Audac LX 523 W - Active Speaker System

with remote input whi

Varenr: 1065529
Audac LX 523 W - Active Speaker System with remote input whi Audac LX 523 W - Active Speaker System with remote input whi
2 620,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
25.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

LX 523 er et 3-veis stereo høyttaler-system bestående av en aktiv og passiv høyttaler, designet for å brukes i kombinasjon med separat tilgjengelige (eller som et sett) inngangsenheter som WP 523 veggpanel og RM523-nettet basert inngangskontrollenhet. Den er i stand til å produsere en klar og kraftig lyd med en kraft opp til 2 x 40 watt, og tilbyr en fleksibel løsning for en bred variasjon av applikasjoner.
I kombinasjon med WP 523 tilbyr den en løsning for applikasjoner som klasserom , møterom, presentasjonsskulter og mange flere der et talesignal fra en mikrofon og et musikksignal fra en kildeenhet, for eksempel bærbar PC, CD-spiller, MP3-spiller, ... skal blandes og gjøres hørbar for et publikum. Mens RM 523 nettbasert kontrollgrensesnitt tilbyr en løsning for mer omfattende applikasjoner der flere linje- og mikrofonsignaler skal blandes og kontrolleres, noe som gjør det til et enkelt, men fullt digitalt kontrollerbart lydsystem som kan betjenes gjennom et nettbasert grensesnitt eller en RS 232 Tilkobling.
Inngangstilkoblingene skal gjøres på baksiden av den aktive høyttaleren ved hjelp av en RJ45 -inngangskontakt, ledsaget av en to -båndtonekontroll for bass- og diskantutjevning. Det påførte signalet er differensial med økt spenningsnivå, noe som gjør det overførte signalet ufølsomt for interferens og støy generert av eksterne enheter. Dette tillater å bygge bro mellom opptil 500 meter mellom inngangsenheten og høyttaleren, ved bare å bruke billig Twisted Pair Cat5 -kabel. Den magnetisk skjerme av høyttalerne eleminerer støy forårsaket av stråling av eksterne enheter.
Disse høyttalerne selges alltid i par av en aktiv og en passiv høyttaler som skal brukes sammen, og kommer med en solid stålmonteringsbrakett, ferdig med pulverbelegg .

Spesifikasjoner
  • 3-veis aktiv og passiv høyttaler
  • 2 x 40 watt RMS
  • RJ45 fjerninngang
  • Bass og Treble -utjevning
  • Magnetisk skjermet høyttalere
  • Inkludert justerbare monteringsbraketter
  • Lett å montere på vegger/tak
  • Fungerer bare i kombinasjon med WP 523 eller RM 523