Behringer MIC500USB

Tube Ultragain Preamplifier

Varenr: 1110627
1 062,-
-+
6 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Audiofile vakuumrørforsterker med forforsterkermodelleringsteknologi og USB/lydgrensesnitt

  • High-end pre-amplifisering for alle kilder på mikrofon, instrument og linjivå. Spesielt designet for studioklasse kondensatormics
  • samsvarer perfekt med studioet ditt, live og harddiskopptaksoppsettet
  • Ultra-Flexible forforsterkermodellering lar deg optimalisere opptakene dine
  • Velg mellom 16 forforsterker -stemmer designet for elektriske og akustiske gitarer, tastaturer, bassgitarer, trommer, vokal og mer
  • Innebygd USB/lydgrensesnitt for å koble deg direkte til datamaskinen din. Gratis lydopptak, redigering og podcasting-programvare pluss 150 instrument/effekt plugins nedlastbar på Behringer.com
  • Kraftige telefonutgang med nivåkontroll og direkte monitor Velg
  • Håndvalgt 12ax7 vakuumrør med UTC-teknologi for eksepsjonell varme og laveste støy
  • sikrer enestående signalgjennomsiktighet når den brukes som en high-end di-box
  • sofistikert utgangsbegrenser forhindrer utgangssignalet fra å utklare
  • Dedikert lavt kuttfilter eliminerer uønsket støy, f.eks. gulv rumble
  • +48 V Fantom effekt, fase omvendt bryter og 20 dB pute for ytterste fleksibilitet
  • Svært nøyaktig 8-segment LED-nivå måler
  • Balanserte innganger og utganger på?" TRS og XLR -kontakter
  • Designet og konstruert i Tyskland

 
Ultragain mic500USB

rør kan virkelig varme opp et signal raskt, noe som gir det dybde og karakter. Selv om transistorer har lyktes i teknologien, er mange musikere enige om at rør leverer en langt overlegen lyd. Tube Ultragain MIC500USBs håndvalgte 12ax7 vakuumrør gir alt fra mikrofoner til akustiske eller bassgitarer som vintage tube vibe-i en pålitelig og ultra-Affuctordable-pakke.


Sett en liten rør i tonen


P>

MIC500USB er perfekt for studio- og live -applikasjoner. Den balanserte XLR og ¼" TRS -innganger gir deg maksimal fleksibilitet i begge scenariene. Den henter sin personlighet fra et håndvalgt 12ax7-rør med UTC-teknologi for overlegen rørkarakter og lavstøyoperasjon. MIC500USB er ideell for bruk med standard digitale opptakere og lydkort, og imponerer signaler med varmen, tilstedeværelse og klassisk tubecompression som vil gi dine digitale spor til live.


Den utrolige MIC500USBs kontroller består av : bryter for +48 V fantomkraft, 20 dB pute, fase omvendt og begrenser; Pluss gevinst og utgangsknapper i vintage-stil. En 8-segment LED-måler gir nøyaktig overvåking av utgangsnivåene. Og når den brukes som en high-end di (direkte injeksjon) -boks i studio eller på scenen, leverer MIC500USB feilfri ytelse og enestående signalintegritet.


En stemme helt egen

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din nye MIC500USB, har vi gitt 16 unike forforsterker -stemmer som dekker et bredt spekter av applikasjoner - inkludert vokal, akustiske og elektriske gitarer, bass, tastaturer og mer. Alternativene inkluderer: nøytral, for en mer naturlig lyd; Varm, for å tilsette varmen som vanligvis er assosiert med analoge signaler og vakuumrør; Varm + begrenser, for ekstra varme når du arbeider med høye volumnivåer, lyder med hyppige signaltopper, eller direkte registrerer et instrument med en mikrofon (f.eks. Trommer); og begrenser, for å legge til tetthet og et konsistent utgangsnivå av alle notater/lyder under klipping.


Selv om disse stemmer er optimalisert for spesifikke lydkilder, kan du gjerne eksperimentere - du kan finne det Å kjøre vokal gjennom den varme E-GTR-innstillingen er perfekt for prosjektet ditt. Den fantastiske MIC500USB åpner en helt ny og spennende verden av kreative muligheter!


Innspilling av Bliss

Det var en tid da innspillingsprosessen ba om mye og mye dyrt utstyr, Noe som betydde at den gjennomsnittlige musikeren måtte kjøpe tid i et innspillingsstudio - og den tiden var faktisk kostbar. Men moderne teknologi har lagt personlig innspilling godt innen rekkevidde for praktisk talt alle som har tilgang til en datamaskin. Hvordan får du all den musikken som flyr rundt i hjernen din inn i datamaskinen din? Det er her MIC500USB kommer inn. Takket være det innebygde USB -lydgrensesnittet, kan du koble deg direkte til PC eller Mac -datamaskinen via en enkelt USB -kabel. Nå kan hvilken som helst signalkilde du kobler til MIC500USB, registreres direkte til harddisken din. Noe som bringer oss til programvare ...


Gratis ville være fint!

Fordi du vil dra full nytte av MIC500USBs innspilling og podcasting -potensial, har vi inkludert alle Programvaren du trenger for lydopptak, redigering og til og med podcasting - alt gratis og nedlastbar fra Behringer.com. Du vil være klar til å bo på PCen eller Mac rett ut av boksen! Vi har også gitt en gratis nedlasting av mer enn 150 virtuelle instrumenter og FX-plugins-og gjør datamaskinen din til et kraftig hjemmebasert eller mobilt innspillingsstudio fra inngang til utdata.


Vintage Sound , Moderne verdi

MIC500USB gir deg lydkvaliteten til et vintage tube forforsterker og high-end di box alt-i-ett-bare en brøkdel av hva en sann relikvie fra 1960-tallet ville koste, pluss Det innebygde USB-lydgrensesnittet lar deg registrere deg rett til datamaskinen din. Til en pris som er så lav, skylder du deg selv å finne ut hvor MIC500USBs virkelige rørtone kan ta lyden din.