Ashdown Triple Shot

Tri band blendable bass drive

Varenr: 1123734
Ashdown Triple Shot Tri band blendable bass drive Ashdown Triple Shot Tri band blendable bass drive Ashdown Triple Shot Tri band blendable bass drive Ashdown Triple Shot Tri band blendable bass drive
3 109,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Bassgitarforvrengning er en effekt som ofte blir kompromittert på grunn av manglende kontroll. Ashdown Triple Shot er en superhøyt takbass-overdrive som tilbyr ultimate kontroll og allsidighet over dine overdrevne toner.


Spesifikasjoner

  • Dark kontrollerer bassen
  • Medium kontrollerer midten
  • Lys kontrollerer diskanten
  • Stek setter mengden forvrengning til det tilsvarende EQ -båndet
  • 18 Volt - Strømforsyning inkludert

  • I hovedsak er trippelskuddet tre individuelle forvrengningspedaler i ett! Signalet fra instrumentet er delt inn i tre distinkte frekvensbånd (“Dark & ??quot;,“ Medium" og “Lys") og mates inn i tre forvrengningsgeneratorer. Hvert band har sitt eget nivå (“Stek") Kontroll før det ble rekombinert for å lage et fullstendig signal. Det er derfor mulig å beholde og forbedre de lave endfrekvensene til basslyden av distinkte lydkvaliteter.


    Med alle 'stekte' kontrollene satt helt til venstre, er det en enkel, uavhengig ekv Kan variere drivkraften fra en lett liten kild i mellomområdet til en full-på overdrevet basslyd.


    Med alle kontrollene kl. Pedalens roterende kontroller er ekstremt følsomme og en liten justering kan bety en stor karakterisering av lydendring. Som et resultat har du den ultimate kontrollen over drivlyden din.