparametre med praktisk trådløs tilkobling.


Elektrifiserende lyd og følelse


Synthmotoren i EURUS GS-1 har en eksepsjonell sonisk kvalitet og naturlig berøringsrespons som realiseres gjennom over 40 år med utvikling av BOSS gitarsynthesizere. De seks innebygde minneplassene er fylt opp med lyder som er klare til å spilles, og du har tilgang til mange, mange flere med GS-1 Editor. Det er også en synthkontrollknott som gir deg et bredt utvalg av dynamisk uttrykk mens du spiller. Hver synthlyd har en smidig spillbarhet som fullstendig responderer på alle gitarteknikkene dine, uten forsinkelser eller triggingsproblemer som forstyrrer den musikalske flyten din.


 

Utforsk et univers av spesiallagde lyder via Bluetooth


GS-1 Editor-appen for iOS og Android mobile enheter avdekker avansert programmeringskraft for gitarens synthmotor. Mange ulike synthtyper og variasjoner er tilgjengelige for å lage lyder, i tillegg til toneresonans og andre justerbare parametre. Du kan også tilordne et stort utvalg målparametre til gitarens synthkontrollknotter og lagre favorittlydkombinasjoner på enheten din for rask innlasting før opptredener. 


Trådløs framføringskontroll


Tilleggsutstyret EV-1-WL trådløs MIDI expressionpedal gir deg kabelløs ekstern kontroll til EURUS GT-1 via Bluetooth. Ved å bruke GS-1 Editor kan du tilordne parametre slik som pitch bend, hold, filterdybde, med mer til EV-1-WLs pedal, tåbryter og opptil to eksterne fotbrytere. Hver lyd kan inneholde sitt eget sett med parametre, noe som lar deg gjøre oktavbends på en synthlead, sakte filtersveip på en padlyd, og omtrent alt annet du kan drømme om.


 

Profesjonelle detaljer og spillbarhet


EURUS GS-1 er laget i Japan med detaljer og komponenter i profesjonell kvalitet, og er en sann glede å spille på. Den moderne offset-utformingen av kroppen er stilig og velbalansert, og den smale halsen har et compound radius gripebrett for spillekomfort, og 24 bånd for utvidet rekkevidde. Høyytelses Gotoh hardware gir deg smidig tremolo og solid stemmestabilitet med topunkts fulcrumbro og stemmeskruer i staggered-høyde med lockingmekanikk. De to humbuckerpickupene er spesiallaget for EURUS GS-1 og gir deg en tone med bredt omfang, i tillegg til split-coil voicing på to av trinnene på femveis-bryteren.  


Sømløst uttrykk


Gitar- og synthelektronikken er fullstendig uavhengige i EURUS GS-1, noe som gjør at du kan bytte mellom de to stemmene sømløst, Bruk den som en vanlig gitar, og bytt så umiddelbart til den valgte synthlyden med en flipp på en bryter. Og med de to ¼-tommers jackutgangene kan du sende gitaren og synthen til to separate destinasjoner for egen prosessering.

Produktinformasjon

Kasse/bag inkludert? Ja