Ashdown Macchiato Compressor

Guy Pratt-signatur tre-bånds kompressor

Varenr: 1123731
Ashdown Macchiato Compressor Guy Pratt-signatur tre-bånds kompressor Ashdown Macchiato Compressor Guy Pratt-signatur tre-bånds kompressor Ashdown Macchiato Compressor Guy Pratt-signatur tre-bånds kompressor Ashdown Macchiato Compressor Guy Pratt-signatur tre-bånds kompressor
2 929,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
15.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Basslegende og mangeårig Ashdown-artist, Guy Pratt har opptrådt med noen av de største handlingene i verden for å si det mildt… fra David Gilmour, til Madonna, til Michael Jackson, så når det gjelder produktutvikling, Fyren er vanligvis vår 'go-to'.


Akkurat som Guy gjorde seg klar til å gå ut på veien med sitt nye band ‘A Taucerful of Secrets’, hadde vi en prat om utsiktene til å produsere en komprimeringspedal. Etter langvarig, kaffe drevet diskusjon ... vi kommer til den ganske åpenbare, men likevel oversett konklusjonen om at det med komprimering ikke er noen 'én størrelse passer alle' ... det er derfor vi bestemte oss for å lage tre nye og unike basskompresjonspedaler i vårt nye utvalg-en som som Guy la navnet sitt til og to andre som var inspirert av Guy.


Spesifikasjoner Rotary 3-band Eq: Mørk, middels og lys (bass, midt og diskant) Subsonisk filterbryter - reduserer spesifikke (uønskede) frekvenser 18 Volt - Strømforsyning inkludert


Finjustert til Guy's Every Requir Hvis du vil.


Macchiato beholder uttrykket du legger i spillet, men komprimerer ganske enkelt det dynamiske området med et angitt forhold, uavhengig av det totale nivået.


Macchiato -kompressoren inneholder også en subsonisk filterbryter som reduserer spesifikke frekvenser som noen ganger kan forstyrre elementene i scenen og kan skade høyttalere i portede skap gjennom utflukt.


Komprimeringen som er tilgjengelig fra Guy's Signature Pedal fungerer faktisk som en økt EQ, som virkelig får bassen til å synge. Det er en av de tetteste kompressorene som er tilgjengelige.