Avantone AV10MXO - Crossover

Varenr: 1142467
Avantone AV10MXO - Crossover Avantone AV10MXO - Crossover
1 580,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Etter den rungende suksessen til AV10MHF og AV10MLF -erstatningsdrivere, har Avantone Pro gått i stor grad for å produsere den siste komponenten som trengs for å få din gamle Yamaha ™ NS10M ™ -monitorer tilbake til livet. Vi introduserer den splitter nye AV10MXO -erstatningsovergangen for Yamaha ™ NS10M ™.

AV10MXO er en direkte bolt i erstatning for den originale crossoveren designet for å være en rask og enkel bytte med minimale verktøy som trengs. Bakpanelet er et oppgradert aluminium sammenlignet med den opprinnelige plasten for bedre stivhet og alt enhetsskip med en erstatningspakning for å sikre en lufttett tetning. Alle crossovers sendes også med ledninger og spadekontakter som er koblet til for å gjøre byttet så raskt og enkelt som mulig. Vi endret den bakre terminalplaten for å bruke en bedre karakter av bindende postkontakt for den beste tilkoblingen som er tilgjengelig.

Crossover -nettverket bruker de samme verdikondensatorene som den opprinnelige kretsen - bare en bedre karakter av materiale og rangering. Induktorene samsvarer nøyaktig med originalen i DC -motstand, svingete dimensjoner og verdi.

  • Musikalsk kraft:  60w
  • Maksimal kraft:  120W
  • Nominell impedans:  8 ohm