Audac APC 100 - Universal Configuration

& Control Unit

Varenr: 1065370
Audac APC 100 - Universal Configuration & Control Unit Audac APC 100 - Universal Configuration & Control Unit
4 030,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

APC100 er en konfigurasjons- og kontrollenhet som kan brukes i kombinasjon med en bred variasjon av&Apos; smart&Apos; Audac-enheter, alt fra matrikssystemer og miksere til personsøkekonsoller og veggpaneler.

Den har forskjellige typer kommunikasjonsporter, for eksempel TCP/IP, RS-232 & RS-485. På denne måten kan det kommunisere med alle&Apos; smarte&Apos; Enhet tilkoblet i installasjonen din og etablere den manglende koblingen mellom dem.

Dette gjør installatørene liv enklere og tidsbesparende. Komplekse systemkonfigurasjoner og oppdateringer kan gjøres om et øyeblikk, så vel som sikkerhetskopier og duplikater. Spesifikke filer som talefilmeldinger og skjermsparere kan lastes opp uten å kreve ikke mer enn APC100 og en datamaskin. En intern sanntidsklokke tillater synkroniseringer for tidskontrollerte hendelser i eksterne enheter. (Når du er synkronisert med Internet Time Server)

Audac System Manager -programvare -applikasjonen lar brukeren administrere og kontrollere APC100&Apos; s funksjoner sammen med full konfigurasjonsfunksjonalitet for alle&Apos; Smart&Apos; tilkoblede enheter. (Gjennom TCP/IP, RS-232 eller RS-485)

I tillegg kan den også brukes som en standard gateway som mottar seriell kommunikasjon og konvertering til TCP/IP-format og reversert. Dette gjør at systemintegrasjon for enheter som lydkilder og effektforsterkere uten integrerte nettverksfunksjoner kan implementeres i automatiseringssystemet ditt.

  • Digital kontroll: RS-485, RS-232, TCP/IP < /li>
  • Koblinger: RJ45, DB9
  • Driftsspenning: 24 V DC
  • Strømforbruk: <1 W
  • Programvare: Stand-Alone Device eller i kombinasjon med sofware for 'Audac System Manager'
  • Dimensjoner: 108 x 44 x 95 mm
  • Tilbehør (inkludert): Switching strømforsyning PSD242