271290 271290 271290 271290 271290 271290

Boss BCB-1000 Pedalboard

Varenr: 1144269
4 408,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Beskrivelse
Beskrivelse

Design med koffertutforming for maksimal mobilitet BCB-1000 representerer en innovativ ny tilnærming til pedalbrettdesign som gjør det enklere enn noensinne å reise med riggen din. Den solide hoveddelen i koffertutforming gir deg kraftig beskyttelse, og har et innfellbart håndtak og innebygde hjul for enkel transport til og fra konserten. Når du tar av lokket finner du en vinklet monteringsplate i aluminium som har plass til to rader med pedaler, og med rikelig plass under for kabler og strømforsyning. Og med den inkluderte koblingsboksen kan du plugge inn og være klar til å spille på et blunk.

  • Innovativt pedalbrett i koffertutforming for utøvere på farten
  • Enkel transport med innfellbart håndtak, hjul og faste topp- og sidehåndtak
  • Spesiallaget, solid støpt utforming beskytter pedalene dine under transport
  • Vinklet aluminiumsplate for å feste pedaler med standard hook-and-loop monteringstape
  • Plass på undersiden for kabler og strømforsyning
  • Koblingsboks med instrumentinngang og mono-/stereoutganger
  • Avtakbart lokk med fire sikre, spesiallagde låser
  • Integrerte gummiføtter gir et sikkert grep uten å skrape opp underlaget
  • Størrelse som tilfredsstiller normale håndbagasjekrav

Pedalbrettransport på en enkel måte

Det framoverlente BCB-1000 gjør at du kan reise rundt med pedalbrettet ditt som en praktisk håndbagasjekoffert. Det spesiallagde støpte designet gir deg en perfekt balanse mellom holdbarhet og redusert vekt, mens faste topp- og sidehåndtak utfyller det innfellbare håndtaket og hjulene slik at du kan løfte og bære det når du trenger det. Fire spesiallagde låser holder lokket trygt på plass under transport, og er enkle å åpne når det er tid for å spille. Lokket er også fôret med skum, noe som gir beskyttelse for pedalene dine når du er på farten.

Lag det perfekte pedaloppsettet ditt

BCB-1000s monteringsplate i aluminium gir deg rikelig med plass for mange ulike pedaloppsett, inkludert de med loopbrytere eller volum-/expressionpedaler. Med en mynt kan overflaten raskt fjernes for oppsett og vedlikehold, og gjennomgående spalter gir et rent kabeloppsett og et ryddig utseende på toppen. Pedalkjeden din kobles sammen internt til den innebygde koblingsboksen, som har instrumentinngang og mono- eller stereoutganger på baksiden av pedalbrettet, noe som gir ultrarask tilkobling.