Behringer B-1 Single-Diaphragm

Condenser Mic

Varenr: 1016576
Behringer B-1 Single-Diaphragm Condenser Mic Behringer B-1 Single-Diaphragm Condenser Mic Behringer B-1 Single-Diaphragm Condenser Mic
1 062,-
-+
4 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Gullspyntet stor-diaphragm Studio kondensatormikrofon

 

  • Professional 1'' Gullspyntet stor-diaphragm kondensatormikrofon for uovertruffen lydkvalitet
  • Ideell som hoved- og støtter mikrofon for studio og live applikasjon For enestående lydkildeseparasjon og tilbakemelding avvisning
  • trykkgradient-transduser med sjokkmontert gullspyntet stor-diaphragm kapsel
  • Byttbar lavfrekvensrulling og -10 dB inngangsdemping
  • Ultra Low-støy transformatorløs FET-inngang eliminerer lavfrekvensforvrengning
  • Ultra-rugget konstruksjon med nikkelbelagt messinghus
  • Gullbelagt 3-pinners XLR Utgangskontakt for perfekt signaloverføring
  • Kraftig suspensjonsfeste-, frontrute- og aluminiumtransportveske inkludert
  • Designet og konstruert i Tyskland



B-1

Single-Diaphragm B-1 mikrofon er en hjemmeopptakentusiast Dream Come True! Denne kondensatormikrofonen for profesjonell kvalitet er designet for å fange lydene dine med utrolig realisme, følsomhet og nøyaktighet. Med sitt kardioide pickup-mønster, frekvensfilter og inngangsputer, er B-1-mikrofonen et utmerket valg for ethvert innspillingsscenario-og robust nok til å gå avstanden! Med et kraftig fjæringsmontering og frontrute inkludert i den elegante aluminiumsvesken, kan B-1 bare være den eneste mikrofonen studioet ditt trenger.


Hva er en kondensatormikol?

Kondensatormikrofoner er det ideelle valget for å fange vokal og akustiske instrumenter. De er den primære typen mikrofon som brukes i innspillingsstudioer og radiostasjoner. B-1 MIC er i stand til å fange mye mer detaljert enn de fleste dynamiske mikrofoner på grunn av dens bredere og flatere frekvensrespons. En annen forskjell mellom kondensator og dynamiske MIC -er er at de inneholder aktive kretsløp som krever fantomkraft (+48 V) for drift. Du kan drive B-1 ved å bruke hvilken som helst fantomkraft utstyrt  Behringer  Xenyx Mixer-pluss å glede deg over fordelene med vår topp moderne Xenyx MIC-forforsterker.


Hvorfor B-1 ?

B-1 kondensatormikrofon er en rimelig måte å få det du virkelig hører ned på bånd (eller i biter). Takket være trykkgradientoverførere og sjokkmontert 1.0" Gullspyntet dobbelt-diaphragm-kapsler, B-1-mikrofonen leverer en åpen, gjennomsiktig lyd med utmerket forbigående respons, og linjal-flatfrekvensrespons fra 20 Hz-20 kHz med et lite løft i nærværsområdet. B-1&Apos; s Cardioid  mønster  er ideelt egnet for å plukke opp kildesignalet ditt mens du avviser lyd utenfor aksen-eliminerer eventuell blødning fra sidene.

takket være dens eksepsjonelle svinger og Gullbelagte XLR-utganger, B-1 leverer virkelig løftet om støyfri overføring, med den største gjennomsiktigheten.  B-1 har også en byttbar -10 dB-demper for å fange signalkilder med høyt volum uten forvrengning, I tillegg til et lite kuttfilter for å temme ultra-lave frekvenser.


Men det er ikke alt ...

B-1 kondensatormikrofon er designet for å være din go- å studio mikrofon i mange år fremover. Den tøffe, støpte metallkroppen tåler strenghetene i alle de sene nattopptaksmaratonene-og den inkluderte bæresaken sikrer at B-1 alltid reiser i sikkerhet og stil.


Et utmerket valg For både live og innspilling av applikasjoner er b-1-kondensatormikrofonen B-1-kondensator tilgjengelig til en pris som vil etterlate nok kontanter til overs for å sikre andre innspillingsvesenet.