Behringer CP3A-M mikser

Varenr: 1142371
739,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Legendarisk analog mikser/verktøymodul for Eurorack

  • Vintage-klingende CP3A-M miksermodul fra' 70S
  • Autentisk reproduksjon av kretsløpet fra" Modular 55, 35 & amp; 15" Serie
  • Artist -vaktliste inkluderer verdens mest kjente pop-, rock- og jazzmusikere
  • Modul har 4 inngangskanaler med separate kontroller og 2 sett med 2 utganger
  • Mastergevinst for total kontroll av utgangsvolum
  • Dual 4-punkts flere kretser for fleksibel lapping
  • 5 kontroller gir deg sanntids tilgang til alle viktige parametere
  • Eurorack Specs: 14 hk, 30 mA +12 V, 30 ma -12 V
  • Designet og konstruert i Storbritannia


Modulær syntese

Det første systemet 55, 35 og 15 synth -moduler kom ut på begynnelsen av 70 -tallet og hadde en tendens til å være ekstremt dyrt. De var hovedsakelig alle diskrete transistordesign som op-ampere den gangen var veldig høye kostnader. De diskrete kretsløpene ga modulene en veldig særegen lyd og ble brukt av artister som Keith Emerson, Stevie Wonder, Tangerine Dream og så mange flere, og ga oss noen av de største platene vi noen gang har hørt. Modulære synths var et landemerkeutvikling innen elektronisk musikk, og i dag er det i ferd med å bli bedre.


CP3A-M Mixer

Angi Behringer CP3A-M analog miksermodul. En autentisk reproduksjon av kretsløpet fra "Modular 55, 35 og 15" -serien som ble brukt av verdens mest berømte pop-, rock- og jazzmusikere. Nå kan musikere bygge sin helt egen, unike, synthesizer som kan passe inn i en standard Eurorack -sak til en meget rimelig pris. Bland og match med spesifikke moduler for å tilpasse synthen din og utfylle musikksjangeren du spiller eller gå ut og ha et rom fylt fra gulv til tak med moduler som vil oppfylle alle Synth Geeks villeste drømmer.


Kontroller

CP3A-M-modulen har 4 3,5 mm inngangskanaler hver med sin egen inngangsknapp for å la brukere justere volumet av innkommende signaler. Modulen kommer også med to par utganger, en positiv og ett negativt pluss en passiv master gevinstknott for generell kontroll av CP3A-Ms utgangsvolum. Transistorkretsen gir karakter til din blanding.


Multipliser med 4

lapping er ryggraden i modulære synths, og det er grunnen til at vi har tatt med doble 4-punkts flere kretser for å fungere som en patchbay for brukere for å kunne rute 3 kopier av ethvert utgangssignal til andre moduler. Så du kan få ett signal til en forsinkelsesmodul, og la et annet signal gå inn i en trinnsekvenser eller andre moduler for å lage mer intrikate lapper og timer og timer med moro.


Eurorack klar

Installere CP3A-M er enkelt, da den ble designet for å passe inn i en standard Eurorack-sak. Bare koble strømkablene til strømforsyningen og skru i modulen ved hjelp av de medfølgende skruene. Dette gjør at CP3A-M kan blandes med andre synthmoduler for et virkelig unikt oppsett.


Fullfør samlingen din

Enten du nettopp kommer inn i modulære synths eller ønsker å fullføre samlingen din, er CP3A-M Mixer-modulen fra Behringer et flott verktøy å ha når du lager fantastisk musikk.

Produktinformasjon

Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling Nei
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei