Behringer MX882 V2 ULTRALINK PRO

Ultra-Flexible 8-Channel Splitter/Mixer

Varenr: 1121554
Behringer MX882 V2 ULTRALINK PRO Ultra-Flexible 8-Channel Splitter/Mixer Behringer MX882 V2 ULTRALINK PRO Ultra-Flexible 8-Channel Splitter/Mixer Behringer MX882 V2 ULTRALINK PRO Ultra-Flexible 8-Channel Splitter/Mixer Behringer MX882 V2 ULTRALINK PRO Ultra-Flexible 8-Channel Splitter/Mixer
1 336,-
-+
7 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

ultralink pro mx882 v2
Ultra-fleksibel 8-kanals splitter/mikser

  • Ultra-Low Noise 8 In/2 Out Line Mixer og 2 in/8 Out Line Splitter
  • Hver kanal kan fungere uavhengig i mikser- eller splitter -modus
  • Brukbar som 6 inn/6 ut nivå matchende forsterker eller direkte injeksjonsboks
  • Konverterer nivåer mellom -10 DBV og +4 DBU
  • Ekstremt bred båndbredde fra 5 Hz til 200 kHz for høyeste signalintegritet
  • 6 mono inn, 6 mono ut, 2 hovedinnganger og 2 utganger
  • 4/8-segment inngangs-/utgangsnivåmålere for alle kanaler
  • Intern strømforsyning (100-240 V ~) for støyfri lyd og lavt strømforbruk
  • 3-års garantiprogram*
  • Designet og konstruert i Tyskland

Ultralink Pro MX882 v2
MX882 er definitivt ett utstyr som hver lydtekniker og musiker alltid skal ha i nærheten. Denne ultra-fleksible, lille “Life Saver" har vist seg uvurderlig gang på gang i liveopptredener, profesjonelle innspillingsstudioer, CD og digitale produksjonsanlegg, og en rekke Andre scenarier der showet ganske enkelt måtte fortsette! MX882 er ideell for å distribuere et stereosignal til flere utganger (splitter -modus); kombinere Flere signaler til en stereoutgang (miksermodus), eller tilpasning av signalnivåer av signaler for en rekke lydapplikasjoner (bufferforsterker). De Ultralink Pro MX882 kan utføre alle disse funksjonene enkelt og samtidig - det er ganske bokstavelig talt, lydversjonen av en "sveitsisk hær Kniv".

Det er en mikser - det er en splitter
I utgangspunktet består MX882 av 6 monokanaler, som kan brukes enten som en splitter eller som en mikser. For eksempel kan en stereo -programkilde være koblet via hovedinngangene, og deretter dirigert til noen av monokanalene som er satt til delt modus. For vårt eksempel bruker vi Channel 1 med splittet/blandingen Bytt i ut (delt) stilling. Juster kanal 1 -balansen/PAN -kontrollen for å angi hvor mye av venstre og høyre hovedinngangssignal som blir dirigert til Kanal 1 mono utgang xlr. Og du kan gjøre det samme med alle 6 av MX882 -kanalene. I blandingsmodus er inngangssignalene fra alle, eller alle, av MX882s 6 kanaler kan blandes til stereo hovedutgang, med deres individuelle balanse/PAN -kontroller som bestemmer signalets plassering i stereobilde (panne). Det er fordelaktig at når du opererer i blandingsmodus, sendes stereo hovedinngangssignal automatisk til hovedutgangene - slik at du kan kombinere totalt opptil 8 individuelle signaler. Mono -inngangssignalene sendes fremdeles til mono -utgangene sine, noe som betyr hver kanal Kan også brukes som en individuell matchende forsterker. Nivåkontrollene for de tilsvarende kanalene gjør at brukeren kan tilpasse nivåene etter ønske, med en maksimal forsterkning på +15 dB. Nivåer som brukes i hjemmeinnspilling kan enkelt konverteres til studiivåer (+4 DBU), og omvendt.

Typiske applikasjoner
Som vi nevnte ovenfor, er Ultralink Pro MX882 et av de mest fleksible systemene av sin type. Nedenfor er bare noen få av applikasjonene Multitasking MX882 har plass til: tastatur- eller trommelmikserfordelingsforsterker for PA -systemer, danseklubber, teatre, kirker, hoteller, Kommunikasjonssystemer, etc. Tilleggsmodul for Mixer Chanals Add-On Module for FX og Monitor Paths Level Translator fra -10 DBV til +4 DBU, eller VICE Versa

et must for sekken din med triks
Som du kan se, er det utrolig fleksible MX882 et håndutstyr-og kan bare lagre din neste spillejobb eller innspilling. På sin ultra- Rimelig prislapp, du vil ha 2 eller 3 til studioet ditt, og et par til til ditt live rack. Gå ned til din Behringer -forhandler - eller få din Ultralink Pro MX882 Online i dag!